Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.154
Cevap
236
Favori
820.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NEWEST

İngilizce bilmeyenler için biri özet geçebilir mi?
    Eski modelde olan bir cok ayarin yeni modelde olmamasina,kaldirmalarina ofkeli.Ayni paraya yeni modeli kirpmalarina sinir olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notropil

Adam paneli almış 24 saat sonra elinde patlamış...

Alıntıları Göster
    bu adam inceleme yapan kadar hiç bir şikayet yoktu kullanıcılardan bile, videolar düşmeye başladığında bütün yabancı forumlar birbirine girmeye başladı😃

• Yani çöp müymüş hocam:)

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    çöp olduğunu düşünmüyorum. ama renk yönetimi bakımından çok çok başarılı değil. kusur aramak isteyen her tvde kusur bulabilir diyelim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

75XH9096 17.250 TL Nakit 17.500 tek çekim
    75xh9505 23.500 TL Nakit 24.000 tek çekim
    85xh9096 28.500 TL Nakit 29.000 tek çekim
    Başka üretici bir şey satamaz sanırım bu segmentte bu yıl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 3 Temmuz 2020; 11:29:52 >
  • Bu elemanın x900h ile ilgili tüm videolarını izledim, cihaza direk kötüleyerek yaklaşıyor. Hele bir Hisense H9G ile karşılaştırması var, yahu görüntüde bariz gözüken farkları dile bile getirmeyerek x900h'ı gömmeye çalışıyor. İnceleme konusunda Vincent'i (Hdtvtest) çok başarılı buluyorum.
  • Canka1 C kullanıcısına yanıt
    manyağın tek zaten quantum tv güvenilir değil, samsung hisense fanatiği, ama xf90 xe90 ve 95 lerde superbitmapping işleme sayesinde renk geçişleri çok yumuşak oluyor, bu işleme xh90 da yok.
    doğal olarak üst modeller kadar başarılı değil bu konuda zaten bu tip işlemlerde hep inputlagın artmasına sebep oluyor.

• Yeni nesil X1 çiplerde super bit mapping var hocam. Tv özelliklerindeki tablo bu konuda eksik kalmış. Ayrıca XH90'da 4k AI tabanlı 4k yükseltme için 1000 filmden oluşan bir veritabanı da mevcut.
    www.sony.com.tr
    4K HDR TV'ler | 4K TV Full HD ve X-Reality PRO Görüntü Yükseltme
    https://www.sony.com.tr/electronics/full-hd-4k-yukseltme-tv

• quote:

Orijinalden alıntı: Canka1

Bu elemanın x900h ile ilgili tüm videolarını izledim, cihaza direk kötüleyerek yaklaşıyor. Hele bir Hisense H9G ile karşılaştırması var, yahu görüntüde bariz gözüken farkları dile bile getirmeyerek x900h'ı gömmeye çalışıyor. İnceleme konusunda Vincent'i (Hdtvtest) çok başarılı buluyorum.
    Sony xe9005 i hep üstün tutuyor en favori tv si neredeyse sony düşmanı değil kesinlikle haklı yönleri çok ancak oversatur renk ve siyah hastası bu sebeple bazı değerlendirmelerde farklı durumları es geçebiliyor. Xh90 da tone mapping kötü bu konuda haklı adam.

• Canka1 C kullanıcısına yanıt
    sony sitesinde baya kafa karışıklığı var. bir sayfasında xtendet dynamic range pro yazarken tv özelliklerinde pro ibaresi yok. işlemci yeteneklerinde superbitmapping yazıyor doğru ama tv specslerinde oda yok.

tvyi kullananlar da birkaç örnek atmışlardı bantlanma ile ilgili ama hangi şartlarda o belli değil. umarım diğer modeller gibi başarılı olur bu tv ben kesin alıyorum 65” olanı. inşallah görmeyiz gerçekten seyir keyfini önemli ölçüde etkileyen bir unsur vincentin ilk kurulumda attığı videoda smooth gradation ayarıda yoktu sanırsam

• Hüseyin bey Xh9096 teşhirde var mı şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boray -- 3 Temmuz 2020; 13:23:21 >
  • Eski X1 özellikleriyle yeni X1 özelliklerini karıştırmışlar diye düşünüyorum. Çünkü fuarlarda bu özellikleri üzerine basa basa söylüyorlar.
  • sony tvlerine özgü bir durum heralde bir model çıkış yapınca önce gömülür daha sonra efsaneleşir.

internet ortamında sonynin bazı modellerinin hakkını veriyor evet xe90 çok diyor 2020 de bile o tv ile kıyas yapılıyor ve sony düşmanı olduğunu düşünenler içinde yoo xe90nın hakkını veriyor diyoruz. Bilmeyen adamda o modele yöneliyor haliyle bir bakıyor ee üretimi durmuş bunun bulamaz hmmm bakayım başka hangi tvler için önerme yapıyor onu alayım bari ne de olsa xe90 ı önermiş anlıyor bu adam bu işten dimi yaa.

• quote:

Eski X1 özellikleriyle yeni X1 özelliklerini karıştırmışlar diye düşünüyorum. Çünkü fuarlarda bu özellikleri üzerine basa basa söylüyorlar.
    Hocam paneliniz geldiyse size yazdığım testleri bekliyoruz.
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Bi aksilik olmazsa yarın gelecek hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bi aksilik olmazsa yarın gelecek hocam
    Tamam hayırlı olsun fotoları hatta videoları da bekliyoruz.
  • X900h ile ilgili banding sorunu varmı açıkçası bunu bende çok merak ediyorum. Canka1 foto ve videoları sabırsızlıkla bekliyoruz.

• Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

• Arkadaşlar merhaba
    55xh9096 bugün geldi, teşire az önce açtık. 65" hala belirsizliğini koruyor lakin önümüzde ki hafta kuvvetle muhtemel geliyor. 75 ve 85 ler ise gümrükte problem olduğu için bize pazartesi çıkışı yapılacak.
    Cihazı kurdum, android efsane hızlı çalışıyor, çerçeveye krom ekleme yapmışlar ve müthiş duruyor. Ayaklarını resimlerde pek beğenmemiştim ama canlısı gayet iyi. Orta veya kenara takılabiliyor.
    Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar.
    Resimler orjinal
    Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

• az önce mersin forum'da media markt ve teknosaya baktım 55xh serisi yoktu, 1 aya anca gelir diyorlar. yalnız benim gibi 55PUS7304 yada 55PUS8804 bakanlar 55xf9005 serisine bakmalarını tavsiye ederim, evet arada 3binlira civarı fark var ama 55xf9005 test ettikden sonra pus7304 almak istemez insan hele pus8804 hiç almaz. ben suan bütçeyi zorlayıp xf9005 almanın pesindeyim. Media markt ve teknosada yıgınla vardı, stok eritmeye çalışıyor olabilirler.

ha sunuda söylemeden edemeyecem 55OLED804 un etkisinden hala çıkamadım. inanılmaz hosuma gitti ama 13bin lira büyük para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 4 Temmuz 2020; 18:46:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.