İlan 2 yil eski ve uye de 2 yildir DH ye hic girmemis
Dolar kuruna ( 1$= 16.5 TL ) bile baksan fiyat seni uyandirmaliydi ilan fiyati );)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 22 Şubat 2024; 0:46:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
eg2077E
kullanıcısına yanıt
Sadece aynı şehirden olduğu için şansımı denemek istedim, zaten 55XH9096 sahibiyim, çok memnunum ve satmam,daha büyüğü denk gelirse diye bakmıştım 3.TV olarak. Bu da aynı TV nşn 65" olanı. Satmadıysa 2 yıldır kullanmadan tutacak değil herhalde. O zamanki sıfır fiyatına 2.el alınıbiliyor şu an, Sahibinden de 55" 25K, İstanbul da olsam çok rahat 20-22K ya bulurum, alırım. 65" 27K civarı bulurum. Dahay eni modelleri X90J ve sonrası da 30K civarında bulunur ama sorum İstanbul a gelip giden tanıdık olmaması, kargo ile de büyük ekran TV riski alınmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 22 Şubat 2024; 14:24:46 >
volkanbirolV
kullanıcısına yanıt
Siz yine de bu kadar bilgili ve farkli kombinasyona sahipseniz bence ilan tarihi , satıcı son online tarihine bir bakının.
Hatta PM atmanız daha hızlı olur, çünkü siz mesaj atınca haliyle eski konu da üstte çıkıyor ve herkes sizin gibi ilan güncel şubat /2024 sanabilir.
Ben daha bu hafta 2 haftadır dh ye girmeyen ama eski uye ilanina hızlı olsun diye PM attım ve tlf - semt - isim bıraktım okursa hemen geri dönsün diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 22 Şubat 2024; 19:12:58 >