Arkadaşlar Sony Alpha 65 ile Sony Nex 7 arasında kaldım. Çok kararsız kaldım. Bende Nex 5n var onu sattıktan sonra ikisinden birini alacağım. Boyut olarak nex 5n e çok alıştım fakat dahili vizor olmayışı en kotu yanı. Alpha 65 i biraz inceleme fırsatım oldu ve profesyonellik açısından beni çok etkiledi. Sizce Nex-7 mi Sony Alpha 65 mi. Şimdiden teşekkürler.
Nex sevdasından vazgeç. A65'i al rahat et.
A77 alınmayacaksa, nex7...
quote:
Orijinalden alıntı: imbat12
Arkadaşlar Sony Alpha 65 ile Sony Nex 7 arasında kaldım. Çok kararsız kaldım. Bende Nex 5n var onu sattıktan sonra ikisinden birini alacağım. Boyut olarak nex 5n e çok alıştım fakat dahili vizor olmayışı en kotu yanı. Alpha 65 i biraz inceleme fırsatım oldu ve profesyonellik açısından beni çok etkiledi. Sizce Nex-7 mi Sony Alpha 65 mi. Şimdiden teşekkürler.
nex7 süper alet ama lens ile besliyemiyceksen ne gereği var Ben sırf AF lens imkanı az diye M4/3 ile devam ediyorum Nex7 için adaptör ile lens imkanı sınırsız ama AF olmadan
A65 alırsan AF' minolta lensleride tamronlarıda kullanabilirsin icabında 75-300mm, 55-200 vs lensler alabilirsin uygun fiyatlı yada prime 1.4,1.7,1.8 lensler çok keskin fotoğraflar çekmeni sağlar
nex7 al bırak af yi mf len takar paşa paşa af isteyenler kompact makine alsınlar..