Şimdi Ara

SONY Alpha a3000 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
317
Cevap
5
Favori
14.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ebleksin

quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

Mediamarkt sitesinden 605 liraya aldım biraz önce. 100 liralık indirim kodu veriyor siteye girdiğimizde onunla 700den 600'e düştü. 5 tl kargo parasıyla bana 605 liraya mal oldu..Bilmiyorum bi sorun olmaz umarım da elime ulaşır. Uygun fiyata aldım sanırım :)) Umarım memnun kalırım :)))

quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu elde ettiğim Sony A3000 fotoğraf makinesinin Türkçe kullanım klavuzunu sizle için paylaşıyorum. Buyrun linki ;

https://mega.co.nz/#!1p5BVIQQ!buXKl2h4Xhf7U1yVK-6MiHlvufOaahvhPKOX29XvXAE

Türkçe klavuz için teşekkürler.
    Lightandwithlove arkadaşımız gibbi aldım. 602 TL ye geldi umarım iyi fiyattır. Eski makinem Canon A570 IS idi. bu ikinci makinem ikisini anca kıyaslayabiliyorum tabiki çok heyecan verici.

ÇAnta konusunu ne yaptınız arkadaşlar Aliexpress'te var ama kalite nedir. Çanta tavsiyesi alabilirmiyim.

Hayırlı olsun. Hakkaten çok uygun fiyata aldığımızı düşünüyorum...Öncelikle pek anlamadığımı tekrar söyleyeyim belki bilmediğim şeyler vardır ama araştırdığım bir çok yerli,yabancı sitede imaj kalitesi olarak Canon 550-600-650d vs bunlardan bir tık üstte görünüyor..Nikon d5100ün de bir tık altı gibi. Yani imaj olarak ikisinin arasında kalıyor...dxomark.com,versus.com,snapsort.com,dpreview.com bu gibi sitelere göre konuşuyorum. Bu cihazlar 1200-1500 liralık makineler eğer bu fiyata onlar kadar fotoğraf kalitesi veriyorsa benim için yeterli...Ekranı kötü diyorlar varsın kötü olsun :))

• gerçekten güzel fiyata aldık. lens almak lazım tabi, kit lensi idareten kullanılabilir. bir sürü farklı ayarla 600 e yakın foto çektim ama çok tatmin edici bi imaj kalitesi yok. farklı lenslerle kullanan arkadaşlar var mı burda? varsa çekilen fotoları görmek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen ya fiyatı uygun güzel bi lens almak istiyorum şu makinaya.. o zaman süper olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • almak isteyen arkadaşlar yeniden MediaM "ta satışta. 599 tl
  • Merhaba arkadaşlar media markt kampanyasından bu ürünü almayı düşünüyorum. İlk makinem olacak kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunur mu? Birde bu makineye uygun uv filtre ve taşıma çantası nereden bulabilirim.
  • gayet güzel makine. ama kit lensi pek iyi değil. ben sel 50mmf1.8 portre lensi aldım yarın gelecek. farkları yazarım burdan

• quote:

gayet güzel makine. ama kit lensi pek iyi değil. ben sel 50mmf1.8 portre lensi aldım yarın gelecek. farkları yazarım burdan

Nereden ve hangi fiyata aldınız?
  • divxcimcime kullanıcısına yanıt
    ikinci el aldım sahibinden.comdan 400 liraya hocam

• Media Markt sitesinden doğum günü kampanyası dahilinde kargo ücreti olmadan 599 tl sipariş verdim. Beni de gruba ekleseniz sevinirim. Bu arada bu sayfaya bilgi ve birikimlerinizle paylaşımda bulunursanız bizde faydalanırız sayenizde şimdiden teşekkürler.
  • bu üründen alacaktım fakat burda daha önce alıp iade edenleri duyunca başkasının deneyip kullandığı cihazları yeniden bize yollanacağı kanısına ulaştım.Acaba yanlış mı düşünüyorum ?
  • Mediamark kampanyasından 599tl ye bende sipariş ettim. ilerleyen günlerde tecrübelerimi paylaşmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniusm38

bu üründen alacaktım fakat burda daha önce alıp iade edenleri duyunca başkasının deneyip kullandığı cihazları yeniden bize yollanacağı kanısına ulaştım.Acaba yanlış mı düşünüyorum ?

Media Markt ürünleri kapalı kutusunda ve güvenlik bantı açılmamış şekilde gönderiyor. Kullanılmış cihaz göndereceklerini sanmıyorum. Yinede böyle bir durumdan şüphelenirseniz 14 gün içerisinde iade etme hakkına sahipsiniz. Bence korkulacak birşey yok
  • A3000 sahipleri makineniz neler yapabiliyor farkında mısınız?

http://forum.alfakulup.com/viewtopic.php?f=27&t=4491
  • Nasıl bir makine almışız haberimiz yok.Ekran ve vizör kalitesi benim için çok önemli değil imaj kalitesine hayran kaldım.Benim makine elime ulaştı bende deneme çekimlerini paylaşacağım tecrübe etmek açısından. Bu makineyi alıpta iade etmek isteyen arkadaşlar bence bir daha düşünsün.

• sel50mmf1.8 ile çektiğim birkaç fotoğraf. üstünkörü çektim.

SONY Alpha a3000  SONY Alpha a3000
     SONY Alpha a3000  SONY Alpha a3000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 17 Ekim 2014; 13:53:14 >

• A3000 pentax 50mm f1.4
    fotoğraf diyafram f2 de çekildi

SONY Alpha a3000

temp(5) by erkult, on Flickr

•  SONY Alpha a3000
     SONY Alpha a3000

• Bunlardan benden...Bişeyler yazmadan önce önce makinayı iyice deneylim derim ben....
     SONY Alpha a3000 SONY Alpha a3000

• lowrens L kullanıcısına yanıt
    lens ne hocam?
  • 18-55 üzerindeki kit lens...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.