Şimdi Ara

SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
88
Favori
138.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb.lar. güncel kanalların yukleme yapılabileceği tv listesinde benim tv yok (SONY BRAVIA KD65X82J 65 inç 164 Ekran

) bu tv için de uygun olur mu yükleme acaba??? emeginize tşk.ler bu arada.

• herkese merhaba. televizyonda uyduyu tarattım. kanalları usb ye atıp sony channel editörle pc de düzenleyip tekrar televizyona attım. 1 gün sonra kanallar tekrar gidiyor. televizyonu fabrika ayarlarına döndürüp, televizyon dilini değişitirmeme rağmen bir türlü düzelmiyor. servis gelip kurduğunda usb den kanal kurulumu yapıp gitmişti. bein sports 2 kanalında frekans doğru olmasına rağmen bein sports haber kanalı vardı. çok çeşitli uydular kullandım, sony televizyonundaki kadar kötüsünü hayatımda görmedim.

• abilici A kullanıcısına yanıt

uygun değilse usb de görmez, yükleme yapmaz.

denemeniz lazım.

• placebo80 P kullanıcısına yanıt

Otomatik güncellemeleri kapatmayı deneyiniz.

• Merhaba düzenli listenizi keyifle kullanıyoruz yıllardır elinize sağlık. Bir sonraki sürümde 185 ve 186. kanallarda Kabe (Canlı) ve Saudi Sunnah) kanallarının HD sürümleri ile güncellemeniz mümkün müdür? Teşekkür ederiz.

• PohPohPerisi kullanıcısına yanıt

Türksat üzerinde HD yayın henüz yoktur. Diğer uydularda mevcut Arabsat, Nilesat vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unfortunately kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Benzer sıkıntı bende de var,

Geçen gün yağmurdan sonra yukarda lnb su almış, merkezi sistem yayın gitti. Lnb değiştikten sonra kanallar geri geldi fakat maalesef TV8 sinyal yok hatası veriyor, ucu uyducu el terminali ile denedi yayın var, diğer odadaki tvde de var. Ama SONY BRAVIA KD65X82J nedense göstermiyor. Komple fabrika ayarlarına kadar aldım fakat sadece tv8 gelmiyor anlamadım nedendir. Tvde 12356 frekansını göstermemesi için neden bulamadım :(

Manuel eklemek istediğimde ise o frekansta sinyal yok gösteriyor.

Türksat 4A Uydusu

Frekans: 12356 MHz

Polarizasyon: Yatay (Horizontal)

Symbol Rate: 7100 Ksym/s

Fec: 2/3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelaj -- 29 Ocak 2023; 13:49:55 >
  • nickelaj N kullanıcısına yanıt

Televizyonun güncel yazılımda olduğunu kontrol edin.

Eğer güncel değilse yeni sürüm ile güncelleyin.

Güncelleme bitince televizyonu fabrika ayarlarına alın.

Yeniden kurulum yapın ve Türksat için 12380 V 27500 3/4 frekansını manuel girin ve şebeke yani network tarama açık seçip taratmayı başlatın.

Tarama bitince TV8 kanalı kanal listesinde yoksa ya, LNB niz de ya, Diseq de yada, ÇANAK ayarlarınızda sıkıntı olabilir.

Sony nin dahili tuneri hassastır dolayısıyla iyi marka LNB DİSEQ ve ÇANAK + kaliteli RG6U6 saf bakır kablo kullanın kablo için REÇBER marka kablo tavsiye ederim.

Kolay Gelsin. 

• notropil kullanıcısına yanıt

İlginiz için teşekkür ederim.

Tavsiyenize uygun tüm işlemleri yaptım. Güncelleme yoktu fakat sıfırladım tekrar televizyonu, kanallar geldi fakat TV8 olarak geldi. TV8HD gelmedi maalesef.

Frekans: 12356 MHz Polarizasyon: Yatay (Horizontal) Symbol Rate: 7100 Ksym/s HD frekansı fakat sinyal bulamıyor orada.

Sanırım takılan lnb sıkıntılı, çünkü yağmur öncesi bir problem yoktu. Anlam veremediğim uca başka tv takınca TV8HD var fakat Sony televizyonda çıkmıyor :(

Tekrar teşekkürler

Otomatik kanal güncellemelerini kapatmayı unutmayın.

• notropil kullanıcısına yanıt

Tahmininiz doğru çıktı. LNB değiştirilince sinyal seviyesi arttı ve yayın geldi.

Tekrar teşekkürler ilginize, tüm cevap yazanlara.

İyi akşamlar.

Çok sevindim iyi günlerde kullanın. 

• ilk mesajda güncel listeyi paylaştım.

iyi seyirler.

• Selamlar,

Buradaki kanal listesini başarı ile yükledim.

Artık hiçbir kanalım yok :))

• hakan2200 kullanıcısına yanıt

Türksat HD yayını var. Frekanslar şu şekilde :

11012 H 27500 2/3

• haQQo kullanıcısına yanıt

Anlamayan, zorunlu olmadıkça hiç kurcalamasın. Aynı şekilde ben de yaparım diye kurcaladım. Bir hafta uğraştım kanallar bir gözüktü bir kayboldu derken en son servis çağırdım tertemiz halletti.

• mrb lıste attıktan sonra bıde uydu ayarları yapacaksınız bunun ıcın vıdeo var sony tv frekans ayarlama dıye bıraz kurcalayın ogrenmıs olursunuz sonucta lıste sonra dısec ayarları falan lazım ben oyle yapıyorum bılgınıze bıde gunceleme kapalı tutun kanal arama bahsedıyorum

• merhabalar, ben uzun zamandır bu listeyi kullanıyorum ancak tv de sadece halk tv sinyal yok diyor. diğer odada bulunan tv başka bir marka ve onda halktv çıkıyor.

sony bravia KD65XF9005BAEP model tvmde ne yapsam olmadı yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Bendede krttv sinyal yok diyor.şöyle sözcütv oldugu güzel bir kansl listesi nerden bulurum

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.