Bildirim
***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** (26. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
teşekkür ederim. -
hocan öncelikle herkese mrb 2 haftadan beri kendimi uçsuz bucaksız dslr deniz deryasından doğru bir makina seçerek kurtarmaya çalışıyorum ama hala pek bi umut yok gibi şimdi araştırmalarım sonucunda elde ettiğim veriler şunlar sizden derli yardımlarınızı bekliyorum
aynalı makineler
büyük - video çekemiyoruz- shuter ömrü var
aynasızlar ise
taşınılabilir - lensler acayip pahalı sensör ömrü yok
arkadaşlar tek atımlık kurşunum var aldığım makinayı en az 5-6 sene kullanıcam pro deilim lakin çok gezerim aklınıza gelen bütün sahnelerde fotoğraf çekerim zaman zaman video da var bütçe max 2000
üstüne öyle 8 tane lens alamam sizce
http://fotografium.com/urun/sony-alpha-a6000-16-50mm-aynasiz-dijital-fotograf-makinesi
yoksa
http://www.hepsiburada.com/nikon-d5200-18-105-vr-kit-24-1-mp-dijital-slr-fotograf-makinesi-p-FTSLRNIKD520018551
-
teknosadan aldım cumartesi, anadolu yakasındaki son üründü
kurcaladıkça artan tat resmen. -
quote:
Orijinalden alıntı: danger_fou
hocan öncelikle herkese mrb 2 haftadan beri kendimi uçsuz bucaksız dslr deniz deryasından doğru bir makina seçerek kurtarmaya çalışıyorum ama hala pek bi umut yok gibi şimdi araştırmalarım sonucunda elde ettiğim veriler şunlar sizden derli yardımlarınızı bekliyorum
aynalı makineler
büyük - video çekemiyoruz- shuter ömrü var
aynasızlar ise
taşınılabilir - lensler acayip pahalı sensör ömrü yok
arkadaşlar tek atımlık kurşunum var aldığım makinayı en az 5-6 sene kullanıcam pro deilim lakin çok gezerim aklınıza gelen bütün sahnelerde fotoğraf çekerim zaman zaman video da var bütçe max 2000
üstüne öyle 8 tane lens alamam sizce
http://fotografium.com/urun/sony-alpha-a6000-16-50mm-aynasiz-dijital-fotograf-makinesi
yoksa
http://www.hepsiburada.com/nikon-d5200-18-105-vr-kit-24-1-mp-dijital-slr-fotograf-makinesi-p-FTSLRNIKD520018551
Diğer siteleride araştırmanı tavsiye ederim,
bugün 1849 TL den Macro Foto kampanya yapmış mesela dün 1900 TL di...http://macrofoto.com.tr/aynasiz-fotograf-makineleri/72-sony-alpha-a6000-16-50mm-aynasiz-dijital-fotograf-makinesi.html
-
elinize sağlık, çok güzel paylaşım. -
Klasfotoda 1800
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sakiiin
Klasfotoda 1800
Şimdi baktım daha da pahalı 1899tl yaziyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
efsane paylaşım olmuş,bilmediğim çok şey varmış teşekkürler -
İlgi alakadan dolayı teşekkür ederim ne nikon nede sony aynasız aldım
Canon 700d aldım bilginize
arkadaşlar elimde eski makineden kalan 18-105mm vr lensim var , SONY E MOUNT VE NEX İÇİN NİKON G LENS ADAPTÖRÜ alsam , bu makinede kullanabilir miyim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: dakturk
arkadaşlar elimde eski makineden kalan 18-105mm vr lensim var , SONY E MOUNT VE NEX İÇİN NİKON G LENS ADAPTÖRÜ alsam , bu makinede kullanabilir miyim ?
veya nasıl resim çeker kalite bozulur mu ? eski makinemin çektiği gibi çeker mi ? bu mount ları hiç denemedim vereceğiniz cevaplara göre makineyi almayı planlıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim , şimdiden çok teşekkürler -
arkadaşlar gene bir soru sordum ve gene kimse cevap vermedi :) , araştırmalar yaptğımdada ortaya çıkan , bu cihaz için ara bağlantı aparatları mevcut , hatta youtube dan fotoğrafium a6000 inceleme diye aratın , göreceksiniz mountları
önemli
-mount ne olursa olsun , çekim hızı düşürüyor !
-sadece canon lensleri için af destekli mountlar var !
-mount aldık nikon lens ile kullanıyoruz analog modda çalışacak ama cihazın üzerinde bulunan netleme ışıkları bize netlik yapmamıza yardımcı olacak -
media markt'ta temmuz kampanyası var, 200TL indirim kuponu ile 1800TL'ye geliyor... -
Indirim görmedim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sekobaba
Indirim görmedim
Pop up larini ac, ayri bir sayfa cikiyor.a6000e girince...temmuz sonuna kadar gecerli....
Arkadaşlar bende A6000 yeni aldım. menüyü çözmeye çalışıyorum.
1-Çektigim fotoları topluca silmeyi nasıl yapıyorsunuz.
2-M modda çekerken diaframı ayarlıyorum estanteneyi nasıl ayalamamız lazım.
Şİmdiden teşekkürler.... -
Toplu silmeyi hatırlayamadım şimdi ama M modda enstantaneyi sağ alttaki tekeri döndürerek ayarlayabilirsiniz. -
RoadRR çok teşekkürler... M modunu kaç gündür çözmeye ugraşıyordum....
Birşey daha sorabilirmiyim..... :)
Foto karesinde mesela sağtarafta bir yere odaklamak istersem ne yapmalıyım.Görüğüm kadarıyla makina kendi istedigi yere odaklama yapıyor....
Teşekkürler....
Şeker bayramınızı kutlarım......... -
Kamera ayarları menüsünden focus mode'u manuel focus'a getirin önce sonra yine aynı menüde focus area seçeneğini değiştirerek farklı yerlere odaklayabilirsiniz. Focus area olarak flexible spot seçmeniz halinde sağ alttaki tekerde farklı yönlere basarak odaklanmak istediğiniz noktayı ekranda farklı yerlere yönlendirebilirsiniz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X