Şimdi Ara

SONY Alpha a3000 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
5
Favori
14.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: examhunter

Şu anda sadece P modunu kullandım, S ve A yı öğrenip kullanmayı düşünüyorum.Özellikle A modunu merak ediyorum, ışık ve şelale çekimleri için.Oldukça memnenum, LCD abartıldığı gibi kötü değil bence.

http://500px.com/thelta

LCD ekran konusunda herkes hem fikir, çekeceği karede nasıl bir resim çıkacak onu görmeden çekiyoruz.

Şahin araba alıyoruz ondan BMW X5 performansı bekliyorsunuz, fiyatına göre eleştirmek gerek.

Misal alıntı yaptığım arkadaşın linkine tıklayınız gayet hoş kareler elde etmiş, bence önce kullanmasını bilmeli sonra eleştirmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• objektifin dar olan ön çevirme halkasi Nin görüntüde ne gibi bir etkisi var bilen.Varmi.( ceviroyorum sanki boşa donuyor gibi).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

objektifin dar olan ön çevirme halkasi Nin görüntüde ne gibi bir etkisi var bilen.Varmi.( ceviroyorum sanki boşa donuyor gibi).

Ayni soru benimde aklimdan geciyordu normalde netleme amacli kullaniliyor diye biliyorum ama bizimkinde herhangi bir tepki yok.

• geri iade edip bunu almayi düşünmeye basladim, arkadaşlar.
     SONY Alpha a3000

• yada bunu.diğeri sidir bady bu 2 el kit
     SONY Alpha a3000

• objektifin ön tarafında kalan halka manuel focus yani elle odak yapmak için. diğer marka-model tavsiye isteyen arkadaşlar tavsiye bölümünde konu açarsa konu kirlenmemiş olur.

herkese iyi günler.
  • Kesinlikle katılıyorum..
    Ayrıca mesajınızı düzenleyebilirsiniz arkadaşlar..1-2 dk. ara ile üst üste mesaj yollayarak flood yapan arkadaşlar var..
  • Gece çekimi denemesi, önceki makinelerle tripodla bile böyle foto çekemiyordum. Hiç dikkat etmeden öylesine bir deneme...

SONY Alpha a3000
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocshooter

quote:

objektifin dar olan ön çevirme halkasi Nin görüntüde ne gibi bir etkisi var bilen.Varmi.( ceviroyorum sanki boşa donuyor gibi).

Ayni soru benimde aklimdan geciyordu normalde netleme amacli kullaniliyor diye biliyorum ama bizimkinde herhangi bir tepki yok.

Bahsettiginiz halka dediginiz gibi manuel netleme halkasidir. Fakat otomatik netleme modunu secmisseniz burasi haliyle devre disi kalir. Ayarlardan ya elle netleme sececeksiniz, ya da otomatik netleme sonrasi ince ayar yapmaya yarayan modu etkin hale getirdikten sonra burayi kullanabilirsiniz.

Not, manuel netlemede fabrika ayari olarak zoom otomatik cikiyor ve 2 saniye ekranda kaliyor. Bence gereksiz, ayarlardan bu secenegi iptal edip normal bildigimiz elle netlemeyi yapabilirsiniz.

• quote:

yukarda link ini verdiğim objektifi almayi düşünüyorum 193 TL yorumlariniz nedir

Selamlar,

1) Almanız gereken objektifler E mount olmalı linkteki A mount.
    2) A mount objektifleri LA-EA1 ve LA-EA2 adaptörlerler rahatlıkla kullanabilirsiniz
  • quote:

a3000 e uygun lens nereden alabiliriz bende canon 70m 300m objektif var bunu adaptörle kullanabilir miyiz ,adaptör ün fiyati nekadardir ve saatin alabileceğiniz yurt içi ve ya dişi link ler verebilirseniz teşekkürler .

Her türlü lens ihtiyacınız için 0850 333 82 82 den benimle irtibata geçebilirsiniz.

Canon lensleriniz EF lensler ise 250-300TL lik bir adaptörle kullanabilirsiniz ama netlemesi çok yavaş olacak ve titreşim engelleme olmayacaktır, o yüzden E mount lens tercih etmenizde fayda var..
  • quote:

Minolta 70m 210m len direk uyumlumudur a3000 e yoksa resimdeki adaptör gerekli mi kullanabilmek için minolta lens i.

SONY Alpha a3000 SONY Alpha a3000

linkteki objektif A mount, LA-EA1 yada LA-EA2 adaptörle kullanabilirsiniz.

• quote:

işten vakit kalirsa camlicaya cikip manzara resimleri çekeceğim test amacli 13 gün teste tabii a3000 gecemezse kutusuna koyup iade.

Çamlıca diyorsunuz, ofisimiz Ümraniyede buyrun gelin makineyi birlikte inceleyelim.
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler... Boş kaldıkça araştırıyorum ama bir fotoğrafçılık kursuna da gitmeyi düşünüyorum yakın zamanda.
  • quote:

umraniyede nerede .

Ümraniye Vatan Bilgisayarın bulunduğu caddenin üzerinde 50m geride yerimiz.
  • beyler cihazı iade etmek istiyorum sanırımmanuel odaklama iyi gibi gorunse de resimler çamur.. şans eseri çekersen birkaç tane iyi çekiyosun diğerleri yalan..
    cihazı iade etmek istiyorum ama çok mu geç kaldım süresi kaç gün?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

beyler cihazı iade etmek istiyorum sanırımmanuel odaklama iyi gibi gorunse de resimler çamur.. şans eseri çekersen birkaç tane iyi çekiyosun diğerleri yalan..
    cihazı iade etmek istiyorum ama çok mu geç kaldım süresi kaç gün?

Ben çok memnunum cihazdan niye memnun kalmadınız ki?

• Bende makineden okdukca memnunum. Buradaki bazi yorumlari okuyunca sasirdim dogrusu. Benim daha onceki canon 500d den daha iyi sonuclar aldim

• trailblazer kullanıcısına yanıt
    İade suresi 14 gün. Eğer bu süreyi gecirmediyseniz rahatlıkla iade edebilirsiniz.

İade için müşteri hizmetlerini arayip sipariş numaranizi bildiriyorsunuz ve iade etmek istediğinizi söylüyorsunuz. Onlar da size bir kod veriyorlar ve bu kodu paket üzerine yazip yurtiçi kargoyla ücretsiz olarak gondermenizi istiyorlar. İade için herhangi bi adres, vs yaznaniza gerek yok, kodu girdiklerinde bütün detaylar sistemde gorunuyormus. Bir de ürünle birlikte gelen faturanin beyaz nushasinin arkasini doldurup paketin içine koymaniz gerekiyor, unutmayin...

Ben 2-3 gun once gonderdim ama henuz iadenin gerceklestigine dair e-mail gelmedi. Bu hafta icinde gelir buyuk ihtimalle.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.