Şimdi Ara

SONY Alpha a3000 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
5
Favori
14.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tskler emeğin icin focus bileziğinin işe yaradığını gören varmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

Arkadaşlar kılavuz elime ulaştı, isteyen denizhoca @ gmail.com adresinden istekte bulunabilir.

Bu arada kılavuz için MATIR arkadaşa teşekkür ederim.

Rica ederim hocam, MATIR benim ayrica :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu link deki wifi kullanılabilirmi taksak makineye resimleri telefon ve ya tablette görsek.

http://tr.aliexpress.com/item/New-Black-WiFi-SD-Adapter-Micro-SDHC-TF-SDHC-Card-Adaptor-for-Apple-IOS-Android-free/1968072219.html
     SONY Alpha a3000

• herkese selamlar. arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak profesyonel makina almayı düşünüyorum. medimarkta bu makinayı gördüm en çok satanlarda. şu an için 799 tl diyor.

1. bu makina yeterli olur mu ( profesyonel değil, çekim kalitesi açısından beğenyor)
    2. mediamarkta bu makina ile indirim oldu mu hiç saygılar
  • giriş seviyesi bir aynasız slr kullanmasını öğrenirsek güzel resimler cekilir ben uğrasıyorum auto modları berbat cekiyor genelde manuel de kullamak gerek. 699 a gene düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

giriş seviyesi bir aynasız slr kullanmasını öğrenirsek güzel resimler cekilir ben uğrasıyorum auto modları berbat cekiyor genelde manuel de kullamak gerek. 699 a gene düşer

Yanlış alıntı yaptınız sanırım hocam :)
  • Manual modda nasıl çekicez ki? ben genelde portre çekiyorum onun için ya scn den portreye ayarlıyorum ya da P modunda çekiyorum..
    ikisinde de hoş sonuçlar alamıyorum tavsiye verebilecek olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackspirr J kullanıcısına yanıt
    Şu an media markt gece kuşu kampanyasında 699 tl. eğer bu mesajı okuyorsan tabi

• quote:

bu link deki wifi kullanılabilirmi taksak makineye resimleri telefon ve ya tablette görsek.

http://tr.aliexpress.com/item/New-Black-WiFi-SD-Adapter-Micro-SDHC-TF-SDHC-Card-Adaptor-for-Apple-IOS-Android-free/1968072219.html
     SONY Alpha a3000

Vay fena değilmiş aslında hem vizörü ve ekranı kötü olan bütün makineler için faydalı,makineyi alırken aklımda bulunsun

• Sony a3000 body ve 25 1.4 fujian lensimi 580 tl ye satıyorum. Ürün 21 ay daha garantili ve çok az kullanılmıştır; tüm kutu içeriğiyle ve çanta hediyesiyle...

• Mediamarkt sitesinden 605 liraya aldım biraz önce. 100 liralık indirim kodu veriyor siteye girdiğimizde onunla 700den 600'e düştü. 5 tl kargo parasıyla bana 605 liraya mal oldu..Bilmiyorum bi sorun olmaz umarım da elime ulaşır. Uygun fiyata aldım sanırım :)) Umarım memnun kalırım :)))
  • buna uygun battery grip nerden bulabilirim?
  • quote:

güzel espirili cevap vizor aynali sistemin yanina yetişemez bence bu makinedeki tek sorun neyi Nasil çektiğinizi anlama teknolojisi yok iyi birşeyler çekmeye calisiyoruz hacı cevabi verilebilir bu makinayla fotoğraf çekerken eski filimli makinaları kullanırken ki hisler oluştu bunu kullanırken acaba baski Nasil cikar şimdide bilgisayarda Nasil gözükecek düşüncesi Nasil oldu ne vizor ne monitörü tambir yetersiz, teknoloji diğer herşeyi idare eder canon un boyle aynasiz olan modeli var LCD ekrani net bunu iade edip onumu alsam diye düşünmeye basladim .

yazdıklarınızdan anlam çıkarmak çok zor, daha özenli bir Türkçe ile yazmanızı tavsiye ederim. Kelimeler kopuk, nokta virgül birşey yok. ne demek istediğinizi biraz anlar gibiyim ama inanın çok yorucu....

• Kimse bakmıyo konuya heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

buna uygun battery grip nerden bulabilirim?

Orjinal bg yok ama yan sanayi var mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

Manual modda nasıl çekicez ki? ben genelde portre çekiyorum onun için ya scn den portreye ayarlıyorum ya da P modunda çekiyorum..

A moduna al
    diyaframı 7-8 lere getir
    enstantene kurtarmıyorsa bir miktar iso arttır
  • evet konuya canlılık gelsin.. vakit buldukça tecrubelerimizi paylaşalım ki makinanın suyunu çıkartana dek kullanalım:)

• quote:

quote:

Manual modda nasıl çekicez ki? ben genelde portre çekiyorum onun için ya scn den portreye ayarlıyorum ya da P modunda çekiyorum..

A moduna al
    diyaframı 7-8 lere getir

tamamdır hemen deniyorum .. bir de portre çekerken çektiğim kişinin eli veya diğer uzvu hafif oynasa bile orası buğulu oluyor..o konuda be yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

Mediamarkt sitesinden 605 liraya aldım biraz önce. 100 liralık indirim kodu veriyor siteye girdiğimizde onunla 700den 600'e düştü. 5 tl kargo parasıyla bana 605 liraya mal oldu..Bilmiyorum bi sorun olmaz umarım da elime ulaşır. Uygun fiyata aldım sanırım :)) Umarım memnun kalırım :)))

quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu elde ettiğim Sony A3000 fotoğraf makinesinin Türkçe kullanım klavuzunu sizle için paylaşıyorum. Buyrun linki ;

https://mega.co.nz/#!1p5BVIQQ!buXKl2h4Xhf7U1yVK-6MiHlvufOaahvhPKOX29XvXAE

Türkçe klavuz için teşekkürler.
    Lightandwithlove arkadaşımız gibbi aldım. 602 TL ye geldi umarım iyi fiyattır. Eski makinem Canon A570 IS idi. bu ikinci makinem ikisini anca kıyaslayabiliyorum tabiki çok heyecan verici.

ÇAnta konusunu ne yaptınız arkadaşlar Aliexpress'te var ama kalite nedir. Çanta tavsiyesi alabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebleksin -- 13 Ekim 2014; 0:04:49 >

• quote:

quote:

quote:

A moduna al
    diyaframı 7-8 lere getir

tamamdır hemen deniyorum .. bir de portre çekerken çektiğim kişinin eli veya diğer uzvu hafif oynasa bile orası buğulu oluyor..o konuda be yapabilirim?

ilk mesajda yazmayı unutmuşum ek olarak gözlere odakla

enstantene 1/100 ler altına düşürse hareket halinde blurluk olacaktır

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.