merhabalar geçen hafta sony str-520 AVR aldım.hopları da tamamladıktan sonra az önce amfiyi kurmaya çalıştım.samsung 55d6000 tv , ps3 ve teledünya receiver ı kullanıyorum.bunları hdmi ile bağladım.Fakat şöyle sıkıntılar çıktı ortaya
1.Teledünyada görüntü var ses yok 2.Ps3 te sadece stereo ses veriyor ve inanılmaz derecede görüntü kalitesi kaybı yaşıyorum 3.Tv ye taktığım harici HDD ile filmleri DTS olarak izliyorum sadece bunda görüntü ve ses sorunu yaşamadım 4.en büyük sorun ise Tv ekranında AVR menusu çıkmıyor.Yanlış bağlantı mı yaptım acaba
yardımcı olursanız sevinirim.
bütün sorularınızın cevabı il sayfalarda var .
Lakin behsetiginiz cihazı ben uzun bir sure test ettim kesinlikle görüntü kaybı yaşatmıyor ekranda menu malesef bu modelde yok ses sorunu ise ayarla alakalı dedigim gibi il 2 veya 3 sayfayı okuyun tum sorularınıza cevap olur
quote:
Orijinalden alıntı: TimFx
quote:
Orijinalden alıntı: keyman2
sony dh520 li set kampanyalar başlamış biraz pahalı ama ilgilenenler bakabılır 1299tl gıbı ıdı sanırım fıyat
Slm tam olarak nerde acaba. Hepsisony.com da bazı paketler gördüm fakat bu fiyatda bir paket görmedim.
Birde bilen arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Ben dh520 setini sadece Bilgisayarımda kullanıcam. HD Filmler (20-30 gb lık mkv'ler) ve Oyunlar için kullanıcağım. Fakat kafamı kurcalayan bazı şeyler var. Bu topikteki çoğu yazıyı okudum ama PC den pek bahsedilmemiş veya gözden kaçırdım. Şimdi Ekran kartından HDMI çıkısından ses iletildiğini biliyorum fakat bu işin mantığı konusunda fikrim yok.Bu yüzden kafam karışık. Bu durumda PCI express ses kartım işe yarıyacakmı işe yaramıyacakmı. Çünkü sesi, SES Kartımın optik çıkısından değilde ekran kartımın HDMI çıkısından göndereceğiz.(bu topikte okuduklarımdan öyle gönderilmesi gerektiğini anladım) Bu durumda ses kartımın kontrol panelindeki ayarlar v.s işlevini yitirecekmi yoksa ordan yaptıgım değişiklikler HDMI dan giden bu ses üzerinde hala geçerli olacakmı.
Kampanya elektroworlde vardı hale devaö edıyorsa sonyde degıl
Tekrar merhaba herkese. elimde fazladan 2 adet Tannoy MX1 hop var isteyen varsa ulaşabilir.
biraz uğraşmak gerekiyor ve sanırım bazı spesifik ayarlardan sonra amfiyi açıp kapatmak.
quote:
Orijinalden alıntı: medxr13
Ben Jamo s506 hcs ıle kullanıyorum cok memnunum hoparlorler de salonda oldukca sık gorunmekte (dark apple) herkese tavsıye ederım...
Gerçekten çok şık görünüyor. Nereden alabiliriz bu seti? Nette fazla bir sonuç çıkmıyor. :\
Okuduklarımdan sonra DH520 de aklıma yattı. Sizin setin aynısını kurmak isterim. :)
Merhaba arkadaşlar, başlığın tamamını okudum fakat hala karar veremedim bu avr'nin yanına hangi hop setini alacağıma.
Sanırım bir arkadaş Pioneer S-V50 almıştı memnun mu acaba? Bir de Kule pioneer ve yamaha ile set yapan vardı fakat onda da SUB yoktu.
1 aylık sadece denenmiş sony eurasia garantili mağazadan alınmış faturalı SRT-520 amfimi satışa çıkardım.
SONY SS-X90ED kule hoparlör. Sony'nin 2000li yılların başına kadar piyasada olan ve hi-end diye geçen hop. sistemi. Nette hala çifti 1500-2000 TLye sıfırı bulunabiliyor. Tavsiye edilir mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Distinctive
quote:
Ben Jamo s506 hcs ıle kullanıyorum cok memnunum hoparlorler de salonda oldukca sık gorunmekte (dark apple) herkese tavsıye ederım...
