Şimdi Ara

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α'' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.937
Cevap
38
Favori
357.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım bölümümüzle ilgilenen birileri var.Ortada 'mimar_emre' ye ait iz kalmamışta...
    Unutulmadığımızı bilmek güzel birşey.
    TEŞEKKÜRLER...
  • visualiza
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

visualiza

Neyse;ben sayfadaki 'mimar_emre' den açılan boşluğu bir fotoğrafla doldurayım bari

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dnn -- 26 Ekim 2007; 20:56:44 >

• bende almak istiorum.. ama d-slr ların fiyatı hakkında çok az bilgim var yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum..
    nerde almalıyım... arkadaşım kanada ,dubai ,iran dan getitrebileceğini söyledi nerden alabiliim...
    500$ civarı bi makine arıyorum...
  • Zor
  • ya ben bu ülkelerden araştırma yapamıyorum bu ülkelerin satış sitelerini bilen varmı
  • http://www.prestigecamera.com/ProductListings.aspx?qu=a100

bakın bu sitede 533$ a var
    788$ a da var ..

533 olanda sadece makinayımı veriyolar lens yokmu
  • Sadece gövde fiyatı. Amerika'dan düşünürsenwww.bhphoto.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyperaktive

http://www.prestigecamera.com/ProductListings.aspx?qu=a100

bakın bu sitede 533$ a var
    788$ a da var ..

533 olanda sadece makinayımı veriyolar lens yokmu

Linkte verilen fiyatlar gayet uygun bence.Üstelik farklı MİNOLTA objektifleri ile kit alternatifleri de var.Üzerindeki objektife göre de fiyatların değişkenlik göstermesi doğaldır.Bu seçeneklerden bütçene uygun olanını seçebilirsin.

• Dnn,
    su ALFA 100'un ne marifetleri varmis pek goremedik henuz,
    hani su bahcedeki sakinler falan.............
  • Yeterki sen iste
    Bu arada S3 topiğine de biz gözat istersen
  •  ''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α''
  • Dnn, tesekkurler ilgine
    sana sunu sormak istiyorum,S5 ini alali cok olmamisti,anlasiliyorki sana yetmedigini hissettin ki s5 i emin ellere emanet adip ALFA 100 e gectin.
    merak ettigim DSLR ye gecince vaav......bu neymis diyecek kadar fark varmi?biliyorum mutlaka cok fark var.
    ancak bunu eline hic DSLR bir makine almamis biri olarak soruyorum
  • Dnn

sen spiderman misin bre?
    nedir bu örümcek hayranlığı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DM Precious

Dnn, tesekkurler ilgine
    sana sunu sormak istiyorum,S5 ini alali cok olmamisti,anlasiliyorki sana yetmedigini hissettin ki s5 i emin ellere emanet adip ALFA 100 e gectin.
    merak ettigim DSLR ye gecince vaav......bu neymis diyecek kadar fark varmi?biliyorum mutlaka cok fark var.
    ancak bunu eline hic DSLR bir makine almamis biri olarak soruyorum

Sorunu cevaplamaya çalışayım:
    Öncelikle hayatımda ilk defa yaklaşık olarak bundan 5-6 ay önce ilk fotoğraf makinamın sahibi olmuştum (S5).O da fotoğrafa ilgi duyduğumdan değil.Hani boş zamanlarımda gezdiğim, gördüğüm yerleri hatıra olsun diye çekebilmek içindi.Ama S5 i aldıktan sonra fotoğraf çekme işine öyle bir kaptırdımki kendimi bırakın gezip gördüklerimi çekmeyi börtü böcek kovalar oldum.Senin anlayacağın kendime yeni bir hobi edindim.S5 bana yetmediğinden değil;işin doğrusu S5 in bile hakkını tam verebilmiş bile değilim henüz ama fena sardırmıştım bikere bu fotoğraf çekme işine ve bu ilgimi bir adım daha ileri götürmek adına DSLR aldım.
    İşin aslı ilk DSLR mi (ilk ,eşimi ikna edersem son olmayacak) daha güzel fotoğraflar çekebilmek için değil,fotoğraf çekme işini kendi adıma daha bir zevkli hale getirmek için aldım.İyiki de almışım.Elime ilk aldığımda öyle 'vaauuv' demedim ama deklanşöre de ilk bastığımda ağzım da kulaklarıma deymedi değil.(...ki ALFA 100 ün deklanşör sesini pekçok kişi beyenmez.)
    Şimdi deklanşöre bastığınızda ses çıksa ne olur çıkmasa ne olur.Perde inmeden de fotoğraf çekilmiyomu demeyin.
    Valla perde inmedende,ses çıkmadanda vizörden bakmadanda hatta cep telefonuyla bile fotoğraf çekiliyor artık ama ...
    ...aması şu;asıl fotoğraf galiba FİLM li dijital olmayan mekanik makinalarla çekiliyor.

'DM Precious'
    Çektiğin fotoğrafta kaliteydi,keskinlikti,netlikti.detaydı,renkti...vs ararsan bu işin sonu gelmez.Ama çektiğin fotoğrafa bakarken değil,çekerken tad almak istiyorsan markası,modeli ne olursa olsun yeni eski hiç farketmez SLR ('D' li yada 'D' siz)bir makina almanı şiddetle tafsiye ederim.Beni yalnış anlama bu farkı böyle bir makina kullandığın zaman sende anlayacaksın.

• Dnn,
    oncelikle zaman ayirdigin ve ayrintili olarak acikladigin icin tesekkurler
    sanirim demek istedigini anladim.
    bende ilk makine almaya karar verdigimde,avucumun icini dolduran,biraz daha profosyonel duran bir model aradim.bu yuzden canon G7 yi elemistim,fotograf cekerken denklansor sesini duymak hosuma gider mesela,
    galiba kulvar degistirecegim(bende esimi razi etmek zorundayim laytmiyiz ne

bu cok yakin olmasada, oldugunda dediklerini yasayarak daha iyi anlayacagim herhalde
    TESEKKURLER
  • Bundan 6 ay önce eşim fotoğraf makinası alalım demese bugün ben değil DSLR almak,fotoğraf bile çektirmezdim.
    Ama bugün beni kendi halime bıraksa çesit çeşit objektifleri peri bacaları gibi dizerim evin içine
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dnn

Bundan 6 ay önce eşim fotoğraf makinası alalım demese bugün ben değil DSLR almak,fotoğraf bile çektirmezdim.
    Ama bugün beni kendi halime bıraksa çesit çeşit objektifleri peri bacaları gibi dizerim evin içine

Eeeeeeeeeeeeee....... yuvayi yapan disi kus
    ,,
    ,
    ,
    ,Basimizin etini yiyende
  • quote:

Orjinalden alıntı: berden

Dnn

sen spiderman misin bre?
    nedir bu örümcek hayranlığı?

Birde "S3 HAKKINDA HERSEY" topigine bakmani oneririm.
    Farkli turlerimiz mevcut
  • bir iki foto da benden olsun:)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.