Şimdi Ara

sony a6000 le çekilmiş fotoğraflar 4 farklı lens...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony a6000 elimdeki mevcut lenslerle çekilmiş fotoğraflar aşağıdaki linktedir. Alacak arkadaşlara en azından öncülük etmiş olurum.
    yakın zamanda yeni fotoğraflar ekleyeceğim.
    lensler:
    - hellios 44m-2 58mm f2
    - canon 70-210 f4
    - sony 16-50mm lens
    - jüpiter 135mm f3
    http://www.guguuk.com/a6000.html

a6000 mi a6500 diyecekseniz a6500 derim 2 sebepten ötürü 5 eksen ve videolarda slowmotion olması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E5F5BDEA -- 19 Ağustos 2017; 22:19:13 >

• Fotoğraflar güzel lakin isimlerinin olduğu kısma lens isimlerini yazarsan daha iyi olur diye düşünüyorum hangi fotoğraf hangi lens ile çekilmiş belli olması açısından.
  • evet haklısınız tatildeyken çektim bir çoğunun ne ile çektiğimi unuttum ama çiçekler hellios çekildi. mantarlar canon 70-210 la geneli hellios ama
  • e a6500 diyorsun iyi diyorsun da birinin body 5000 lira diğerinin 2000 onu ne yapacağız?

yakın fiyatlı iki kamerayla ilgili konuşsak tamam da, alakasız fiyatlar
  • fiyattan çok ihtiyaç meselesi yoksa artıları yanında eksileride çok.

neden mi a6000 o zamanın fiyatına oranla en iyi sensör bundaydı, hızlı çekim, hızlı netleme başka makinada göremedim.

eksileri mi lens konusunda çok seçenek yok ve fiyatları çok pahalı 2. el lens seçeneğide doğal olarak az.

a6000 almamın en büyük etkeni sensörüyle alaklıydı. Ama 5 eksen meselesini sonradan öğrendim.

alacaklar çok boyutlu düşünsün ihtiyacın ve geleceğe dönük neler yaparım yapabilirime göre makineyi alsın.
  • bence şuan a6000 + güzel ufakbir gimball ile 5 eksen olayına ihtiyaç olmadan kullanılabilir gibi geliyor, o kadar fiyat farkı da ödenmemiş olur

az önce bir başlık açtım, fuji x20 ve nikon d5100 ümü satıp kamera bakıyorum diye, a6000 de adaylar içerisinde, önceliğim de video ve otofokus

ve sanırım yukarıda yazdığım gibi bir kombin yapacağım

• 1984 kullanıcısına yanıt
    A6300 Video olarak çok başarılı bir model aradaki fiyat farkını vermeye değermi bilmiyorum o farka güzel lens tercihleri yapılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • a6500 çok iyi bir makina ama cidden fiyatı çok pahalı ff makina alınıyor neredeyse değermi değmez mi bende çok düşündüğüm bir konu
    ama şu elektronik vizör olayına pek ısınamadım ben. hissiyati elde tutşuda başka bir mesele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.