Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.154
Cevap
236
Favori
820.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Killitbhr

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900h

rtings incelemesi erken erişimde. paralı üyeliği olan biri varsa özet geçebilir mi?
    Rtings de sapıtmaya başladı.

• Rtings puanı 8.0

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canka1 -- 7 Temmuz 2020; 9:55:10 >
  • Canka1 C kullanıcısına yanıt
    kaynak kodlara baktımda görememiştim, sdr hdr parlaklığıda 7 vermişler sanırım.
    benim endişem şu amerika 65”lerde görülen dikey şeritler.hepsinde olmasada artmaya başladı bu olay satın alanlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla skandal bir giriş yaptı piyasaya xh 90 95 ler yok aga ben xf satıp alma niyetim vardı lakin şimdilik askıya aldım biraz daha gözlemliycem gidişi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 7 Temmuz 2020; 11:51:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesin yargıya varmak için erken değil mi? Bence kısa bir süre daha, tespit ve deneyimleri bekleyip sonradan karar vermekte yarar var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_cakir

Kesin yargıya varmak için erken değil mi? Bence kısa bir süre daha, tespit ve deneyimleri bekleyip sonradan karar vermekte yarar var..
    rtings puanlaması umrumda değil fakat satın aldıktan sonra böyle şeritler gördüğümde servisten değişim almak bin takla atmak istemem.

• Mediamarkt'a 65" gümüş renkli çerçeveli modeli gelmiş

Media Markt
    SONY 65XH9077 65'' 164 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Gri
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-65xh9077-65-164-ekran-uydu-alıcılı-android-smart-4k-ultra-hd-led-tv-gri-1209698.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canka1 -- 7 Temmuz 2020; 12:24:25 >

• Canka1 C kullanıcısına yanıt
    9077 diyor. 77 renkle alakalı mı acaba ? 96lar siyah 77 ler gri mi ?

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, sony web sitesinde çerçeve rengi vs yazıyor model kodlarına göre
  • mediamarkt direk liste fiyatından girmiş
  • Evet, 9077 ler çerçeve farkından sebep 9066 dan farklı kodlanıyor ama asıl soru şu? bu farklılık fiyat üzerinde etkili mi? Normalde olmaması lazım..
  • ogisan O kullanıcısına yanıt
    15bin tl imkan yok veremem. numbertan bey de fiyatlar geldiğinde açıklar.

12k yı aşarsa 65ru7440 gibi çok daha düşük bütçeli tvlere yönelirim. yapacak bir şey yok maalesef aralarında 8k ya yakın fiyat farkı var.
  • xf90 mı alsam samsung mu alsam derken xh90 ı beklemeye karar verdim 65inc gelsin bakalım fiyatlar ne durumda olacak
  • Teknosa internette satın alımlarda, Tv'de herhangi bir sorun çıkarsa değişim veya iade konusunda sıkıntı çıkarıyor mu bilgisi olan arkadaş var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenss -- 7 Temmuz 2020; 22:18:30 >
  • xh90 larda önceki modellerdeki smooth gradation ayarı yok.yeni x1 4k hdr işlemcisinde superbitmapping belirtilmiş olduğu halde xh90daki bu işlem ya aktif değil, yazıf bir ihtimalde olsa daha sonra eklenecek yada kırpılmış bir işlemci bu. zira xh8000 serilerinde de aynı "x1 4k hdr işlemcisi" olduğu yazıyor, onlarda da bazı x1 yetenekleri eklenmemiş.

Sony sitesinde xh90 specs.lerinde bariz bir şekilde ne var ne yok yazıyor ki superbitmapping olmadığı paylaşılan videolarda belli oluyor. bu özelliği barındıran sony modelleri xh90dan renk tonlama konusunda daha başarılı.

sony bahsettiği asıl yeni işlemci 2021 modellerde gelecek gibi.ileriki zamanlarda da x1 ultimate işlemciler 8k modellerde, 4klar içinde yeni x1 veya yeni x1 extreme işlemcileri kullanacak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergenss

Teknosa internette satın alımlarda, Tv'de herhangi bir sorun çıkarsa değişim veya iade konusunda sıkıntı çıkarıyor mu bilgisi olan arkadaş var mı acaba?
    bi ara teknosa internet sitesi üzerinden tv alışverişlerinde müşteri memnuniyeti altında değişim bildirimi okumuştum satın alma sayfasında ama hala varmı varsada ne kadar doğrudur bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canka1

Rtings puanı 8.0

Selam hocam,

Panelin gelmedimi daha ?
  • notropil kullanıcısına yanıt
    75” lerin gümrükte sıkıntı olmuş, bekliyoruz hala...

• quote:

75” lerin gümrükte sıkıntı olmuş, bekliyoruz hala...
    ok.
  • quote:

Mediamarkt'a 65" gümüş renkli çerçeveli modeli gelmiş

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-65xh9077-65-164-ekran-uydu-alıcılı-android-smart-4k-ultra-hd-led-tv-gri-1209698.html
    13.500 e çekmiş

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.