SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (22. sayfa)
-
-
Arkadaşlar kanal listesini USB ile yüklüyorum. 90 kadar kanal sonra tv kapatıp açtığımda 1-2 saat kadar sonra 500 kadar kanal oluyor. ve kanallar siyah ekranda kalıyor. bu şekilde bir sorun yaşayn oldu mu? bilgi veren olursa çok sevinirim. tşkler.
-
tv dilini ingilizce yapmayı dene. bende de dil türkçeyken kanal listesi bir garipti. hatta yeni aldığımda soğumuştum resmen tv den. ingilizce yapınca kendine geldi alet. ayrıca "ok google" özelliği de aktif oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neurotoxin1 -- 24 Kasım 2022; 13:27:13 > -
2020 MODEL 75XH9505 model televizyonumda çalışan kanal listemi paylaşıyorum. Listeyi sıfırdan taratıp düzenledim. Gereksiz kanalları sildim. TRT 4K ve TRT spor HD kanalları dahildir. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
https://drive.google.com/file/d/13fUyc8MO8hBKJjPRnPnelgx35Hf4tCXs/view?usp=share_link
-
Ayni Tv var bende de, Turkce Dili ile sorunsuz halletmistim Her seyi..Kanal arama, siralama vs..Google Asistan sorunsuz zaten..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ok google Türkçe dilinde çalışmıyor. siz kumanda ile asistan kullanıyorsunuz. ok google kumandasız sesli komut alıyor. mesela tv yi kapatmak için kumanda aramadan uzaktan "okey google" diye seslenip televizyonu kapat deyince kapanıyor. Sesi aç/kapat , şu kanalı aç, youtube da şu videoyu aç vb komutları kumandasız verebiliyorsunuz. hatta evdeki roborock süpürgeyi de bağladım, mutfağı süpür deyince süpürgeyi de çalıştırıyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neurotoxin1 -- 24 Kasım 2022; 14:7:45 > -
Anladim cok tesekkurler..
Digitürk 4K kanalı nerde hocam.
-
trt 4K var. digitürk 4k digitürke özel bir kanal değil mi? eklemedim öyle birşey
-
4 gündür evde TV yayını yok, TV kanal bulamıyor, sizin attığınız listeyi deneyeceğim
Şimdiden elinize sağlık
-
Elinize sağlık hocam. Bu kanal listesini KD-75XH8096 ve 2015 Android Sony TV 'imde kullandım. Tek eksik TJK TV :)
-
Süper
Tekrar teşekkür ederim
Bu listeyi kullanıyorum ama trt1 maç saatlerinde kapalı oluyor. Bunu nasıl aşabilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maç için TRT4K yı aç kardeşim.
daha kaliteli izlersin.
-
Bu mu hocam çözüm? Şu an zaten o şekilde izliyorum, yarından itibaren aynı saatte iki maç verilecek onu nasıl çözeceğiz bu durumda ona da bir çözüm sunar mısın?
-
Dostum benim maçla işim yok, trt 1 kanalını da izlemiyorum hiç desem yeridir.
Fırsat bulursam bakabilirim ancak.
İlla izlemem gereken birşey olursa, inat tv box ya da, seyirturk.tk apk uygulamaları ile sorunu kendimce geçici olarak çözüyorum.
-
Merhaba arkadaşlar bişey soracağım bilen yardım ederse sevinirim. Benim Sony TV’de kanallarımın hepsi normal ama dünya kupası maçlarında TRT 1 HD gidiyor. Sadece TRT’nin vermiş olduğu frekans bilgilerini nereden girebilirim, sil baştan tekrar tarama yapmak istemiyorum. Sadece TRT’yi eklemek istiyorum. Aradım taradım bulamadım bi türlü. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Merhaba, aşağıdaki adımları takip ederek yapabilirsiniz;
Ayarlar > tv izleme > kanallar > kanal ayarı > manuel ayar > uydu
Açılan ekranda frekansları yazıp aratacaksınız
Cevabınız için teşekkür ederim hocam ama benim televizyonda böyle bi ayar göremedim. Sil baştan kurup öyle yaptım artık :) yine de ilginiz için tekrar teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X