Yeniden taramanıza gerek yoktu. Kemal Sayanyoutube #android #androidtv #sony #güncelleme #frekansayarı #dünyakupası #trt #trt4k
DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM BEGENİP ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ.
00:00 TANITIM
01:04 TRT FREKANS AYARI AYARLAMA
05:10 KANAL SIRALAMA
07:44 TRT4K FREKANS AYARLAMA
09:51 BİTİŞ EKRANI https://www.youtube.com/watch?v=SDfGVTNlnlw |
SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (23. sayfa)
-
-
2020 sony ve oncesi menuleri farkli, uydu arama icin....Bu video da ki menu 2020 modelde yok mesela..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu videoyu görüp yapmıştım ama kanal listemde olmayan TRT haricinde ki bütün kanalları da ekledi, benim kanal listemde toplam 100 tane falan kanal var böyle yaptıktan sonra 400 500’lere kadar çıktı kanal sayısı maalesef. Belki ben bi yerde yanlış bişey yapmış olabilirim ama Sony’nin bu kanal meseleleri gerçekten çok yoruyor beni :) Ayrıca cevabınız için teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni hizmetleri tara demeliydin. Yoksa tamamını tarıyor. Sony kanal konusunda aynı fikirdeyim.
Arkadaşlar burdaki ayarlara göre kanal kurulumu yapıyorum yayınlar geliyor sorun yok. Kendi listemi usbden düzenliyorum ve tekrar tv ye atıyorum fakat her defasında 1 gün sonra yayınlar gidiyor. Bu işin çözümü nedir darlandım valla
Merhaba sony televizyon uyduyu görmüyor apartmanda ortak uydu diğer komşularda yayında sorun yokmuş ama bende sinyal seviyesi sıfır. Geçen akşam hava yağışlı ve rüzgarlıydı sonrasında gitti reset attım ama hiç kanal yok uyduyu görmüyor. Bunun çözümü ne olabilir
Ben de aynı sorunu yaşıyorum var mı çözümü? Bir açıyor bir açmıyor kanalları?
@hakan2200 merhaba. Sizin ana sayfada paylaştığınız kanal listesini indirip Tv’ye yüklemeye çalıştığımda kanal listesi bulunamadı diyor. Tv xf9005.
Liste güncellemesini de 30.10 da yapmışsınız ama. Neyi yanlış yapmış olabilirim?
1.Farklı bir usb ile deneyebilirsiniz.
2.Tv ye takılı diğer usb leri çıkarmanız gerekir.
3. Tv nize güncel yazılımını yüklemeniz gerekebilir. Link
-
selamün aleyküm trt4k güncel trt kanalları aktif yeni düzenledim çok çok gereksiz saçma kanlları sildim kanallar 1 den başlıyor yükleyip denemek isteyenler için link paylaşıyorum.
ayrıca sadece trt frekansı girmek için normal genel uydu arama kısmına geliyorsunuz ya ordan ağ tarama değil de manuel taramayı seçin trtnin frekansını girin sadece o kanallar eklenecek ve uydu ayarlarından otomatik servis kanal günceleme felan var onu kapalı yapın.
benim tv sony kd 55x7055
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qm3R -- 5 Aralık 2022; 10:7:57 > -
Farklı usb ile denedim.
Tv de başka takılı usb yok.
Yazılım güncel.
Komple siliyorum kanalları ve kendi hazır listemi tekrar yükle dediğimde onu yüklüyor. Onun için sormuştum. Bir yerde bir yanlışlık yapıyorum ama nerede
Attığım kanal listesi, dosya adını değiştirmemen gerekiyor ve sıkıştırma vs. yapmaman gerekiyor.
aksi durumda listeyi görmesi gerekiyor.
-
Kendim hazırlamak için Kanal listesini internetten nerden indirebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tv dilini ingilizce yapmayı deneyin.
-
sony 55xd8505 tv var. kanal yüklemek yada almak istedğimde program listesi aktarımı kısmı pasif durumda. nasıl düzeltebilirim. ne yapmam gerekli. son sürüme yeni günceclledim. sıfırladım ama olmadı bir türlü
-
Cihazınızda başka bir USB daha takılıysa görmez.
Usb yok tele indirsek olurmu kanallari
Arkadaşlar lütfen birisi yardım etsin kafayı yiyeceğim.
Xh9096 bravia televizyonum var.
Kanal listesi oluşturuyorum. Kaydediyorum. Hemen listeye abuk subuk kanallar ekleniyor. Siliyorum tekrar ekleniyor.
Ayarlardan oto güncelleme gördüğüm herşeyi kapadım ama olmuyor.
Neyi nerden kapatmam gerekiyor?
Diyelim 40 kanal kaydettim.
101 den itibaren yeni kanallar çıkıyor. En az 50 tane felan çıkıyor.
Sony nin bu uydu kanal işini hiç sevemedim gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkiot -- 18 Aralık 2022; 0:28:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
Ne yaptıysam ne ettiysem trt kanalları çekmiyor. Sinyal bağlantınızı kontrol edin diyor. Frekans değişikliği öncesinde hiçbir sorun yoktu.
Hangi frekansı girersem gireyim otomatik tarama veya manuel tarama yaparken sinyal gelmiyor. ( TRT kanalları hariç hepsinde sinyal var izleyebiliyorum ama izlenen kanalları da ararken sinyal gelmiyor :D )
Burada yazılanların çoğunu yaptım ama ne yaparsam yapayım sinyal yok gelmiyor.
-
Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz ay KD65X89J model tv satın aldım. Her şey iyi güzel ancak kanal listesi baya sıkıntı.
Kanalların yerlerini ayarlıyorum. Kaydedip çıkıyorum. Bazı kanallarda, kanalı ayarladığım numara boş görünüyor.
Örneğin dünya kupası maçları Trt 1'de diğer frekanstan verildiği için o frekansı taradım. Kanallar geldi. Kanalı açmak istediğimde atandığı numara boş görünüyor.
Kurulumda servis USB ile yükleme yapmıştı. Bununla bir ilgisi var mıdır? Çözüm nedir? Teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X