Şimdi Ara

SONY AVR ve MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.626
Cevap
38
Favori
111.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkur ederim cevabiniz ve samimiyetiniz icin..
  • Est umarım bilgi faydalı olmuştur
  • http://www.hometheater.com/content/sony-str-dh520-av-receiver

burada dh520 icin
    +lar;
    ekonomik,
    cok kodek destegi
    syby da video passthrough demekte ,

-ler;
    guc olarak kotu , yuksek seslerde kaldirmiyor
    1080p upscale yok
    ucuz baglanti cikislari kullanmis
    bazi sony model tvler disinda osd yok
    ayar menuleri karisik
    gibi yorumlar var...
  • Kesinlikle haklısınız ama ürün F/P olarak degerlendirilmiş bir ürün zaten bu fiyata bu teknolojiyi barındıran nadir ürünlerden zaten bah setıgınız ozellıklerıde olsa 3.000- 5.000 tl arası fıyatı olur bı ıse 550-650 tl arası az güç yüksek teknolojı tam olarak aparman kullanıcısının ıhtıyacı ustelıkde bu fıyata
  • +1
  • sony dh520 li set kampanyalar başlamış biraz pahalı ama ilgilenenler bakabılır 1299tl gıbı ıdı sanırım fıyat
  • 5600 ES modeli amfi konusunda gelişme var mı acaba?
    Ne zaman piyasada olacak?
  • Bir gelişmeye sastlamadım şahsen ama bütün firmalar ufak ufak başladı yakındır bence
  • Peki, Türkiye'ye gelmeyen ve Sony'nin ürettiği daha üst seviya amfiler var mı acaba?
  • Sony'nin şu anda ürettiği en donanımlı STR-DA 5700ES ancak daha 5600ES Türkiye'ye gelmedi sanırım o da gelmeyecek.
    Ancak 3600ES var stoklarda fiyat / performans olarak değerlendirildiğinde birçok AVR 'den daha başarılıdır. Onkyo ile kıyaslandığında onun fiyatına 709 modeli denk geliyor ama o neredeyse 1009 'a bile kafa tutabilir ki sanırım o da 4.000 TL civarına satılıyor.

http://www.morfare.com/asp/product/4310/Sony-STR-DA3600ES-Amplifikator
  • Sayın hi-def-man:
    Sony bildigim kadarı ile Türkiye de kendisi var ve fiyatları normal seviyelerde. Onkyo ise distribitör aracılıgı ile piyasada boy gösteriyor ve onkyo distribitörü hakkında yorum bile yapmaya değmez. Fahiş fiyat konusunda en başta yer alır kendileri... Dolayısı ile fiyat baremini ele alarak ürün kıyaslamak çok da dogru olmaz.. Onkyo nun 709 u ile bahse konu sony nin fiyat denkliği söylenilmiş ama o onkyolar insaflı bir distribitor elinden çıkmış olsa zaten o rakama 1009 verilir..
    Yurt dışı fiyatlarına bakmadım ama bakmış olsak daha saglıklı bir denklik saglanabilir diye düşünüyorum..
    saygılarımla
  • Merhabalar.2 hafta önce bu avr dan edindim ve 2 haftadır uygun kolon seti arıyorum.35mt2 lik salonum var ve buna uygun 700-750 tl bütçeli tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicoma

Merhabalar.2 hafta önce bu avr dan edindim ve 2 haftadır uygun kolon seti arıyorum.35mt2 lik salonum var ve buna uygun 700-750 tl bütçeli tavsiyelerinizi bekliyorum.

AVR niz hayırlı olsun marka ve model belirtirseniz daha faydalı cevaplar alma şansınız olur
  • Teşekkürler.Avr Sony dh520.Hop markalar arasında kararsız kaldım zaten.bütçem belli jamo olur jbl olur.hayvani ses isteğim yok sadece net ses alabileyim yeter.misal 8 ohm luk jbl center+hop uygun mudur bu amfi için? bütçem 700-750...2. el tekliflere de açığım.
  • Ben şahsen Harman kardon hkts serisini gerçekten begenirim bu ara piyasada kampanyalardan dolayı baya uygun ve bol bol bulunuyor tavsiye ederim ama öncelikle bir m/M de dinleyin ses rengini görün derim
  • eski HK setlerden edindiğim intibaya gore Sony DH520 ampliye HK daha bir uygun.ses ve tatminiyet açısından. tercihler için önerebilirim.ama hoparlor subjektif bir konudur unutmayın. oneren insanın bile anlayışını bilip niye bu hop. onerisini yapmış, niye yapmış, mantalitesi şu, şu açıdan onermis vs. onu bile analiz etmen gerekir.
  • Haklısınız sonuçta her insanın ses algılama biçimi farklıdır zaten.ben şahsen daha net ve temiz ses isterim yüksek ses yerine.
    Peki önlere Pioneer CS-3070 koysam arkalara Tannoy mx1 ve center olarak Jbl c35 hepsi 8 ohm verim alırmıyım?Uyumlu olur mu sizce öyle söyliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

sony dh520 li set kampanyalar başlamış biraz pahalı ama ilgilenenler bakabılır 1299tl gıbı ıdı sanırım fıyat

Slm tam olarak nerde acaba. Hepsisony.com da bazı paketler gördüm fakat bu fiyatda bir paket görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 17 Ekim 2011; 8:28:27 >
  • merhabalar geçen hafta sony str-520 AVR aldım.hopları da tamamladıktan sonra az önce amfiyi kurmaya çalıştım.samsung 55d6000 tv , ps3 ve teledünya receiver ı kullanıyorum.bunları hdmi ile bağladım.Fakat şöyle sıkıntılar çıktı ortaya

1.Teledünyada görüntü var ses yok
    2.Ps3 te sadece stereo ses veriyor ve inanılmaz derecede görüntü kalitesi kaybı yaşıyorum
    3.Tv ye taktığım harici HDD ile filmleri DTS olarak izliyorum sadece bunda görüntü ve ses sorunu yaşamadım
    4.en büyük sorun ise Tv ekranında AVR menusu çıkmıyor.Yanlış bağlantı mı yaptım acaba

yardımcı olursanız sevinirim.
  • Baglantı ısı cok kolay aslında, bence gozden gecırınız;

- avr nin tek hdmı cıkısı mevcut ve bu cıkıstan tv e hdmı baglantı kurun
    - avr nin 4 adet hdmi girişi mevcut ve bu girişlere ( game- tvsat-video in-bd dvd ) istediklerinizi bağlayın, bu bağladıklarını acmak ıcın de ılgılı bolume basın kumandadan.Tabı sesı acmayı da unutmayın. Avr nin hdmi cıkısını tv nızın hangı hdmı gırısıne taktıgınızı kontrol edip tv kumandasından bu hdmi girşini seçin...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.