< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (24. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende a90j var bu senenin üretimi tv , bu bahsettiğiniz x90j ler ondan daha mı iyi tv Arkadaşlar ?
-
Merhaba arkadaşlar bende xh9096 ile X90J arasında kaldım ardaki fiyat farkı 2300TL.
Bu fark X90J almak için mantıklımı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu fiyat farkı X90J almak için mantıklı değil, XJ90 a bu rakamları vermek de çok mantıklı değil diyebilirim. Eğer çok aceleniz yoksa, bekleyin derim. 2022 modelleri bi görmekte yarar var..
-
Arada ki en buyuk fark Hdr'de ki parlaklik...Xh9096 Hdr yayinlar da parlakligi dusuk kaliyor...X90j'de Hem Konstrat iyi hemde Hdr Parlaklik iyi..
Sdr yayinlar da da Parlaklik X90j biraz daha iyi..Ama siyah seviyelerin de Xh9096 daha basarili...Local dimming'de x90j basarili..Hareket motion tarafinda X90j cok az daha iyi..Komplike olarak baktigimiz da X90j daha iyi bir tv..
Acil Tv almam gerekecekse X90j alirim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A90J Oled Tv...Her turlu daha iyi bir tv..Butun Led Tvler den daha iyi bir tv :)
Kiyasladiginiz Tv Led tv..Sizin Oled tv..
Malum Site de 1 tane 65xh9505 var..17.200 tl fiyat koymus 16.000 Tl alinir Vatandan almis teshir almamissa alinir....4 aylik Tv..X90j alacagima direk alirdim 65xh9505'i..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 1 Kasım 2021; 10:39:19 >
Bende 55xh9096 var fakat 120hz blur olayından dolayı satıp x90j almayı düşünüyorum. Pc bağladığımda çekilmiyor tv gerçekten. Aradaki fiyat farkına değer mi ona karar veremiyorum.
-
Aslında aciliyetim yok korkum fiyatların yükselmesinden ve stok kalmaması.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Stok bitmez..Ama fiyatlar artabilir..Mesela her an zam gelebilir..Su an Stok fiyatlarindan satiliyor Tv..Ama yeni Ithalatlar da Zam gelebilir...Vergi artacak yeni ithalatlar da cunku..Navlun artacak,nakliye artacak..Sigorta artacak..Maliyetler Tv'lere yansiyacak..
Suan alacaginiz tv yazin gelmis,depoda ki Tv'ler..Depo biter,yenisi gelirse biraz Zamcik olcak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 1 Kasım 2021; 11:51:12 >
Selamlar, Ankara'da ilk kurulumu yapacak en düzgün servis hangisi acaba, panel kontrolü yaparken bıdırdanmayan işini düzgün yapan? Teşekkürler.
Yine de kasım indirimleri beklenmeli bence. Mediamarkt, Teknosa ve Vatan'da kasım ayında güzel fiyatlar görebiliriz. Zaten kasım ayı indirimleri son çaremiz olabilir. Sonrasında indirim görmek çok daha zor olacak sanırım :)
-
Bana Keçiören servisi gelmişti. Ama tam hangi servis ismini hatırlamıyorum. Çok fazla yetkili servis yok zaten. Müşteri hizmetlerini aradığımdan bölgesel olarak oraya yönlendirmişti.
Memnun kaldım. Sorularımı cevapladılar. Gerekli testleri yaptılar.
-
Teşekkürler.
Dün gece 13.999 olan 55x92j bugün 17.499 TL olmuş,indirim beklerken bindirim yaptılar..
-
Sony bu fiyat politikasıyla 1-2 yıla Türkiye pazarından çekilir. Play Stationda da kol gibi fiyatlar, adamların yerel fiyatlandırma vs umurlarında değil. LG yürür gider Tr de.
-
Xj90 ile lg c1 arasında kaldım. Gönlüm oledden yana ama yanık vs ile düşünerek tv yi düşüne düşüne kullanmak istemiyorum. Bu yüzden xj90 almak için araştırmalara başladım, n11 de 11900 liraya satan bi mağaza buldum. Kullanan arkadaşlara sorum; Xj90 ın kronik bir sorunu sıkıntısı var mıdır acaba ?
Ben c1 derim vatan mağzasına gidip inceleyebilirsin rotayı tamamen LG çevirdim bir xf90 kullanıcısı olarak Sony çıkardım alım listemden ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimde gönlüm oledden yana ama işte yanık vs probleminden dolayı kafam karışık. Siz neden sonyi listenizden çıkardınız acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 32aslan -- 2 Kasım 2021; 10:48:59 >
+3 yıl garanti ile 5 yıl kafan rahat olur. LG CX alırken ben öyle yaptım, 5 yıl sonra da yanarsa yansın yapacak bir şey yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X