Şimdi Ara

SONY AVR ve MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.626
Cevap
38
Favori
111.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aticus3

olsun yine de sony candır.
    Daha onbeşgün önce mutfağa 20" sony led tv/monitör aldım. Eski bir seri. Sirkecide bir esnafın elinde depoda kalmış üç beş üründen birini aldım. Çok mutluyum. Evimde üç ane sony tv var şuan mesela

Aticus, ilk cümlene bayıldım bence üstüne diyecek bir şey yok

Tv hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, Ama E450 ninde hastasıyım

• evet ben de hasta oldum valla. Mükemmel cihaz.
    Hoş bazıları baş ağrıtıcı buluyor ne dense
    beklerim bir ara dinlemeye.
    Yakın zamanda kaynak tarafını da halledeceğim o zaman beklerim. Yakınız nasılsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet ben de hasta oldum valla. Mükemmel cihaz.
    Yakın zamanda kaynak tarafını da halledeceğim o zaman beklerim. Yakınız nasılsa.

İnşallah, Denk gelirse niye olmasın, @Sagoz ile geliriz, Sagozun peder beyde ilave bir E550 aldı mevcut sisteme onuda pek merak ediyorum B&W 804 dymt larla,

Bu arada B&W 802 var başlığa link attım bi bak istersen muhteşem ikili olur

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-bowers-and-wilkins-802-series-80-speakers-101403163/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Buyuk ihtimalle gelmez. Sony icin TR de boyle bir pazar yok. Bundan kastim senede 3-5 tane satmak icin getirmezler.

Yeni hoparlörler Hepsisony sitesinde listelenmiş bile yani yeni modeller ülkemize gelecek ama gelişi biraz gecikecek sanırım.

http://www.hepsisony.com/?kategori-51-Ev-Sinemasi-Hoparloru.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

evet ben de hasta oldum valla. Mükemmel cihaz.

İnşallah, Denk gelirse niye olmasın, @Sagoz ile geliriz, Sagozun peder beyde ilave bir E550 aldı mevcut sisteme onuda pek merak ediyorum B&W 804 dymt larla,

Bu arada B&W 802 var başlığa link attım bi bak istersen muhteşem ikili olur

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-bowers-and-wilkins-802-series-80-speakers-101403163/detay

tamamdır sakgozu da beklerim. İyi olur o da pederden dolayı accuphaseci sayılır.

e550 çok iyi cihaz valla
    o hoparlörleri kozmetik olarak sevmedim ben
    kaynak cihaza deli bütçe yaptık
    Sanırım beş altı aydan önce hoparlör işine girişmem pek mümkün değil.
    bi piyango felan çıkarsa o ayrı tabiii

• quote:

Orijinalden alıntı: venom800

quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Buyuk ihtimalle gelmez. Sony icin TR de boyle bir pazar yok. Bundan kastim senede 3-5 tane satmak icin getirmezler.

Yeni hoparlörler Hepsisony sitesinde listelenmiş bile yani yeni modeller ülkemize gelecek ama gelişi biraz gecikecek sanırım.

http://www.hepsisony.com/?kategori-51-Ev-Sinemasi-Hoparloru.html

eee burda göremedim ben
    bizim beklediğimiz sony ss ar1

• sony ss-ar1 bayağı zor. ss-x90ed florasında görünüyor. bu yüzden belki gelir 60kg ağırlığıynan belli olmaz. sanki sony ss-x9 evrim geçirdi deyip duruom.
    var ya bugunlerde bana sony ss-x90ed lazım oldu. keşke sıfırını alaydım zamanında
  • @aticus3 gelecek olan seri ss-na modelleri olacak, ss-ar1 in gelişi ile ilgili bir bilgi alamadım hiçbir Sony Center'da. Zaten yeni modellerin de varlığında bihaber çoğu mağaza çalışanı...

@the_cantan bende sizin gibi düşünüyorum. Keşke ss-x90ed modeli ülkemizde rahatlıkla bulunuyorken bir tane alsaymışım, şimdi ikinci elini bulmak bile çok ama çok zor cidden.
  • aynen;
    ss-x90ed 'yi sıfır 800TL'ye bıraktı mağaza. almazsan döverler dediler. gene yok. ellahalla.
    bana biraz yumuşak gelmişti X90ED. şimdi de yumuşak hop. arıyorum X90ED gibi. yok böyle bir nane...
  • yahu hani şu üst kaplaması sanırım önü de gri kaplamalı hoparlörler değil mi sizin bahsettiğiniz.
    Sanki ben 5-6 ay önce forum istanbuldaki sony bayisinde gördüm diye hatırlıyorum.
  • yes, o.
  • e o zaman sen bayrampaşaya doğru yola çık bence abicim. Hala duruyor olabilir
  • quote:

e o zaman sen bayrampaşaya doğru yola çık bence abicim. Hala duruyor olabilir

Zor bence oraya bende bakmıştım ama malesef yoktu, İnşallah denk gelir, Can_Tan üstad a sevinirim.
  • ben göreli epey oldu tabiii, ama depodan çıkarıp bir tane daha koymuşlardır sen baktıktan sonra keyman hııı
  • Umarım zira x70ed leri alırken ki ortalama geçen kış sonu idi bir hayli aradım istanbul da aony v.s magazaları bulamamıştım.
    İnşallah dediğin gibi çıkar
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 3 Kasım 2012; 23:44:05 >
  • merhabalar,

6 ay önce satın aldığım Sony STR-DH520 AVR mi satıyorum,kutusu garanti belgesi (1,5 yıl garantisi var) ve satınaldığımda verilen tüm ekimanları kullanma kitapçığı faturası mevcuttur,herhangi bir arızası yoktur,tamir görmemiş ve açılmamıştır,"0" dan farksızdır. fiyat 450 tl.
  • SONY STR-DH730 7.1 ANFI 785TL fiyat uygunmu. Bir de bu ürünü kullanan/bilen arkadaşlar tavsiye edermi cihaz iyimidir arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

SONY STR-DH730 7.1 ANFI 785TL fiyat uygunmu. Bir de bu ürünü kullanan/bilen arkadaşlar tavsiye edermi cihaz iyimidir arkadaşlar

Fiyat yüksek degil güncel rakkam alt seviye durumunda, Giriş seviyesi için uygun bir cihaz fazla bir beklenti içinde değilseniz fazlası ile yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

SONY STR-DH730 7.1 ANFI 785TL fiyat uygunmu. Bir de bu ürünü kullanan/bilen arkadaşlar tavsiye edermi cihaz iyimidir arkadaşlar

Fiyat yüksek degil güncel rakkam alt seviye durumunda, Giriş seviyesi için uygun bir cihaz fazla bir beklenti içinde değilseniz fazlası ile yeterli.

Benim ilk setim olacak eğer alırsam. Ben sadece sinemada sesin salonda dolanmasını ve bluray özellikli olmasını istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.