Şimdi Ara

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.671
Cevap
114
Favori
260.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Sony 55A80J modelini almıştım.

Bir şey dikkatimi çekti, bazen yayınlarda örneğin uydu yayınlarında TV.nin sol ve sağ kısımları eşit değil. Sağ kısımdaki siyah çerçeve 1 cm.ken sol çerçeve yarım cm. gibi gözüküyor yani bazen görüntüde sol ve sağ eşit olmuyor. Kanalı değiştirince veya google tv girince sol ve sağ eşitleniyor.

Neden kaynaklandığını tespit edemedim. Uydu alıcısın da mı tv.de mi sorun var anlayamadım. Bir ayar mı yapmak lazım ?

Sizde benzer sorun yaşayan oldu mu acaba ? Bilginiz var mı ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 24 Ocak 2023; 14:27:2 >
  • Haydaaa... Sony Türkiye, Ses ve TV sektöründe Türkiye'den çekilme kararı almış.

Biz televizyonları yeni aldık, garantimiz devam ediyor :) Bu durum ne olacak acaba? Bir sıkıntı yaşar mıyız, konuya hakim olan var mı?

Türkiye'yi yaşanmaz bir hale getirdiler, çıldırmamak elde değil!

• "Türkiye'den %100 çıkacağı haberleri doğruyu yansıtmamaktadır. TV ve ses sistemleri dışında kalan hizmetlerin yanı sıra, satış sonrası ve müşteri hizmetleri konusunda da hizmetlerini sürdürmeye devam edecektir."

yukardaki sony nin açıklaması.

kapanan mağazalar sonrası tv sinde bulutlanma vs..vs sorun yaşayıp THH ye gidip değişim iade vs. davası olanlar bence avcunu yalayacak çünkü ortada bir muhatap kalmayacak.

Sorunsuz olanlar ise tükenen kadar izleyecektir.

diğer lg samsung vs de bu yüksek maliyetler çok fazla sündürülebilir bir durumları olamayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-E-R-K-E-Z -- 30 Ocak 2023; 20:5:22 >
  • C-E-R-K-E-Z C kullanıcısına yanıt

Ama satış sonrası ve müşteri hizmetleri konusunda hizmetleri sürdürmeye devam edeceklerini söylemişler?

Bence garanti süresi devam eden müşterilerini mağdur etmezler. En fazla süreç uzar.

• Geçmiş olsun Sony tv ya da ses sistemini kolay kolay bulamayacağız artık ülkemizde. Tahminim garantisi devam eden tv ya da ses sistemleri için bir firma ile anlaşacaklardır. Sorun yaşadığımızda muhattabımız o firma olacaktır. Bazen çok eleştirsekte Sony servislerini arayacağımıza eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sattığı ürünler için 10 yıl boyunca servis ve yedek parça hizmeti vermek durumunda kanunen. Ancak kendi çatısı altında iken dahi verimsiz olan servis hizmetinin devrettiği firmalar ile daha kötü olacağına eminim ama ispatlayamam😅 bir yerden sonra çaresiz kalacak olan tüketici ürün sürdürülebilirliği iyice düşünce daha çabuk veda edecektir SONY lerine 😏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • azizsilin A kullanıcısına yanıt

Burası Sony TV kullanıcıları bölümü yanlış bölümde yardım arıyorsunuz. İnternet ile ilgili bölüme yazmanız lazım. Saygılarımla.

• Arkadaşlar merhaba, x90j televizyonuma Samsung HW-B450/TK model soundbar aldım. Optik ile bağlayabildim fakat Bluetooth ile bağlayınca ses çıkmıyor aletten. Bağlantı kuruluyor fakat ses gelmiyor. Telefonu Bluetooth ile bağladığımda sorun olmadığından dolayı televizyon ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

• X92J ye telefon yada tablet ekranını yansıtma nasıl yapılıyor? (Android için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 5 Şubat 2023; 18:40:46 >
  • Feel.The.Heart kullanıcısına yanıt
    Ben google home kullanıyorum hocam. O şekilde ekranı yansıtabiliyorum

• D-Smart Cam modül de problem yaşıyan var mı arkadaşlar, şu an sadece sinema TV yi izliyebiliyorum. Diğer kanalları açtığımda da yine aynı kanalı gösteriyor. Birde alalı 3-4 ay oldu, sürekli çocuk kilidi çıkıyor, her seferinde 4 sıfır girmek zorunda kalıyorum. Benzer problemi yaşıyan var mı ?

• g_almar G kullanıcısına yanıt

Ses çıkışını tv hoparlöründen ses sistemine geçirmeniz gerekiyor. Benim x90k da öyle oluyor. Ama optik çıkıştan alıyorum ses sistemine

• Merhaba arkadaşlar. Bu tv dolby atmos destekliyo muydu? Ona göre dolby atmos uygulamasını almayı düşünüyorum

• İyi pazarlar herkese, X90J yi soundbarla kullanıp bağlantıyı optik kablo ile kuran arkadaşlar var mı? Soundbarı normalde hdmi kablo ile earc dan bağlamıştım ancak Ps5 in yanına Series X konsol alınca earc yi feda etmem gerekiyor. (Earc girişi hdmi 2.1 destekleyen 2 girişten bir tanesi aynı zamanda) Optik kablo ile kullanan arkadaşlar genel olarak deneyimini ya da artısı eksisini yazarsa çok sevinirim. Eğer hdmi kabloya göre eksisi çoksa mecbur 2.1 switch alacağım. O da ekstra masraf ve görüntü kirliliği olacak benim için.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Bende x90k var. Film izlerken sadece 5.1 ev sinema sisteminden sesi alıyorum. Onun dışında tv kendi sesi yeterli oluyor. Sesi ise optic kablo ile alıyorum. Herhangi bir sıkıntı olmuyor.

• Arkadaşlar, x89j açılış ve kapanışta ses yapıyor mu, yani bende yaptığı ses normal mi acaba.

• Stremiodan film izleyen var mı arkadaşlar? Bi filmin hangisinin Dolby Vision olup olmadığını nasıl anlarım filmi açmadan?

• desperado439 D kullanıcısına yanıt

Evet x90jde de aynı durum var, normal hocam sıkıntı yok.

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.