Şimdi Ara

SONY Alpha a3000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
5
Favori
14.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nex lenslerin 70m 300m teleobjektif nekadara buluruz en uygun birde canon uyumlu lens var bende 70m 300m bunu Sony de kullanabilir miyim adaptörü varmidir ve nekadardir link verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nex lenslerin 70m 300m teleobjektif nekadara buluruz en uygun birde canon uyumlu lens var bende 70m 300m bunu Sony de kullanabilir miyim adaptörü varmidir ve nekadardir link verirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: matematiqci

Grubumuz hayırlı olsun.

Birkaç sorum olacak dostlar size;

1) Otomatik modda çekim sırasında clear zoom'u yapmak için illa menüye mi girmek lazım kısayolu yok mu?
    2) ekranın sağındaki alttaki ve üstteki iki tuşa istediğimiz kısayol tuşunu ekleyebiliyor muyuz? Nasıl yapılıyor tarif edebilir misiniz?
    3) En güncel sürüm 1.00 mı yoksa yeni güncelleme var mı? Varsa güncellemeyi tavsiye eder misiniz?
    4) İstediğimiz yere odaklamayı nasıl yapıyoruz? Seçeneklerde ya çoklu odaklama var ya ortaya odaklama var. Ama ben çoklu odaklamadaki karelerden sadece 1ine odaklama yapmak istiyorum nasıl yapabiliriz?

Hayırlı olsun aldıkların. Bende bi macro lens birde zoom lens almayı düşünüyorum. Siz kullanıp yorumlarınızı yazarsanız çok seviniriz. Elin gavuruna boşuna paramız gitmesin yazıktır milli server :)

Bu arada makinemizin makrosu hiç tatminkar değilmiş :/

Birde yukardaki sorularıma hala cevap arıyorum .

• quote:

Aksesuar olarak

çanta için
    http://www.n11.com/canon-eos-650d-550d-60d-600d-1100d-v-lux-canta-P24153568

hafıza kartı için
    http://www.n11.com/sandisk-ultra-16gb-class-10-sdhc-sdsdu-016g-u46-P13004130

bu iki ürünü toplam 25 liraya kargo dahil aldım. Çek satış takas bölümünde n11 20/11 çek alıp sizde bu ürünleri uygun fiyata temin edebilirsiniz.

Öncelikle grubumuz hayırlı olsun.

- Sizin önerdiğiniz yöntemle SD kartımı kartımı aldım bilgilendirme için teşekkürler ;)

- Çanta konusunda biraz kararsızım @divxcimcime aldığı mantıklı geliyor.

- Clear Zoom dediğiniz özellik bazen otomatik olarak bir normal birde zoomlu foto çekiyor o mu oluyor? Sorularınıza cevap vermek isterdim ama bende araştırma aşamasındayım.

- Türkçe kullanım kılavuzu hakkında denizhoca bilgi verecektir. Bir konuda A6000 kullanıcılarıda bu konudan müzdaripti PDF olarak paylaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocshooter -- 1 Eylül 2014; 17:38:58 >

• quote:

quote:

Grubumuz hayırlı olsun.

1) Otomatik modda çekim sırasında clear zoom'u yapmak için illa menüye mi girmek lazım kısayolu yok mu?
    2) ekranın sağındaki alttaki ve üstteki iki tuşa istediğimiz kısayol tuşunu ekleyebiliyor muyuz? Nasıl yapılıyor tarif edebilir misiniz?
    3) En güncel sürüm 1.00 mı yoksa yeni güncelleme var mı? Varsa güncellemeyi tavsiye eder misiniz?
    4) İstediğimiz yere odaklamayı nasıl yapıyoruz? Seçeneklerde ya çoklu odaklama var ya ortaya odaklama var. Ama ben çoklu odaklamadaki karelerden sadece 1ine odaklama yapmak istiyorum nasıl yapabiliriz?

Hayırlı olsun aldıkların. Bende bi macro lens birde zoom lens almayı düşünüyorum. Siz kullanıp yorumlarınızı yazarsanız çok seviniriz. Elin gavuruna boşuna paramız gitmesin yazıktır milli server :)

Kısayol ataması yapabilirsiniz.
    kılavuz yok sanırım :) e posta adresinizi pm olarak gönderin hemen yollayayım.
    henüz güncelleme yok, çıkarsa yükseltin, güncel olması iyidir
    bu da kılavuzda yer alıyor, odaklama seçeneklerinden yek bir odak noktası seçebilirsiniz, örneğin en sağ taraf yada merkez vs.

