Şimdi Ara

SONY AVR ve MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.626
Cevap
38
Favori
111.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nicoma

quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Orijinalden alıntı: nicoma

Alman test sonuçlarını okuyunca vazgeçtim satmaktan çok iyi notlar vermişler ve çoğu yerde 199 eurodan 265 euroya yükselmiş fiyatlar.

Ben başlıga eklemiştim test sonuçlarını mükemmel gözüküyordu önceki sayfalarda var hatta o site bu gune kadar başka hiç bir cihaza bu notu vermemiş

Peki bu amfiye 4 ya da 6 ohm luk kule sürülse zorlar mı?Çünkü 8 ohm bildiğim kadarıyla bu str-520

& ohm ayarı varmı hiç bilmiyorum ama bu cihaz F/P bir ürün güç ürünü degil yani yeni teknolojıyı ucuza mal etmek ve ufak yerlerde kullanmak içindir bana göre yanlız istanbul hifi bu cihazla 40-50 kişilik bir cep sineması bile kurdu bildigim gerci bana göre yetersiz ama uygulaması mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: nailblk

arkadaşlar vatanda dün %25 indirim vardı bende lg hb906ta aldım ama ellerinde teşir ürünü kalmış alırmısın dedi alırım dedim neyse bugün eve geldi teşiri bi aştırayım dedim okuduklarımdan sonra pek içime sinmedi geri iade edebilirmiyim? ne yapmalıyım?

Ynalış bilmiyor ,isem teşhir ürünlerde degişim yapmıyorlar pek eger bir sorun yok ise üründe ama yinede mumkun olabilir ürünü acmadan geri götürün biraz kasabilirler ama sizde kasarsanız bence alırlar sorun olmaz dıye dusunuyorum
  • ben cihazı jbl scs 200.5 ile kullanıyorum dh520 ankara optimum sony center dan aldım zaten alırken ordaki yetkili sony piyasaya girmek için bu fiyatlara satıyorlar dedi ve bana 600 tl ye satarken kendilerinin de 30 tl gibi bir karları olduğunu söylemişti aynı andan hemen gidip optimum mm den jbl scs 200.5 kampanyalı idi 570 tl ye onu aldım ikisi de birbirine yakın düzeyde cihazlar ben apt dairesinde oturuyorum fazlasıyla yeterli geliyor
    dh520+jbl scs 200 genelde + popcorn a-200 ve +ps3 ile kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

ben cihazı jbl scs 200.5 ile kullanıyorum dh520 ankara optimum sony center dan aldım zaten alırken ordaki yetkili sony piyasaya girmek için bu fiyatlara satıyorlar dedi ve bana 600 tl ye satarken kendilerinin de 30 tl gibi bir karları olduğunu söylemişti aynı andan hemen gidip optimum mm den jbl scs 200.5 kampanyalı idi 570 tl ye onu aldım ikisi de birbirine yakın düzeyde cihazlar ben apt dairesinde oturuyorum fazlasıyla yeterli geliyor
    dh520+jbl scs 200 genelde + popcorn a-200 ve +ps3 ile kullanıyorum

Yeterlilik konusunda aynen katılıyorum tam bir F/P ürün kesinlikle . Hayırlı olsun iyi gunlerde kullanın
  • ARkadaşlar ben aşağıdaki modeli satın aldım.

http://www.dijitall.com/urun/sony-str-dh520-av-alici.aspx?ttype=Details#pt

Bu anfiye 5 tane 5 ohmluk 55w surround hoparlör takacağım. Bir tane de 5 ohmluk subwoofer takacağım. Acaba her hangi bir problem olur mu?
  • Bir haftadir yeni bir ses sistemi arayışı içine girdim.İlk başta bende z5500 almayı planlamıştım. ancak 2005 -2006 yılının teknolojine 800 TL den başlayan inanılmaz fiyatlar, ikinci elde de 2-3 yıllık cihazlara çekilen 400-500 gibi fiyatlar beni bu cihazdan soğutur oldu.Daha sonra compact ses sistemlerini araştırırken avr sistemlere doğru gözüm kaydı ve bu topigi baştan sona kadar okumam ile kısmetse bende Sony St-Dh 520 kullanıcıları kervanına katılmak istiyorum. Bu cihazı ps3 üzerinden film izlemek ve oyun amaçlı kullanmayı istiyorum ve sanırsam benim gibi başlangıç seviyesinde olan bir kullanıcı için hayli yeterli oldugunu düşünüyorum.

Bu cihazı en uygun fiyattan nereden temin edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingiglione

ARkadaşlar ben aşağıdaki modeli satın aldım.

Bu anfiye 5 tane 5 ohmluk 55w surround hoparlör takacağım. Bir tane de 5 ohmluk subwoofer takacağım. Acaba her hangi bir problem olur mu?

Cihaz 8 ohm diye aklımda kalmış 5 ohm da nasıl çalışır fikrim yok ama bana göre dirençle felan 8 ohm a tamamlamak gerekli olabilir sanki tabi ses sitemlerinde bu tarz bir ugulama ne kadar mumkun tecrube etmedim ama aklıma böyle bir şey geldi ne hikmetse cihazın teknik manuleine bir bakarsanız daha iyi olur ben cihazı kullandım çokda memnundum ama 8 ohm surdum 5 deneyımım veya argem olmadı malesef o sebeple yorumsuzum fikir yurutuyoru sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: düş_man

Bir haftadir yeni bir ses sistemi arayışı içine girdim.İlk başta bende z5500 almayı planlamıştım. ancak 2005 -2006 yılının teknolojine 800 TL den başlayan inanılmaz fiyatlar, ikinci elde de 2-3 yıllık cihazlara çekilen 400-500 gibi fiyatlar beni bu cihazdan soğutur oldu.Daha sonra compact ses sistemlerini araştırırken avr sistemlere doğru gözüm kaydı ve bu topigi baştan sona kadar okumam ile kısmetse bende Sony St-Dh 520 kullanıcıları kervanına katılmak istiyorum. Bu cihazı ps3 üzerinden film izlemek ve oyun amaçlı kullanmayı istiyorum ve sanırsam benim gibi başlangıç seviyesinde olan bir kullanıcı için hayli yeterli oldugunu düşünüyorum.

