Şimdi Ara

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α'' (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.937
Cevap
38
Favori
357.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ihtimal daha önce de görmüş olduğunuz alan derinliği örneklemesi
     ''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α''
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dnn

Bunu nerede çektin? Çok çok güzel bir fotoğraf....

@DM Precious ; teşekkürler

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenbay -- 10 Aralık 2007; 3:04:18 >
  • arkadaşlar fotograflar gerçekten güzel. fotograflarla birlikte exif bilgilerine de yer verirseniz herşey pek bi güzel olacak walla!!
  • 'buffalo'
    ÇİN de yaşıyorum ve tüm fotoğraflarımı bu ülkede çektim.Fotoğrafı beyenmene sevindim.Anne ile kızın farklı açılardan çekilmis birkaç fotoğrafı daha var.Onlarıda en kısa sürede sizlerle paylasmaya çalısırım.
  • Son yayınladığım fotoğrafın bir benzeri.Küçük kız bu kez gözlerini objektiften kaçırmadı.

''eminfzt''
    Exif bilgilerini silmeden verdim.
  •  ''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α''
  • More buffalo abe çok guzel çekmissin futugraflari abe bu a100
    bule risim çekiymi binim D200 gibi çikmiş ben bu mikineyi
    aldim baktim uyuncek gibi gelmiş idi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pantatpantat

Bunlar da benden olsun

Gerçek bir mülteci gemisi onlarca pakistanlıyı doldurmuşlar sonra yunanistana diye Karaburuna dayımların evinin önüne bırakıp kaçmışlar. Gemiye 2 yıldır dokunan yok içindeki mazot dahi duruyo.

Bu da Aynı şekilden Karaburun'dan Bodrum koyu denizi saydamlaştırmak için polarize filtre kullandım. Ancak denizin tamamındaki yansımaları engellemek mümkün olmuyor onun için hemen soldaki yatın etrafına öncelik verdim.

Bu fotograf da Aydın İzmir otobanı üzerindeki Selatin tünelinden. Aracı mümkün olan en stabil şekilde kullanırken 0,8 sn lik pozlama 16 denemin ürünü. Allah'dan tünel uzunda yetrince deneme yapılabiliyor.

Yakında ev yapımı 500mm f250 objektifimin ürünlerini de koyarım.

Son fotoğrafa bittim resmen elien sağlık

• tüneldeki ışıkları güzel yakalamış
  • bizim oralarda eskiden uc tekerlekli "motorkuzi"ler vardi,saniyorum hala var.
    onlarin modern olanlari sanki

Minolta 50mm f1.7
    f1.7 diyafram, iso 400. renkli çektim ama sonradan sepyaya çevirdim.

18-200 sony.

Ünye 'de sis.
    18-200 sony.

Minolta 50mm
    f5.6,iso200

• quote:

Orjinalden alıntı: DM Precious

bizim oralarda eskiden uc tekerlekli "motorkuzi"ler vardi,saniyorum hala var.
    onlarin modern olanlari sanki

Bu fotoğrafta gördüğünüzün daha da modern olanları var.Klimalı,Açılır tavanlı ve önünde Ferrari nin şaha kalkmış atı amblemi olan,ilk gördüğünüz de motorsikletmi yoksa otomobilmi diye karar veremediğiniz türden bir araçSanırım bu bahsettiğim aracın bir benzerini CANON S3 topiğinde de bir fotoğrafını vermiştim.
  • buffalo,
    fotografların hepsi harika, ellerine sağlık.Tecrubeli bir ressam olarak kareleri ve kompozisyon anlayışını çok, çok beğendim.Paylaştığın için teşekkürler.Devamını bekleriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: palet44

buffalo,
    fotografların hepsi harika, ellerine sağlık.Tecrubeli bir ressam olarak kareleri ve kompozisyon anlayışını çok, çok beğendim.Paylaştığın için teşekkürler.Devamını bekleriz.

çok teşekkürler , beğenmenize sevindim
  • Bugün bir ara ''dpreview'' SONY bölümünde yeni açılmış bir konu dikkatimi çekti.
    Konu da bİR ÇİN sitesi yeni çıkacak olan ALFA 900 ve ALFA 200 ün fotoğraflarının yeraldığı bir link verilmişti.
    Verilen linke girdiğimde daha önce SONY firması tarafından da duyrulan ve ALFA 700 ile birlikte tanıtılan,muhtemel adı ALFA 900 olması beklenen DSLR ile birlikte daha önce hiç bir sitede karşılaşmadığım ve üzerinde ALFA 200 yazan bir DSLR makinanın fotoğrafına yer verilmişti.
    Fotoğrafları görür görmez iş yerimdeki bilgisayara birer kopyasını aldım.
    Aradan geçen birkaç saate rağmen eve gelip tekrardan aynı siteye girdiğimde ALFA 900 ün fotoğrafı dururken muhtemelen yeni çıkaçak olan ve ismi ALFA 200 olacak olan makinanın fotoğrafı değiştirilmişti.Bunun yerine çevresinde birkaç kişinin bulunduğu SONY standını gösteren bir fotoğraf konmuş.
    Bu değişiklik bana çok ilginç geldi doğrusu.ALFA 900 zaten beklenen bir modeldi ve daha önce de biliniyordu.Fakat onun dışında çıkması beklenen diğer modellerin ne model isimleri nede nasıl birşey olduklarına dağir görüntüleri hiçbiryerde yayınlanmamıştı.

Şu anda SONY nin bu yeni modelini sizlerlede paylaşmak isterdim fakat tekrardan işyerine gitme imkanım yok.
    Yarın sabah ilk işim bu yeni modelin fotoğrafını yine bu sayfa altında sizlerle paylaşmak olucaktır.

• ...Ve en sonunda SONY ALFA 700 ün ''dpreview'' tarafından yapılan incelemesi yayınlandı.

İŞTE LİNK
    http://www.dpreview.com/reviews/sonydslra700/

''dpreview'' de,inceleme hakkında yapılan ilk yorumlar fazlasıyla olumlu.
    Kıyaslandığı makinalara oranla (CANON 40D . NİKON D300 ve OLYMPUS E-3) detay çözünürlüğü göze çarpan artılarından biri.

HERKESE İYİ BAYRAMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dnn -- 20 Aralık 2007; 12:00:27 >
  • 12MP olduğu için dikey çözünürlük, daha fazla bu da a700 ün artısı 40D e karşılık ancak bana D300 ün Jpeg çıktıları daha güzel göründü bana, zaten sensörlerin aynı olduğunu düşünüyorum raw da bişey farketmeyecektir. Bunun dışında gözüme çarpan eksisi, Sağ tarafta shutter ın arkasındaki tuşlara nasıl basılacağını merak ediyorum, yerlerini pek beğenmedim.

Sony cilere hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.