Çanta için isehttp://store.lowepro.com/edit-110

Bir de çantanızda mutlaka yedek 8gb lik bir kart daha bulundurun, hep anlatırım, bir gün kullandığım kartı dizüstünde unutup fotoğraf çekmeye çıkıp geri dönmüşlüğüm var :) yedekte bir kart hayat kurtarır :)

• Denizhocam lens konusutam bir karmaşa ne yazık ki..
    Buradaki lens amatör olarak işimizi görecek midir yoksa uzak mı kalalım?
    Bir de o lens adaptörsüz kullanılabilir mi?
    Başınızı ağrıtıyoruz kusura bakmayın ama ilk defa DSLR makine kullanacağım çok yabancıyım konuya
  • Canon EOS M ile bu ürünü kıyaslayabilecek olan var mı? Fiyatı puanla 675 TL ye geliyor Canon EOS M'nin. Yanında flaş,eğitim cdsi ve 18-55 lens var.
  • yukarıdaki link de karsilastirmalar yapilmis eos m ve diğer modeller le bilenler link verirse sevinirim lens lazim tele objektif uygun bütçe 300 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

quote:

quote:

Grubumuz hayırlı olsun.

Kısayol ataması yapabilirsiniz.
    kılavuz yok sanırım :) e posta adresinizi pm olarak gönderin hemen yollayayım.
    henüz güncelleme yok, çıkarsa yükseltin, güncel olması iyidir
    bu da kılavuzda yer alıyor, odaklama seçeneklerinden yek bir odak noktası seçebilirsiniz, örneğin en sağ taraf yada merkez vs.

Çanta için isehttp://store.lowepro.com/edit-110

Bir de çantanızda mutlaka yedek 8gb lik bir kart daha bulundurun, hep anlatırım, bir gün kullandığım kartı dizüstünde unutup fotoğraf çekmeye çıkıp geri dönmüşlüğüm var :) yedekte bir kart hayat kurtarır :)

Denizhoca kılavuzu banada yollardan çok makbule geçer. PM den adres gönderdim

• BLUESTREAM kullanıcısına yanıt
    Hocam Canon ve Nikon bence daha hazır değiller aynasız modellere. Sony a3000 bugün geldi kargodan. Eski bir 1100d kullanıcısı olarak çok beğendim. Bazı arkadaşlar lcd ekranı kötülemişler. Fiyatının ne olduğunu unutmamak lazım. İyi bir LCD ekran isteyenlere Sony a58 tavsiye ederim. Canon m'e gelince, eğitim cdsine bence hiç gerek yok internet varken. a3000'in dahli flaşı var ve çok başarılı buldum.

Bence a3000 mukayese bile edilmez Canon m ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhabio

Hocam Canon ve Nikon bence daha hazır değiller aynasız modellere. Sony a3000 bugün geldi kargodan. Eski bir 1100d kullanıcısı olarak çok beğendim. Bazı arkadaşlar lcd ekranı kötülemişler. Fiyatının ne olduğunu unutmamak lazım. İyi bir LCD ekran isteyenlere Sony a58 tavsiye ederim. Canon m'e gelince, eğitim cdsine bence hiç gerek yok internet varken. a3000'in dahli flaşı var ve çok başarılı buldum.

Bence a3000 mukayese bile edilmez Canon m ile.

Gülegüle iyi günlerde kullanın. Sizi dehttp://forum.alphaturk.com a bekleriz aynı zamanda çektiğiniz fotoğraflarıwww.sonyfotograf.com a yükleyebilir misiniz, A3000 makinesi ile fotoğraf yüklenmedi henüz, sizin sayenizde sayısı artsın isterim.

Esenlikler..

• suhabio S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim size ve yukarıda cevap veren arkadaşa.
  • denizhoca kullanıcısına yanıt
    a3000 e uygun lens nereden alabiliriz bende canon 70m 300m objektif var bunu adaptörle kullanabilir miyiz ,adaptör ün fiyati nekadardir ve saatin alabileceğiniz yurt içi ve ya dişi link ler verebilirseniz teşekkürler .

• Minolta 70m 210m len direk uyumlumudur a3000 e yoksa resimdeki adaptör gerekli mi kullanabilmek için minolta lens i.

SONY Alpha a3000 SONY Alpha a3000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunnkaar -- 2 Eylül 2014; 0:39:11 >

• Sony e sigma gibi ekonomik ve kaliteli resim çeken objektif bulan oldumu .

• Makinayı fiyat uygun diye aldık Lensi de uyguna almak gerekti:) helios 44 aldım 45 TL ye sahibinden. Adaptor için de Nex F3K aldım oda yolda

Helios 44 ile çekilmiş bir resim
     SONY Alpha a3000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 2 Eylül 2014; 1:43:49 >
  • d4hi kullanıcısına yanıt
    adaptör nekadara aldin ve link verebilir misin sahibinden aldigin objektif In linkini verirsen onuda bakalim netten.

• link deki lens ler tam istediğim lensler ama pahalli canina yandigim d650 ile ayni araya geliyor a3000 Sony bady ve 18m55m lens le 699 a fiyat bicmis iyi güzel uygun ilave lens almak istersek 600 TL sen asagi lens bulamadim şöyle 300 e enfazla butce tele objektif bulabilen Varmi.
    http://sonyalphalab.com/2012/02/sony-e-mount-18-200mm-f3-5-6-3-oss-lens-vs-tamron-e-mount-18-200mm-f3-5-6-3-di-vc-iii-lens-tested-using-the-sony-nex-7/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunnkaar -- 2 Eylül 2014; 9:32:07 >
  • canon lens takabilmek için adaptör bulan gören Varmi nette.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.