Şimdi Ara

***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.883
Cevap
63
Favori
161.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler.....Yarın deneyecegim.......
  • RoadRR çok teşekkürler.......Bu bilgiler bana bayram hediyesi oldu....Sevgiler....
    Sabah eski makınamı elime aldım(birkaç aydır almamıştım)Canon450D.
    Apayrı bir duygu elimde gücü güveni hissettim.
    Neyse alışacagım minik makinama....
  • Siyah a6000 ve kit lens ısmarlayarak aranıza katıldım önümüzdeki 4 ay içinde 2 tane iyi lens almak istiyorum. Genelde Doğa manzarası ve şehir manzarası üzerine çalışıyorum ne tip lensler önerebilirsiniz? Sigma lensler memnun eder mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemeyi yaptığım halde makineyi 2 gün sonra açtığımda hala geç açılıyor. Güncelleme yapıp hala bu sorunu yaşayan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar ,

Bende A6000 kullanıcısıyım 1899 TL ye almıştım ve çok memnunum iyilik olsun diye size bilgi vereyim Medimarkt'ın online sitesinde şuan 1799 TL YE düştü ürün ve yeni renk gelmiş Silver olarak beyazımsı hoş bir tonu var. Mediamart ın sitesine o da 1799 TL..
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_SONY-A6000-24-3-MP-3-in%C3%A7-16-50-mm-Aynas%C4%B1z-Sistem-Foto%C4%9Fraf-Makinesi-Silver,103452,465686,2134967.html?langId=-14

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_SONY-A6000-24-3-MP-3-in%C3%A7-16-50-mm-Aynas%C4%B1z-Sistem-Foto%C4%9Fraf-Makinesi,103452,465686,1784883.html?langId=-14

• bulb modunu nasıl kullanıyorsunuz arkadaşlar bulb moduna aldığımda denklanşöre basıyorum bir şey olmuyor basılı tutunca oluyor uzun pozlama yapacağımız için basılı tutmak mantıksız ayrıca bir aparat mı almalıyım telden bağlanınca da bulb devre dışı kalıyor.

• banux kullanıcısına yanıt
    toplu silme menüden oluyor fotoğraf görüntülenirken menüye girince çıkıyor

• huzeyran H kullanıcısına yanıt
    Normalde basılı tutmak gerekiyor. Basılı tutmamak için uzaktan kumanda almanız lazım.
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    Lens konusunda benden çok daha sağlıklı yorumlarda bulunacak olanlar var ama benim geniş açı lens araştırmalarımda karşıma çıkan üç lensi yazabilirim isterseniz bir inceleyin.
    Sony 10-18mm f4, Zeiss Touit 12mm f.2.8 ve Rokinon 12mm f2
  • kfrozen K kullanıcısına yanıt
    MM mağazasına giderseniz, sitedeki fiyattan almak istiyorum derseniz yardımcı oluyorlar. Ben öyle aldım.

Kılıf, taşıma çantası vs. için ilk etapta ne önerirsiniz? Usa store daki uygulamalar ücreti ödenip alınabiliyor mu, ödeme sıkıntısı oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 24 Temmuz 2015; 8:13:19 >
  • evet kardeşim doğru taktik mediamarkt mağazasına gidip sitedeki fiyatı gösterince aynı fiyata alabiliyorsun:)
  • BOMBA BİR HABERİM VAR MEDİAMARKT ÇILDIRMIŞ GÜNÜN OLAYINI AZ SONRA PAYLAŞACAĞIM:)
  • Mediamarkt GÜNÜN FIRSATI olarak A6000 i GİTTİGİDİYOR A 1599 TL ye koymuş. Üstelik 100 TL de maxi puan veriyor ürün 1499 TL ye geliyor. Makinayı almayı düşünen arkadaşlara duyurulur kaçırmayın.http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/sony-a6000-24-3-mp-3-inc-16-50-mm-aynasiz-sistem-179558138

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/sony-a6000-24-3-mp-3-inc-16-50-mm-aynasiz-sistem-179558138

• Şu an için çok iyi fiyat. Ama hala aldığım fiyata gelmemiş :)
  • Amatör fotoğrafçılığa bu makine ile başlanır mı?tavsiye eder misiniz?
    A6000 e yönelmemin nedeni taşınabilirliği,
    Canon 700d veya nikon d5200 gibi modeller nasıldır?,teşekkürler.

• Bundan 6-7 ay önce sizin de aklınızdaki dslr modellerine niyetlenerek başlamıştım ben de araştırmaya sonra hem performans olarak dslr'lerin gerisinde kalmadığını gördükçe hem de küçük ve hafif olması nedeniyle A6000'e yöneldim.
    Şu an da seçimimden gayet memnunum.
    Hafifliği sayesinde her yere yanımda rahatça taşıyabiliyorum.
    Compact makinadan geçiş yaptığımdan herşeyi yeni öğreniyorum o yüzden kit lensle devam ediyorum. Olumsuz olarak söyleyebileceğim tek şey lenslerin pahalılığı.
    Bu aşamada çekmeyi düşündüğünüz fotoğraf tiplerine uygun ileride alabileceğiniz lenslerin fiyatlarını da bir karşılaştırma kriteri olarak belirlemenizi tavsiye ederim.
  • RoadRR R kullanıcısına yanıt
    siz nereden ve kaça aldınız bizde alalım ?
  • kfrozen K kullanıcısına yanıt
    şuan iş bankası kullanmadığıma yanıyorum :)
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Kore'den almıştım Türkiye'de 2500TL'ye satıldığı zamanlarda. Kit lensle 1400TL'ye gelmişti. Burada da yakında o rakamları görecek gibiyiz.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.