Şimdi Ara

***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.883
Cevap
63
Favori
160.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam merhaba bu uygulamayı satın almak istiyorum. nasıl başka site üzerinden satın alıyoruz? anlayamadım yardımcı olur musunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdaqq

hocam merhaba bu uygulamayı satın almak istiyorum. nasıl başka site üzerinden satın alıyoruz? anlayamadım yardımcı olur musunuz.

Merhaba,

Yurtdışı bir siteden hesap açılır. (Örneğin Singapur)
    Bu hesapta cüzdana (wallet) kredi kartından para yüklenir.
    Fotoğraf makinesinden Singapur hesabı açılır ve paranız kadar program indirilir.

Bu kadar.

Selamlar
  • Febr kullanıcısına yanıt
    çok tşk ederim.:)
  • TarikBursa T kullanıcısına yanıt
    hocam pozlama süresi, iso diyafram değeri nedir , güze foto
  • Teşekkür ederim,

ƒ/2.0 24.0 mm 1/13 3200
  • Arkadaşlar, kullanmış olduğum a6000 makinemi bazen 10-15 gün açmıyorum. Bu süre içerisinde bataryasını çıkarmam gerekirmi yoksa makinenin içinde kalmasımı uygun olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony a6000, Sel18-200 LE
     ***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ***
  • selamlar. Battery grip ile kullanan var mı? şu aşağıdaki bağlantıdaki ürün sanırım çin malı sizce bunlar iş görür mü?
    http://m.ebay.com/itm/301513357487?nav=SEARCH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzeyran -- 5 Haziran 2015; 20:09:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzeyran

selamlar. Battery grip ile kullanan var mı? şu aşağıdaki bağlantıdaki ürün sanırım çin malı sizce bunlar iş görür mü?

Hocam bu gripi alacaksan bir tanede bana getirtebilirmisin:):)

• Arkadaşlar a6000 için kaliteli hızlı bir hafıza kartı almak istiyorum ne öneriyorsunuz.
    Şu an kullandığım Lexar 16 gb class 10 Sdhc

• quote:

Orijinalden alıntı: Staylıon2000

quote:

Orijinalden alıntı: huzeyran

selamlar. Battery grip ile kullanan var mı? şu aşağıdaki bağlantıdaki ürün sanırım çin malı sizce bunlar iş görür mü?

Hocam bu gripi alacaksan bir tanede bana getirtebilirmisin:):)

önce iş görür mü onu bir öğrenelim de getirtme işine sonra bakarız. yoksa kendimi feda edip bir tane sipariş mi versem :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: TarikBursa

a6000, Sony 24mm F1.8
     ***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ***

hocam netleme hatalı bu fotoğrafta , o sebeple ne detay, ne keskinlik...özellikle düşük ışık ortamında foto çektikten sonra lcd de %100 de bakıp kontrol etmenizi tavsiye ederim.

• Teşekkür ederim , dikkat edicem bundan sonra söylediklerinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay86

Makineyi bayisi olduğumuz filli boya firmasından puan karşılığı ücretsiz olarak aldım,o yüzden iade etme imkanım yok.İlk fotoğraflarda toz görünmüyordu,40-50 tane fotoğraf çektikten sonra sensöre toz girdiğini gördüm.Objektif zoom yaparken içeri toz girdi demek,İzmir'e gidip sensörü temizleteceğim

sensöre veya lensin içine kaçan tozlar çok can sıkıcı oluyor.

• merhaba arkadaşlar;

lens veya makine temizliği için hangi ürünleri tavsiye edebilirsiniz.
  • arkadaşlar merhaba.a6000 makineyle çektiğim fotolarda bir tane benek oldu.servise yolladım 175 lira ücret talep ettiler.makinem 5 aylık.kullanımdan kaynaklı olduğu için ücretsiz olmuyormuş.lens değiştiren biride değilim,sel35f18 im takılı sürekli.daha önce kit lens 16-50 takılıyken de yollamıştım ücretsiz yapılmıştı.ikincide paralıymiş. sony i aradım yardımcı olmadılar.kendi sitelerinde bunu engellemek mümkün değil diyor halbuki.bide nerede yazıyor diye sordular bana.bende tamam o zaman bir daha kine canon alırız dedim....sony telefonumda da garanti rezaletti.900 liraya lens satıyorlar ama sensör temizliğine ücret istiyorlar.lensim de garantili,gövdede.Yaşadığım yerde temizlik yapan yerde yok.yapsalar da sensör zarar görse garanti dışı makina.3500 lira gövdeye,lense ver servis desteğine bak :(.ne yapabilirim bu durumda????
  • Sony garanti konusunda daha öncesinde beni de üzmüştü. Ürün farklı, fotoğraf ya da lens değil ama sanıyorum servisin genel prensiplerinde bu var. PS4 kolunun (DS4) manuel kolundaki kaplama soyuldu. Bir kereye mahsus değiştirdiler. 15 gün sonra tekrar soyuldu. Para istediler. Oysaki kullanıcı hatası değil. Ürün hatalı. İki kolda da aynısı oldu.
    Geçmiş olsun.
  • Herkese selam. Ben de dun gece a6000 siparişimi verdim. Henüz makina elime gelmedi. Seri çekimlerde çok fazla beklememek adına fiyat performansı iyi en 60 mb/s ve üzeri sdhc/sdxc kart önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
    Tşk.

• Barbuci B kullanıcısına yanıt
    ben kendi makinamda bunu kullanıyorum.çokta memnunum."""Kingston 64GB Class10 UHS-I U3""" birçok alışveriş sitesinde var
    http://www.kingston.com/tr/flash/sd_cards#sda3
  • Arkadaşlar müjde, A6000'e yazılım güncellemesi gelmiş, güncelleme XAVC-S video kayıt formatını ekliyormuş ve açılış hızını iyileştiriyormuş. XAVC-S ile videocular için + bir özellik olacak.

Bu arada bende cihaz yok, muhtemelen 5-6 güne aranıza katılırım ve genelde video çalışacağım. Mikrofon girişi olmaması canımı sıksa da zaten artık harici kayıt cihazına geçmenin vakti gelmişti, manayla o da aradan çıkar hem. Cihaz umarım memnun eder, ki edecek çok yüksek ihtimalle

Ayrıca, bence konunun adı A6000 kulübü olarak değiştirilmeli :)

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.