Şimdi Ara

Sony BT 2500 yardım RDS+istasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

çok değil 3-4 ay önce burada çok pahalı olduğu için yurtdışından sony nin xplode serisinden özelliklerini beğendiğim için
    BT-2500 marka bir araba teybi sipariş verdim geldi çok memnunum fakat fm istasyonlarında bir sorun yaşıyorum bir değil iki sorun yaşıyorum biri
    yerel radyolarda RDS (fm lerin ismi arada geçip kayan yazı tarzı bilgiler) çıkmıyor ve sonu çift haneli olan istasyonlara seek le yada manual bi şekilde geçemiyorum 103.8,100.0 gibi 93.7 102.5 gibi sonu tek sayı olan istasyonları dinleyebiliyorum fakat onlardada RDS gözükmüyor.
    Sorununun çözümünü bilen varsa lütfen yardım
    yada bununla ilgili birine yönlendirebileceğiniz biri varsa ona ulaşmamı sağlayabilirmisiniz
    istanbulda ikamet ediyorum istanbul içi çözümler için şimdiden teşekkkürler

• bende bu teypten alabilirim. bluetooth olayı da var sanırım. sen usa dan aldın herhalde cunku orada frekanslar hep tek sayı uzerinden gidiyor. yani oradan aldıgın teypi burada butun ozellilerini kullanamazsın. bunu cozecek kim vardır bilmiorum ama sony servisi ile bir gorus istersen. belki yapabilirler ama garantisi gider.

bluetooth olayı nasıl guzel calisiyor mu biraz bilgi verir misin?
  • evet aynen öle oldu united states'ten aldım bluetoothu çok güzel çalışıyor ses kaliteside gayet iyi arabanın içindeki bütün kolonlardan telefonla görüşüyorsun aynı zamanda bluetooth audiosundan da direk telefondan yada herhangib bir başka bluetooth aygıttan dinleyebiliorsun müziğini önde jack girişi var daha kullanmadım ama teyp çok güzel 8 tane aygıtla eşleşebiliyor çok kolay kullanımı ayrıca 4x52 bi teyp ses olarak da yeterince tatminkar kendi başında amph'siz satmayı düşünüyorum aldığım fiyata ilgilenirsen msn timurundes@msn.com
  • evet ya bende yurt dışından mex-bt2500 aldım rds çalışmıyo ama servise götürüp göstercem youtubedeki videoda mex-bt2500 rdssi gayet iyi çalışıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSMORUK1

evet ya bende yurt dışından mex-bt2500 aldım rds çalışmıyo ama servise götürüp göstercem youtubedeki videoda mex-bt2500 rdssi gayet iyi çalışıyo

ya valla arkadaşım eğer türkiye (istanbul) sınırları içerisinde bi çözüm bulursan bana da haber verirsen çok sevinirim
    güzel teyp güle güle kullan
  • RDS Sorununa çözüm buldunuz mu?
  • hala götürmedim modadaki sony servise bulur bulmaz forumla ve özelden bana ulaşan arkadaşlarla paylaşacağım
    ben yazılım yükletmeyi denicem büyük ihtimalle olumlu sonuç alacağım

başlıkta bilgi sahibi arkadaşların varsa bildikerini paylaşmasını bekliyorum şu anda ama haber vercem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dual HS 38 Pikap Çalar Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende yeni aldım aynı teybi rds bendede kapalı birde bluetooth u ayarlayamadım bir bilen varsa bir tarif edermisiniz arkadan extra bi bağlantısı vardıda omu yapılmadı acaba anlamadım telefonla bir türlü bağlayamadım bir bilen varsa söylesin lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.