SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (162. sayfa)

-
-
İşte bende bu gözükmüyor :) birkaç ayar daha denicem, düzelmezse fabrika ayarlarına geri dönerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bana da atabilir misiniz teşekkürler..
-
İnternet hızı yeterli olana ve altyazı izlelebilene stremio çok güzel bi seçenek.
Bi filmi tv de kurulu media oynatıcısıyla açınca dolby vision seçenekleri çıkmıştı ama aynı filmi vlc, MX player ve stremionun kendi media oynatıcılarında dolby vision seçenekleri çıkmadı. Aksilik tv nin kendi oynatıcısında altyazı seçeneği yoktu. Vlc ve MX playerda bazı filmlerde altyazılarda türkçe karakter sıkıntısı çıkıyo. Ayarlardan kurcaladım bişeyler ama düzelmedi. Filmin donmasında saydığım media oynatıcılarının hepsi aynı. Birinde film kesik kesik oynatıyorsa diğerlerinde de aynısı oluyo. Donmadan oynatan video player bulamadım
Kodi kullanan var mı? Onu da biraz araştırdım internetten ama kullanamadım bi türlü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizsilin -- 14 Ocak 2023; 0:45:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kodi basarilidir bu konuda..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Film izlemenin ayarını bulamadım kodide
yakın zamanda internete baglanmama sorunu yaşamaya başladım. biraz araştırınca bunun tarihle alakalı olduğunu farkettim. tv fişten çekilip tekrar takılınca tarih 2022 yılına dönüyor ve internet bağlanmıyor. tarihi elle düzeltince sorun çözülüyor fakat cihaz fişten tekrar çekildiğinde yine tarih sıfırlanıyor. buna benzer sorun yaşayan varmı?
-
Ekran yansıtma nasıl yapılıyor acaba arkadaşlar bir türlü yapamadım
Telefona Google Home yukleyin..O uygulamadan..
Siz her Tv' yi kapatip acarken fisten mi yapiyorsunuz islemi ?
Ayari derken ? Kodiyi acin, sol menude dosyalarim var orada olur filmleriniz.
Sadece o kadar mı? Eklenti eklemeden filmler çıkıyo mu?
Ekranımı yayınla diyorum hiçbir hareket olmuyor hocam yayinlamiyor
Ben normal Hardiskten izlerseniz diyorum...Bu kadar evet..
Harddisk kolay iş. Ben stremio tarzı izlemeyi söylüyorum indirmeden ve donmadan. Stremio için 3 aylık realdebit alabilirim belki
Bende tunçmatiğin özel bir prizi var tv yi kapattığımda bir süre sonra elektrigi komple kesiyor. fişten çekilmiş gibi oluyor yani. ama 6 aydır bu tv bende bu sorun yeni olmaya başladı. tv gücü kaybedince tarihi de kaybediyor o yüzden her açtığımda internet kesik diyor. tarih hep 2012 ekim ayına gidiyor geri. fabrika ayarlarına aldım çözmedi. sitesinden indirim en güncel yazılımı kurdum yine çözmedi. sizde de böylemi? tv yi fişten çekip geri takınca tarih gidiyormu?
-
Anladimmm, o konuda fikrim yok malesef..Ama kodiden stream izleyenler var, kodi konusu var bir bakin isterseniz.
Benim Tv Xh9505 serisi...Ben fisten cekmem uzun sure kullanilmayacaksa ayri konu..Ama Cogu kisi Fisten cekilip gibi kullanilmasinin zararli olabilecegini soyluyor..Tv kapaliyken Kendi icinde guncellemeler yapiyor wifi uzerinden..Yani surekli ac kapa zararli diye biliyorum bence o sekilde kullanmayin..
Hocam sana zahmet bana da PM yollar mısın?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X