Şimdi Ara

SONY Alpha a3000 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
5
Favori
14.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • media marktan 599tl ye arkadaşıma sipariş ettim 4000 çekim yapılmış cihaz geldi kapalı kutu da olsa kullanılmış cihazları yolluyolar bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ken_vega -- 17 Ekim 2014; 23:46:13 >
  • ken_vega K kullanıcısına yanıt
    benimki sıfırdaydı. istisnadır sizinki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portre çekimi için, Makineyi A moduna alın. Lens açıklığını en genişe, yani en düşük rakama getirin. Kit lens kullananlar arkadaki derinlik hissini yakalamak istiyorsanız çektiğiniz kişiyi arka plandaki objelerden olabildiğince uzak tutun. Sonuçlardan memnun olacaksınız diye düşünüyorum.

Dipnot: Flickr sayfama da beklerim https://www.flickr.com/photos/onurgenes/
  • ken_vega K kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende media markt indiriminde bu makinayı aldım dün elime ulaştı henüz hafıza kartı almadım biraz çekim yaptım cihazın önceden kullanılmış olup olmadığını nasıl anlarım?
  • Merhaba bende media markt indiriminde bu makinayı aldım dün elime ulaştı henüz hafıza kartı almadım biraz çekim yaptım cihazın önceden kullanılmış olup olmadığını nasıl anlarım?
  • makineye uygun olan lenslerin listesi arkadaşlar:

http://www.kurtmunger.com/nex_lens_chartid324.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

benimki sıfırdaydı. istisnadır sizinki

Makinamızın kaç çekimde olduğunu nasıl öğreniyoruz. Yardım edermisin.

ben bir site buldum ama doğru sonuç vermiyor.

http://tools.science.si/index.php

benim 26. çektiğim resmi 20. , 46. çektiğim resmi 30. olarak verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebleksin -- 20 Ekim 2014; 21:05:02 >
  • ebleksin E kullanıcısına yanıt
    dosya ismindeki rakamdan anlaşılır. DSC1000 de mesela benimki şu an. bin foto çektiğim için. makineden nasıl anlaşılır çekim sayısı bilmiyorum

• Bu makinaya micro sd kartı sd adaptörle bağlayıp çalıştıran varmı?
  • frdbyrm F kullanıcısına yanıt
    Ben o şekide kullanıyorum. ilk başta çalışmadı ama çözdüm. hafıza kartını bilgisayara takıp fat32 varsayılan ayar olarak biçimlendir. sonra makinaya takıp format at sorunsuz kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frdbyrm

Bu makinaya micro sd kartı sd adaptörle bağlayıp çalıştıran varmı?

bende zaten 3 farklı kart var hepsi de micro sd ve adaptörle kullanıyorum.. zaten kart alırken de tavsiyem artık sd kartlara yonelmeden direk micro sd alıp kullamak..
    sebebi ise o kartı çok amaçlı kullanabilirsiniz.. sadece micro sd destekleyen onlarca cihaz var..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enebahadir

Ben o şekide kullanıyorum. ilk başta çalışmadı ama çözdüm. hafıza kartını bilgisayara takıp fat32 varsayılan ayar olarak biçimlendir. sonra makinaya takıp format at sorunsuz kullanabilirsin.

yapıyorum ama olmuyor ?

format at derken ?

Bendeki kart sadece sd sdhc falan değil bu bi fark yapabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frdbyrm -- 22 Ekim 2014; 19:11:47 >
  • quote:

quote:

yapıyorum ama olmuyor ?

format at derken ?

Bu cihaz sd, sdhc ve sdxc kartları destekliyor. Micro olup olmaması önemli değil makineye takmak için adaptörünü kullanman yeterli. Format derken makinenin kurulum ayarlarının en altında format seçeneği var hafıza kartına oradan da format atabilirsin. Hafıza kartını taktığın adaptörü değiştir bence oda bozuk olabilir.

• quote:

quote:

quote:

yapıyorum ama olmuyor ?

format at derken ?

Bu cihaz sd, sdhc ve sdxc kartları destekliyor. Micro olup olmaması önemli değil makineye takmak için adaptörünü kullanman yeterli. Format derken makinenin kurulum ayarlarının en altında format seçeneği var hafıza kartına oradan da format atabilirsin. Hafıza kartını taktığın adaptörü değiştir bence oda bozuk olabilir.

Tamam sorunu hallettim yeni bir kart aldım takar takma çalıştı teşekkürler yardımınız için :)

• Geçn gün daha önce ismi lazım değil teknoloji mağazasında çalışmış bir arkadaşımla sohbet ediyorduk bana oradan bir şey alınmaz dedi. Neden diye sorduğumda kullanılmış, iade edilmiş ürünleri sıfırmış gibi güzelce temizleyip, tekrar jelatinleyip vs. millete itelediklerini söyledi. 15 gün koşulsuz iade şartı olduğu için bunu kötüye kullanan çok kişi varmış. Adam tatile çıkacağı zaman gidip fotoğraf makinesi alıp kullanıp sonra işi bitince iade ediyormuş ve mağazada bunu bir güzel sıfır diye doğru bilgi vermeden satıyormuş. Teknoloji marketlerinde bu durum çok sık yaşanıyormuş.
  • İnsanların aklını bulandırmayın lütfen bende oradan satın aldım ve bu makinelerden anlayan yıllardır fotoğrafçılık yapan tanıdıklarıma gösterdim.Kesinlikle sıfır kullanılmamış ürün aldım. Binde bir olabilecek olayı genele yaymayalım lütfen ayrıca bu dediğiniz olayı istanbulbilişim içinde bi ara söylediler ancak ispat yok.Söylentide kaldı sadece lütfen duyduğumuza değil gördüğümüze inanalım.

• arkadaşlar cihazını satmak isteyen varsa bana ulaşsın..
  • Helios 44-7 58mm alarak manuel lens deneyimi yaşamak istedim. Lens geldi ama aparatı Çin'den kaç günde gelecek bakalım. Bir arkadaş daha almıştı onun deneyimlerini merak ediyorum. Ben de dönüştürücü geldiğinde paylaşımlar yapacağım inşAllah ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocshooter

Helios 44-7 58mm alarak manuel lens deneyimi yaşamak istedim. Lens geldi ama aparatı Çin'den kaç günde gelecek bakalım. Bir arkadaş daha almıştı onun deneyimlerini merak ediyorum. Ben de dönüştürücü geldiğinde paylaşımlar yapacağım inşAllah ;)

ne kadara nerden aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero0

quote:

Orijinalden alıntı: ocshooter

Helios 44-7 58mm alarak manuel lens deneyimi yaşamak istedim. Lens geldi ama aparatı Çin'den kaç günde gelecek bakalım. Bir arkadaş daha almıştı onun deneyimlerini merak ediyorum. Ben de dönüştürücü geldiğinde paylaşımlar yapacağım inşAllah ;)

ne kadara nerden aldınız

Lensi sahibinden.com dan 60 tl'ye Adaptoru aliexpress.com dan 11 tl'ye aldim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.