Şimdi Ara

SONY AVR ve MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.626
Cevap
38
Favori
111.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony bir türlü şu kalitesi düşük ürünlerinin muhabbetinden kurtulamayacak
  • Sony düşkünü birisine hangi markayı demeyin lütfen:). Bu tip ürünleri satan çok fazla firma tecrübem yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Orijinalden alıntı: taskin57

quote:

quote:

Herkese merhaba,
    Arkadaşlar Sony AVR'niz açıkken ve henüz herhangi bir şey çalmıyorken, devamlı olarak çok hafif ama tiz bir ses geliyor mu? Ben STR-DH810 cihaz kullanıyorum ve açık olduğu sürece böyle tiz bir ses duyuyorum. Sizce bu normal mi?
    Teşekkürler

Avr nin arkasındaki tüm girişleri sokun ( ps3 DVD mp tv v.b ) sadece hoplarim kalsın ses kesilirse kaynaklardan gelen parazit demektir, geriye 2 seçenek kalır biri avr de arıza digeri ise elektirik tesisatı ile ilgili olabilir .

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim Üstad En kısa zamanda deneyeceğim

Neticeyi merakla bekliyoruz, Paylaşırsanız sevinirim, Hemde forumda ornek teşkil eder.

Üstte söylenenleri yaptığım halde bahsettiğim tiz ses gitmedi. Sanırım bir arıza söz konusu. En iyisi yetkili servise götürüp bir göstermek...
    Teşekkürler

• benimde bir sorum olucak...
    notebook üzerinden hdmi yardımı ile sesi sorunsuz bir şekilde str dh 520 üzerinden alabiliyorum. ancak görüntüyü Lcd monitörden almak istediğim zaman sesi bir türlü amfiden alamıyorum. amfinin ayarlarındaki hdmi sekmesinden AMP yaptığım zaman lcd ye görüntü gitmiyor ve TV + AMP yaptığımda ise sesi amfi üzerinden alamıyorum. ben nerede yanlış yapıyorum. bu amfiyi pc üzerinden kullanan arkadaslardan yardımlarını bekliyorum.tşkler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Herkese merhaba,
    Arkadaşlar Sony AVR'niz açıkken ve henüz herhangi bir şey çalmıyorken, devamlı olarak çok hafif ama tiz bir ses geliyor mu? Ben STR-DH810 cihaz kullanıyorum ve açık olduğu sürece böyle tiz bir ses duyuyorum. Sizce bu normal mi?
    Teşekkürler

Avr nin arkasındaki tüm girişleri sokun ( ps3 DVD mp tv v.b ) sadece hoplarim kalsın ses kesilirse kaynaklardan gelen parazit demektir, geriye 2 seçenek kalır biri avr de arıza digeri ise elektirik tesisatı ile ilgili olabilir .

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim Üstad En kısa zamanda deneyeceğim

Neticeyi merakla bekliyoruz, Paylaşırsanız sevinirim, Hemde forumda ornek teşkil eder.

Üstte söylenenleri yaptığım halde bahsettiğim tiz ses gitmedi. Sanırım bir arıza söz konusu. En iyisi yetkili servise götürüp bir göstermek...
    Teşekkürler

Aynı fikirdeyim, Servis en iyi ve şu aşamada olması gereken

• Ben sony nin şu yeni SS AR miydi o kolonlarını merak ediyorum. Gören dinleyen bilen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Ben sony nin şu yeni SS AR miydi o kolonlarını merak ediyorum. Gören dinleyen bilen

Hala bekliyoruz, ürünler henüz ülkemize gelmedi ne yazık ki.
  • ilk gören burdan haber versin mutlaka o zaman

• Buyuk ihtimalle gelmez. Sony icin TR de boyle bir pazar yok. Bundan kastim senede 3-5 tane satmak icin getirmezler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkiye hala tv ve cep telefonu haric elektronik ve bilhasa hifi ve stereo avr sistemler bakimindan satis oranlari baz alinirsa cazip degil