Gerçekten çok şık görünüyor. Nereden alabiliriz bu seti? Nette fazla bir sonuç çıkmıyor. :\
Okuduklarımdan sonra DH520 de aklıma yattı. Sizin setin aynısını kurmak isterim. :)
Ben en iyi teknoloji.com dan almıstım.Ama nette Bırcok yerde var zaten arastırırsanız gorebılırsınız...
quote:
Orijinalden alıntı: nicoma
biraz uğraşmak gerekiyor ve sanırım bazı spesifik ayarlardan sonra amfiyi açıp kapatmak.
Aynen ayarları okeylemek için gerekli
quote:
1 aylık sadece denenmiş sony eurasia garantili mağazadan alınmış faturalı SRT-520 amfimi satışa çıkardım.
Satma sebebiniz nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: purenake
Merhaba arkadaşlar, başlığın tamamını okudum fakat hala karar veremedim bu avr'nin yanına hangi hop setini alacağıma.
Sanırım bir arkadaş Pioneer S-V50 almıştı memnun mu acaba? Bir de Kule pioneer ve yamaha ile set yapan vardı fakat onda da SUB yoktu.
Ben bose ile inanılmaz keyıf aldım cıhazdan ama bıraz pahalı acoustimass 6-10- gayet uygun oluyor sınema ve ps3 için ama daha düşük bütce ile dusunursek ve hem fılm hem muzık dersek H/K hkts serısı olabılır
quote:
quote:
Satma sebebiniz nedir ?
soundbar kullanıyordum 5.1 sisteme geçiyim dedim AVR aldım .2 kedim var hop kablolarını mahvediyorlar ben de seti bozuyorum soundbar kullanmaya devam edicem.
quote:
quote:
quote:
Satma sebebiniz nedir ?
soundbar kullanıyordum 5.1 sisteme geçiyim dedim AVR aldım .2 kedim var hop kablolarını mahvediyorlar ben de seti bozuyorum soundbar kullanmaya devam edicem.
Evet kedi işi zordur ben sistemin oldugu odaya asla sokmam . bende tek var ama 10 kedi güçünde mubarek kaplan gibi
Saglık olsun diyelim adınıza
quote:
quote:
quote:
quote:
Satma sebebiniz nedir ?
Evet kedi işi zordur ben sistemin oldugu odaya asla sokmam . bende tek var ama 10 kedi güçünde mubarek kaplan gibi
Saglık olsun diyelim adınıza
aslında bi yandan da bu fiyata alınabilecek en iyi AVR olduğu için elimden çıkarmak istemiyorum Tannoy MX1 ve MCX center ile sürdüm gayet iyiydi.Frontlara iyi bir çift kule ile çok iyi sonuç alınır diye düşünüyorum.
Alman test sonuçlarını okuyunca vazgeçtim satmaktan çok iyi notlar vermişler ve çoğu yerde 199 eurodan 265 euroya yükselmiş fiyatlar.
quote:
Alman test sonuçlarını okuyunca vazgeçtim satmaktan çok iyi notlar vermişler ve çoğu yerde 199 eurodan 265 euroya yükselmiş fiyatlar.
Ben başlıga eklemiştim test sonuçlarını mükemmel gözüküyordu önceki sayfalarda var hatta o site bu gune kadar başka hiç bir cihaza bu notu vermemiş
quote:
Ben en iyi teknoloji.com dan almıstım.Ama nette Bırcok yerde var zaten arastırırsanız gorebılırsınız...
Doğru düzgün sonuç bulamamıştım. Bu sitede baya bir seçenek varmış, teşekkürler.
quote:
quote:
Ben başlıga eklemiştim test sonuçlarını mükemmel gözüküyordu önceki sayfalarda var hatta o site bu gune kadar başka hiç bir cihaza bu notu vermemiş
Peki bu amfiye 4 ya da 6 ohm luk kule sürülse zorlar mı?Çünkü 8 ohm bildiğim kadarıyla bu str-520
arkadaşlar vatanda dün %25 indirim vardı bende lg hb906ta aldım ama ellerinde teşir ürünü kalmış alırmısın dedi alırım dedim neyse bugün eve geldi teşiri bi aştırayım dedim okuduklarımdan sonra pek içime sinmedi geri iade edebilirmiyim? ne yapmalıyım?