Şimdi Ara

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.671
Cevap
114
Favori
260.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kodi stream olayı eğer kodi yi pc ye yükleyip tv ye stream olayı ise boşuna uğraşmayın bu şekilde tv üstünden kodinin hiç bir özilliğini kulanamassınız.

En önemlisi DV leri normal yayın olarak izlersiniz, altyazıda ayar veya uymuyorsa saniye ileri alma geri alma yapamassınız.

Onun yerine taşınır HD ye atıp ordan izleyin daha iyi.

yada kodi yi TV ye kurun tüm nimetlerinden faydalanın.

• C-E-R-K-E-Z C kullanıcısına yanıt
    Kodiyi tv ye kurdum, indirme yapmadan direkt izliyorum. Öncesinde seyirtürk ve Turkvod kurdum ama 4k oynatıyor mu emin olamadım çünkü kodinin ayarlarında en yüksek full HD var.
    Bir de filmleri izlerken hdr ya da dolby vision seçenekleri çıkmadı.
    İnternet hızınız iyiyse stremio daha kullanışlı, hem 4k hem de çoğu filmde dolby vision aktif.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadlover kullanıcısına yanıt

Fişten çıkarıp tekrar taktığınızda hangi kanal üstünde televizyonu kapattıysanız o kanal ile açılır.

Yani, eğer siz televizyonu devamlı bu şekilde kullanıyorsanız mutlaka televizyonu KANAL D üzerindeyken kapatın, açılırken her şey düzgün bir şekilde açılacaktır.

Tarih ve saat güncel olarak açılacaktır.

Yukarda yazdıklarım televizyonun dahili uydu alıcısını kullanıyorsanız geçerlidir.

Televizyonunuz OLED ise kumandadan kapattığınızda sonrasında televizyonun fişini asla çekmeyin veya otomatik zaman ayarlı priz kullanmayın.

• TaKo kullanıcısına yanıt

Size zahmet bana da pm atar mısınız? Teşekkürler 🙏🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechanic_33 M kullanıcısına yanıt
    Stremioda all debrid ya da real debrid üyeliği(ayda 3-4 Euro) alarak 4k 30-40 GB filimleri donmadan izleyebilirsiniz. İnternet hiziniz en az 75 mbit olmalı.
    All debrid 6 günlük ücretsiz denemede veriyor, bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejder2323 -- 20 Ocak 2023; 12:45:8 >
  • Teşekkürler ücretsiz izleme şansımız yok mudur? TL olarak netflix fiyatına denk geliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Maalesef.Varsa da ben bilmiyorum.

Stremio bedava zaten. Yalnız hızlı bi internet bağlantısı lazım. 15-20 gb filmler var, 80 gb da var 1-2 gb da. Yüksek boyutlu filmleri donmadan izlemek için 100 mbit hızında internet lazım. Bende 50 mbit var. Çoğu filmler donuyor maalesef. 2-3 gblık Eski filmlerde donma pek olmuyo ama yüksek boyutlu filmlerin çoğunda dolby vision aktif oluyo ve görüntü kalitesi kendini gösteriyor. Debrit deneme üyeliği 50 mbit hızda deneyeceğim bakalım, memnun kalmazsam 13 tl farkla 75 mbitlik pakete geçip öyle de denerim. Memnun kalırsam 3 aylık üyelik düşünüyorum 9 euroydu galiba, aylık ortalama 60-70 tl. Ben zaten Disney Plusa 35 tl ödüyorum D üyeliği iptal edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizsilin -- 20 Ocak 2023; 13:25:26 >

• azizsilin A kullanıcısına yanıt
    Bedava ama 20 gb ve üzeri filimlerde donma yaşanıyor.İntetnet hiziniz ne olursa olsun.Özellikle seed sayısı az olanlar hic izlenmiyor.Gb düşük olsa bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejder2323 -- 20 Ocak 2023; 13:25:9 >
  • Ejder2323 E kullanıcısına yanıt
    Evet aynen. Maymunlar cehennemi 68 yapımı filmi boyutu düşük olduğu halde seed sayısı az olduğu için açamadım. Boyutu yüksek olanları seed sayısı yüksek olsa bile açmadı ya da çok donuyor. 50 mbit hızda böyle bende.

• azizsilin A kullanıcısına yanıt
    All debrid 6gunluk olması lazım ücretsiz deneme veriyor.Dene. Real debrid biraz daha iyi onunda ücreti all debride göre 1-2 Euro daha yüksek.

Peki bunu TV üzerinden nasıl kullanıcaz? Mantığını anlayamadım tam olarak… PC’de izlerken tamam da, TV’deki Stremio uygulaması üzerinden izlerken Alldebrid’in nasıl katkısı olacak bize?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ben de telefonda ve TV de var stremio.Yani telefondan gerekli islemleri yapacaksiniz.Sonra tvyi açıp eklentileri eşiyle deyince oluyor.İslemler şöyle:
    1. Alldebride girip hesap oluşturun.Daha sonra giriş yapın all debride.
    2. Sonra telefondan Google'a torenntio yazın ilk gelen yere tıklayın.Boyle bir ekran çıkacak resimdeki gibi SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejder2323 -- 20 Ocak 2023; 16:10:2 >
  • Debrid provider yazan kısımda hangi debride üye olmussaniz onu seçin.Ben alldebridi seçtim. Diğer yerlere karismayin. Daha sonra en önemli kısma geliyoruz.
    API key oluşturacağız.Create it here yazan yere tıklayın.Sizi otomatik olarak alldebridapikey sayfasına yönlendirecek.Olustur deyin bir isim belirleyin.Olusturdugunuz API keyi kopyalayıp bu resimdeki alldebrid API key yazan yere kopyalayın.Daha sonra install deyin.Tum bu işlemleri telefondan yapıyoruz.Kurulumu yaptıktan sonra TV yi açın.Eklentileri esitleyi seçin.Bu kadar.Bir filme tıklayın en aşağılara gelin başında (AD+] yazan linklerden istediginizi seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejder2323 -- 20 Ocak 2023; 16:25:27 >
    Yani Torrentio eklentisini Stremio hesabımıza Alldebrid destekli halini tekrar kurucaz. Sonra da Stremio hesabımızla TV’deki uygulamayı eşleştircez. Şimdi anladım, basitmiş tamam :) çok teşekkür ederim.

Bir deneme üyeliği alayım o zaman, deneme üyeliği alırken ekstra kredi kart bilgisi vs. istiyor mu hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Aynen öyle. Yok hocam istemiyor.Deneyimlerinizi paylaşırsanız güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejder2323 -- 20 Ocak 2023; 16:44:41 >
  • Merhabalar, Exxen, GSEIPTV ve blu TV gibi uygulamalarda ses ayarını standart harici bir şey seçince(örneğin dolby audio,diyalog vs.) dudak senkronizasyonu oluyor. Ses geriden geliyor. Youtube ve netflixte bu sorun olmuyor. Sebebi nedir?İkinci olarak önerdiğiniz IPTV uygulaması var mıdır?

Debrid'in avantajı ne oluyor? Donma vs. yaşanmıyor mu ?

• İnternet hiziniz iyiyse yaşamazsınız.Deneyip kendiniz karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejder2323 -- 23 Ocak 2023; 18:32:17 >
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.