Mantıklı düşünmüssünüz level olarak daha yukarı bır tercıh bana göre .
    Son olarak nerede makul bılmıyorum ama buyuk marketler ve sony marketlere bı bakmak lazım bence

• quote:

Bir haftadir yeni bir ses sistemi arayışı içine girdim.İlk başta bende z5500 almayı planlamıştım. ancak 2005 -2006 yılının teknolojine 800 TL den başlayan inanılmaz fiyatlar, ikinci elde de 2-3 yıllık cihazlara çekilen 400-500 gibi fiyatlar beni bu cihazdan soğutur oldu.Daha sonra compact ses sistemlerini araştırırken avr sistemlere doğru gözüm kaydı ve bu topigi baştan sona kadar okumam ile kısmetse bende Sony St-Dh 520 kullanıcıları kervanına katılmak istiyorum. Bu cihazı ps3 üzerinden film izlemek ve oyun amaçlı kullanmayı istiyorum ve sanırsam benim gibi başlangıç seviyesinde olan bir kullanıcı için hayli yeterli oldugunu düşünüyorum.

bu iyi bir fiyat bence

• quote:

quote:

bu iyi bir fiyat bence

Evet, kismetse yarın kendilerini ziyaret edicem ))

• Şimdiden hayırlı olsun . ,
    Deneyimleriniz paylaşmayıda ihmal etmeyim yeni arkadaşlara referans oluşturması adına faydalı olur
  • Az önce cihaz siparişimi digitall'den 587 TL /12 Taksit ile vermiş bulunmaktayım.Büyük ihtimal kargo yarın elime ulaşır.Şimdi hoparlör sistemi bakıyorum.Topigi baştan sona bir kaç kez okudum.Birkaç hoparlör seti not aldım.Başlangıç seviyesi kullanıcı oldugum için aklımdan suan JBL SCS 200 modeli geçmekte...sizlerin başka tavsiye edebileceginiz ürün nedir? Birde tüm hoparlör setini bi kere de almak yerine yavas yavaş daha kaliteli ürünler alsam daha mantıklı olurmu? (Mesela subwooferi sonra almak gibi.) Malum bütçemi yeterince aşmış durumdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düş_man -- 24 Ekim 2011; 13:57:45 >
  • Bulabilirseniz Harman kardon hkts 7-9 -11 gibi hatat piyasa bu ara sıfır 2. eller kaynıyor daha mantıklı olur bana göre tabi tercih meselesi jbl ler kaç para bu arada ?
  • 500 TL ye sahibindende mevcut.. fiyat uygunmudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düş_man -- 24 Ekim 2011; 15:41:28 >
  • quote:

500 TL ye sahibindende mevcut.. fiyat uygunmudur?

Jbl için mi konuşuyoruz 500 tl diye ?
  • quote:

quote:

500 TL ye sahibindende mevcut.. fiyat uygunmudur?

Jbl için mi konuşuyoruz 500 tl diye ?

Evet,yada gözünüze çarpan uygun fiyatlı ürünlerin linklerini verebilirmisiniz? Bu işten pek anlamıyorumda açıkçası. z5500 alalım diye çıktım yola o nedenle bütçemi fazlasıyla aşmıs durumdayım. bu kadar para vermişken hayal kırıklıgı yasamak istemem.Tabi ki aldıgım cihazlar baslangıc seviyesi bir ürün ama benim gibi birini sonuna kadar tatmin eder düşüncesindeyim.

• Dün sipariş verdiğim cihazım bu sabah elime ulaştı.Yeni bir cihazın kutusunu açmanın nasıl bir haz verdiğini bilirsiniz.Özellikle benim için ilk avr özelliğini taşıması nedeniyle bu zevk daha bir başka..Ancak hala hoparlör sistemimi alıp cihazı test edemedim.Şuan cihaz bana, ben cihaza bakar durumdayım.Kısmetse bugün yada 29 ekimde Istanbul'dan bir hoparlör seti alıp mutlu sona ulaşacağım. Şimdiden bana bilgi birikimleri ile yardımcı olan herkese çok tşkler...Saygılar

Bunlarda cihaz gelir gelmez telefonla çektiğim fotoğraflar
    http://imageshack.us/photo/my-images/692/img0259wm.jpg
    http://imageshack.us/photo/my-images/812/img0261ty.jpg
    http://imageshack.us/photo/my-images/839/img0262lc.jpg
    http://imageshack.us/photo/my-images/692/img0263dpd.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düş_man -- 25 Ekim 2011; 12:41:52 >

• Şimdiden hayırlı olsun hoş bir duygudur mumkun oldukca sık sık yaşamayı sverım bunu
  • quote:

Şimdiden hayırlı olsun hoş bir duygudur mumkun oldukca sık sık yaşamayı sverım bunu

Bu arada bir arkadaş ile HKTS-7 de anlaştık gibi... Elden teslim etmeyi tercih ettigi için 29 ekimde işim nedeniyle Ist.'da olacagim için görerek almayı düşünüyorum. Ya da dayanamayıp kargo ile göndermesini...

Bir iki sorum olucak cihazi denemek amaçlı elimdeki standart 5+1 hoparlörlerini ve 1000watt lık JBL subwoofer baglasam cihaza zarar verirmi?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.