• Bence Sony ye kızmak gereksiz. Bakın tüm uluslararası firmaların gerek temsilcilik bazında gerekse ana firmanın kolu bazında çalışanları ve genelde müdürleri Türk. Bu adamların ben daha ülkseinin çıkarlarını ve halkını gözetenini görmedim. Anca yüksek kar marjları ile kendi halklarına aynı malı gelir düzeyi daha yüksek ülkelerden daha pahalıya satıp şirin görünmek, fiyat politikaları neden ile satamayacakları ürünleri getirmeyerek kendi başarı(sızlık)larını anlamalarını istemiyorlar.

Yıllar önce WD marka hdd bozuldu, garantiye yolladık distribütör bize (ki kendileri doğramacı ailesinin meteksan grubunun kolu) konnektör kenarındaki küçük kırık neden ile garanti dışı olduğunu söylediler. Bu aynen garanti dahilinde arızalanan arabanın motorundaki arızanın ama sizin sağ arka çamurluğunuzda sürtme izi var denerek garanti dışı sayılması gibi bir durum. Ana firmaya eposta yolladım. Cevaben "garantiyi etkilemez siz bizim cevabımızı gösterin garantiyi saymazlarsa bize yollayın değiştirelim" dediler bu şekilde yapınca da mecbur kaldılar yenisini verdiler. Enteresan milletiz kendi kendimizi bu şekilde dolandırıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 24 Ekim 2012; 13:42:54 >

• selam sony str dh 520 amfinin ayarlarını sıfırlamak için ne yapmamız gerekiyor cevaplarsanız sevinirim
  • bence pazarı yaratmak için önce getirip ürünü tanıtmak gerek. Getirmezsen ürünü pazarda olmaz tabii. Sony mağazalzrına getirse ordaki bayiler bu ürünü tanıtacak satacak kabileyette olmadıkları için belki fazlaca satılmayabilir ama bir şekilde ürün gamını genişletme çeşitlendirme adına numunelikte olsa getirseler en azından bizler burada gider ürünü inceler bahsini ederiz. Bu bile sony için bir tanıtım vesilesi olur kanımca.

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

bence pazarı yaratmak için önce getirip ürünü tanıtmak gerek. Getirmezsen ürünü pazarda olmaz tabii. Sony mağazalzrına getirse ordaki bayiler bu ürünü tanıtacak satacak kabileyette olmadıkları için belki fazlaca satılmayabilir ama bir şekilde ürün gamını genişletme çeşitlendirme adına numunelikte olsa getirseler en azından bizler burada gider ürünü inceler bahsini ederiz. Bu bile sony için bir tanıtım vesilesi olur kanımca.

hifi urunler getirmektense tv cep telefonu pc onlar icin daha karli ve cazip

• Ülkemizde de sony e karşı oluşmuş bir ön yargı söz konusu Malumnunuz Sony ss x 70 ed kullanıyorum, Bir çok dostum sadece sony yazıyor diye bile rahatsız oldu aldığımda
  • quote:

Ülkemizde de sony e karşı oluşmuş bir ön yargı söz konusu Malumnunuz Sony ss x 70 ed kullanıyorum, Bir çok dostum sadece sony yazıyor diye bile rahatsız oldu aldığımda

bu cihazlar baskasi neder diye alinmaz memnunsan mrsele yok hayirli bayramlar

• Başkasını düşünen yokta
    1- düzgün fiyat politikası
    2- ürün gamının genelde alt seviye ürünlerinin getirilmesi

