Şimdi Ara

SONY Alpha a3000 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
5
Favori
14.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     SONY Alpha a3000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  SONY Alpha a3000

• Ben daha çok kızımı çektim ama bir kaç denemede yapmıştım daha öncesinde. Benim en büyük beklentim akşamları ev ortamında güzel fotoğraf çekmekti onu da karşıladı çok şükür :) Belki ileride deneyen arkadaşlardan özenip 50 mm bir lens alabilirim neden olmasın ...
     SONY Alpha a3000
  • ocshooter O kullanıcısına yanıt
    64 GB hafiza desteklermi acaba bu a3000 50mm lens emont nekadardir piyasada en uygun benim dusuncem 18m 210m lens en ideali diye düşünüyorum 500 TL den asagi yok piyasada uyguna goren duyan haber versin.

• işten vakit kalirsa camlicaya cikip manzara resimleri çekeceğim test amacli 13 gün teste tabii a3000 gecemezse kutusuna koyup iade.
  • Vizörü çok mu kötü arkadaşlar bunun ona göre almaya karar vericemde

• quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

64 GB hafiza desteklermi acaba bu a3000 50mm lens emont nekadardir piyasada en uygun benim dusuncem 18m 210m lens en ideali diye düşünüyorum 500 TL den asagi yok piyasada uyguna goren duyan haber versin.

Lensler konusunda çok bilgili değilim ama çekmek istediğim fotoğraf türü portre olunca 50 mm kafama yatıyor. Şimdilik düşünmüyorum zaten ilerleyen zamanlarda kullananların yorumlarıyla alabilirim.
    SD kart konusunda herhangi bir sınırlama göremedim Sony sitesinde ama daha önce 16 GB lık kartım bozulunca bir daha yüksek kapasite yerine daha az kapasiteli 2 tane almak daha mantıklı geliyor. Evde 4 GB lık vardı yine bir 16 GB lık siparişi verdim.
    Bildiğim kadarı ile fotoğraf makinelerinde kusur olmadığı sürece iade yok. (Mediamarkt nasıldır bu konuda bilgim yok)

• quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

Vizörü çok mu kötü arkadaşlar bunun ona göre almaya karar vericemde

Daha önce bir arkadaşımın Nikon D3100 ü kullanmıştım ona göre biraz kötü Eskiden hacıdan gelenler fotoğraf makinesi görünümlü oyuncak getiriyordu fotoğraf çekme tuşuna bastığınızda vizördeki fotoğraflar değişiyordu işte o oyuncaktan daha iyi
  • quote:

hangi resmi a3000 le cektin.

Yüklediğim iki fotoğraf da a3000, üzerindeki 18 - 55 kit lens ile.
  • işten vakit kalirsa camlicaya cikip manzara resimleri çekeceğim test amacli 13 gün teste tabii a3000 gecemezse kutusuna koyup iade.

• suhabio S kullanıcısına yanıt
    hangi ayarlarla Çektin manuelmi super auto mu ari resmi güzel cikmis .

güzel espirili cevap vizor aynali sistemin yanina yetişemez bence bu makinedeki tek sorun neyi Nasil çektiğinizi anlama teknolojisi yok iyi birşeyler çekmeye calisiyoruz hacı cevabi verilebilir bu makinayla fotoğraf çekerken eski filimli makinaları kullanırken ki hisler oluştu bunu kullanırken acaba baski Nasil cikar şimdide bilgisayarda Nasil gözükecek düşüncesi Nasil oldu ne vizor ne monitörü tambir yetersiz, teknoloji diğer herşeyi idare eder canon un boyle aynasiz olan modeli var LCD ekrani net bunu iade edip onumu alsam diye düşünmeye basladim .

mağazadan satin alirsan iade yok kusurda olsa servise gönderiliyor ama mesafeli alisveris tuketici haklarinda sözleşmesi 14 gün koşulsuz iade hakki veriyor zaten türkçe kullanma kilavuzu olmaması iade sebebi kanun da mecburi türkçe kılavuz koymak zorundasın sattigin mala .mağazasından laptop almistim bu firmanin 2 gün sonra iade ettim aldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunnkaar -- 3 Eylül 2014; 0:29:10 >
  • quote:

mağazadan satin alirsan iade yok kusurda olsa servise gönderiliyor ama mesafeli alisveris tuketici haklarinda sözleşmesi 14 gün koşulsuz iade hakki veriyor zaten türkçe kullanma kilavuzu olmaması iade sebebi kanun da mecburi türkçe kılavuz koymak zorundasın sattigin mala .mağazasından laptop almistim bu firmanin 2 gün sonra iade ettim aldılar.

Cevabiniz icin tesekkurler yeni bir sey daha ogrenmis olduk. Benim de kafam karisikti foto mak konusunda fuji x-a1, Olympus epm2, canon eos-m. İcim rahat dogru karar verdigimi dusunuyorum :)

eos m ye aklim kaymaya basladi ayni fiyata ikiside vizor aynidir Sony le ama LCD monitör eos m de kaliteli iyice kurcaladiktan sonra karar vereceğim. sizlerinde cihazla alakali yorumlarinizi tecrubelerinizi cekimlerinizi merakla okuyorum.

Hacdan gelen oyuncağın Vizöründen daha iyiyse iyidir o zaman. O oyuncak beni çok etkilemişti

• quote:

eos m ye aklim kaymaya basladi ayni fiyata ikiside vizor aynidir Sony le ama LCD monitör eos m de kaliteli iyice kurcaladiktan sonra karar vereceğim. sizlerinde cihazla alakali yorumlarinizi tecrubelerinizi cekimlerinizi merakla okuyorum.

Eos m de hiç vizör yokki. Olsa çoktan eos m almıştım

• quote:

cihaz da kronik bir sorun Varmi .

Eos m den bahsediyorsan cihazdaki tek sorun autofocusmuş

• haki_programmer H kullanıcısına yanıt
    bizim a3000 de sormustum kronik bir sorunu varmi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.