Şimdi Ara

SONY AVR ve MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.626
Cevap
38
Favori
111.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wwwww

Merhabalar, bugün bende str-dh520 sipariş ettim genel piyasaya kıyasla makul bir fiyat oldu isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim..ayrıca hop olarak elimde mevcut eski sistemimin kolonlarını kullanacağım yine sony onlarda bağlayınca yorumlarımı yazarım..

Merakla bekliyoruz
  • dh520 istabul hi fi de tukenmis. media markt online satis yapmiyor. Avr+Hop seti bulmak sıkıntı olacak gibi. Darty de de yeni kampanya yok henuz. Buyuk online magaza bulmak zor turkiyede. (amazon tr istiyoruz :))) )
  • Sony bayilerine bakın biraz pahalı olabilir ama ödemeyi havale ile yaparsanız kargo yaparlar hatta sony tr danışma hattı var 444 lu orayı arayın yardımcı olurlar
  • Günaydınlar, evet hafta sonu bağlantılarımı yaptım ve sonuç son derece başarılı, ayrıca aynı ampliden bir arkadaşıma daha aldım ve dün kurdum kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ampli elbette uyumlu hoplarla tertemiz konser tadında müzik sinema salonu tadında film lezzeti alırsınız. Önceki mesajımda yazdığım gibi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwwww

Günaydınlar, evet hafta sonu bağlantılarımı yaptım ve sonuç son derece başarılı, ayrıca aynı ampliden bir arkadaşıma daha aldım ve dün kurdum kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ampli elbette uyumlu hoplarla tertemiz konser tadında müzik sinema salonu tadında film lezzeti alırsınız. Önceki mesajımda yazdığım gibi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim..

Mutluluk verici tekrar hayırlı olsun
  • Çok teşekkürler keyman2 arkadaşım..
  • dh520 yi hop seti ile çalistiran arkadaslar deneyimlerini paylasirsa seviniriz. Sanirim en cok acoustimass , hkts 7,9,11,15, 60 vs , jbl200.5 alanlar olmus ...
  • Ben Jamo s506 hcs ıle kullanıyorum cok memnunum hoparlorler de salonda oldukca sık gorunmekte (dark apple) herkese tavsıye ederım...
  • s506 guzel gorunuyor

ön 130-180 watt ,6 ohm ;
    surr. 80-130 watt ,6 ohm ;
    center 100 -140 waat ,6 ohm

2x180 +2x130 +140= 760 watt oldukça güçlü mid+tweet speakerlar bağlamışınız. peki sesi açtığınızda dh520 kaldırdı mı? Bir arkadas 350rms sonrasi sesler bozulur gibi bir şey demiş. Ayrıca active sub baglamadan mi kullaniyorsunuz ??

diger arakadaslardan da yorumlarini bekliyoruz....
  • Sub baglamadım. sesı de cok fazla acamıorum malesef apartman daıresınde olduugm ıcın ama ılk denedıgımde acmıstım sorun yoktu.yanı sesın bozulacagını sanmıorum acıkcası.Bu aralar sureklı gunduz nobetcıyım hastanede 3-4 gun sonra gunduzum bos oldugu bır gun denerım tekrar....
  • dh520 yüksek seslerde yetmiyor seklinde pek cok yorum okudum. kanal basina 100watt yalan sanirim. Fikrim gittikce avr 255 + hkts 9 a dogru kayiyor :(
  • SONY 5+1'ler içinden WD HDTV LIVE ile birlikte kullandığınız ya da MKV filmlerde DTS'i çözdüğünden emin olduğunuz bir model var mıdır acaba?

Şimdiden teşekkürler..
  • Harman kardon tam set düşünen arkadaşlar için M/M kampayası :

http://forum.donanimhaber.com.tr/m_41346952/mpage_50/tm.htm
  • Sony ciler cihazlarından gayet memnun galba kimseden ses seda çıkmıyor maşallah maşallah
  • Cahilliğimi bağışlayın.Hala bişeyleri çözmeye çalışıyorum.

-Şimdi bu AVR dediğimiz cihazlar tam olarak ne işe yarıyor ? AV Receiver sanırım açılmış hali. Benim anladığım amfi+ birçok formatı çözebilen decoder.

-Bu aletlerin arkasında birçok giriş çıkış portu bulunmakta.Herhangi bir playerdan hdmi ile aldığımız sesi bu alet ile eski tip analog ses sistemlerini bağlayıp DTS 5.1 çaldırabilir miyiz?

Bütçe itibarı ile ya Z5500 alıp optik çıkış vasıtasıyla 5.1 problemini çözücem.Ya da ikinci sorumdaki gibi bu AVR'lere analog tip setleri bağalayabiliyorsak bu AVR'lerden uygun bir tane bulup ucuz yollu bir 5+1'le (misal x530) şimdilik idare edicem.

-Hangisi daha mantıklı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektroniker -- 3 Ekim 2011; 22:59:44 >
  • Sualinizden anladıgım kadarını dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım :
    AVR= Audio video ricever yani ses ve görüntü işleyen cihaz .

Bu cihazı aldıgınızda tv,dvd,vcd,bd,ps3,wii,mediaplayer v.s v.b gibi tüm cihazlarınızı optik analog digital v.b gibi baglantı tarzları ile tek bir cihaz üzerinde toplayıp , Gerek sanal gerek gerçek steri veya 5+1 ses alma ve istediginiz kaynaktaki ses ve görüntüyü veya bir kaynaktan ses başka bir kaynaktan görüntüyü istediginiz şekilde işleme yetenegi ve kabiliyeti kazananırsınız .
    Özetle yukarıda saydıgım mediaları birleştiren ses ve görüntüye alternatif ve kalite katan sistemin kalbidir avr
  • Ben jamo larımdan çoook memnunum samimiyetle söylüyorum, görsellik her ne kadar kişiden kişiye değişebilse de bence tam anlamıyla perfekt !! ( HB' den aldığım sonorous siyah camlı hoparlor ayaklıklarımı da bugün monte ettim kusursuz oldu ) ses olarak pek bir tecrübem yok malesef o yuzden kıyaslama yapamıcam fakat aracımda 3500tl lik ses sistemim var yani az çok anlarım iyi sesten ve şuana kadar çook memmunum..
  • @keyman2

Cevabınız için teşekkürler. Son soruma da yorum getirebilirseniz çok sevinirim.Öğrenci bütçesiyle kendimce bişeyler kurmak istiyorum.

AVR+x530 mu ? Yoksa sadece Z5500 mü ? Gönül isterdi AVR+ kaliteli bir 5+1 almayı ama dediğim gibi öğrencilik hali.

AVR diyorum ama mutlaka binbir tane çeşiti var. DH520 diyelim biz şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektroniker -- 4 Ekim 2011; 0:44:32 >
  • Eğer ögrenci evi veya genç odası tarzı ise ben olsam z5500 bile çok abartmaya gerek yok nasılsa ileride daha çok kendi evinizde salonunuzda v.b kullanma şansınız olur kalkıpda direk bu işlere gömülüp hayatı ıskalamaya gerek yok .
    Bu biraz yaşlı işi butçe ana damarı malesef üstelik kas kuvetine gerekde yok :))

Özetle bence z5500 bu aşamada
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.