Sony yi pazarda kalitesiz diye anılmak zorunda bırakıyor. Ben çocukluğumdan bu yana (74 lüyüm) Sony düşkünüyümdür. Üzerinde Sony yazan çok sayıda ürüne sahibim. Geçenlerde eski avr mi 250 TL ye sattım. Aynısı Amerika ebayda 30-40 usd fiyatla satılıyordu. Ben de elbette o fiyata satılsın ama yenisini de Amerikalılardan daha pahalıya almayayım istiyorum örneğin ss x 70 yada 90 almak isterdim ama abartılı fiyatları vardı o zamanlar. Şimdi Dantax opus 208 kullanıyorum çok ta memnunum ama keşke Sony olsaydı diye de mf 450 gibi bir model no olan boğuk sesli kuleler de beni tatmin edemezdi aynı fiyata bunları aldım mecburen.
    Neyse ki gri market var da adamlar piyasa da bir çok modeli bulabilmemizi sağlıyorlar. 10-15 sene önce Ankara'da İzmir Caddesindeki Koç Ticaretten alırdım Sony'i orada da fiyatlar Amerika Sony web sitesindeki fiyatlardan yaklaşık 100 dolar ucuz olurdu ve neredeyse oradaki modellerin bir çoğunu bulabilirdim, şimdi bu adamlarda yetkili satıcı olmuş herşey bulunmuyor. Örneğin dvd playerleri bile hazır kırık gelirdi bölge sınırlaması olmadan seyrederdim.

• olsun yine de sony candır.
    Daha onbeşgün önce mutfağa 20" sony led tv/monitör aldım. Eski bir seri. Sirkecide bir esnafın elinde depoda kalmış üç beş üründen birini aldım. Çok mutluyum. Evimde üç ane sony tv var şuan mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Ülkemizde de sony e karşı oluşmuş bir ön yargı söz konusu Malumnunuz Sony ss x 70 ed kullanıyorum, Bir çok dostum sadece sony yazıyor diye bile rahatsız oldu aldığımda

bu cihazlar baskasi neder diye alinmaz memnunsan mrsele yok hayirli bayramlar

Bencede üstad katılıyorum size, Ben ilk AVR ve 5-1 imi yıllarca sony kullandım ki o yıllarda zaten neredeyse başka alternatif yok gibi, Hatta olsada 2. tercih gibiydi,
    Sanırım o yıllardan kalma Sony merak ve sevgim hala sürüyor

Nezlinizde tüm forumdaşların bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sozuak

Başkasını düşünen yokta
    1- düzgün fiyat politikası
    2- ürün gamının genelde alt seviye ürünlerinin getirilmesi

Sony yi pazarda kalitesiz diye anılmak zorunda bırakıyor. Ben çocukluğumdan bu yana (74 lüyüm) Sony düşkünüyümdür. Üzerinde Sony yazan çok sayıda ürüne sahibim. Geçenlerde eski avr mi 250 TL ye sattım. Aynısı Amerika ebayda 30-40 usd fiyatla satılıyordu. Ben de elbette o fiyata satılsın ama yenisini de Amerikalılardan daha pahalıya almayayım istiyorum örneğin ss x 70 yada 90 almak isterdim ama abartılı fiyatları vardı o zamanlar. Şimdi Dantax opus 208 kullanıyorum çok ta memnunum ama keşke Sony olsaydı diye de mf 450 gibi bir model no olan boğuk sesli kuleler de beni tatmin edemezdi aynı fiyata bunları aldım mecburen.
    Neyse ki gri market var da adamlar piyasa da bir çok modeli bulabilmemizi sağlıyorlar. 10-15 sene önce Ankara'da İzmir Caddesindeki Koç Ticaretten alırdım Sony'i orada da fiyatlar Amerika Sony web sitesindeki fiyatlardan yaklaşık 100 dolar ucuz olurdu ve neredeyse oradaki modellerin bir çoğunu bulabilirdim, şimdi bu adamlarda yetkili satıcı olmuş herşey bulunmuyor. Örneğin dvd playerleri bile hazır kırık gelirdi bölge sınırlaması olmadan seyrederdim.

Sözlerinize katılmamak mümkün degil, ve bencede en büyük kabahat TR sony politikasında pazar payını arttırmak adına malesef konu bu tarz ürünler olunca zayıf ve isteksiz, Konsol tv ve paket sistemler konusunda daha istekli durumdalar.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.