Şimdi Ara

Sony CD-Writer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CD-writer alıcam ama kasa siyah olduğu için siyah tercih etmek istiyorum. Mersin'de her istediğini bulmak zor oluyor.

Sony 52x32x52_(OEM) (Siyah) buldum. Lakin Sony CD-writer hakkında hiçbirşey bilmiyorum. Fiyatı 45$+KDV

Nasıldır. Sorun yaşar mıyım?

Yoksa Kargo ücretine katlanıp Ankara'dan Samsung 52x32x52 (siyah) mu getirtsem...

Nedersiniz

• Sony 8*4*32 kullandım ve gayet memnun kaldım, hoş şu an lazeri bozuk ama yine de deli gibi cd okuyo, öte yandan samsung piyasadakilerin en iyisi olarak görülüyo zaten aynı fiyata geliyo samsung da alabilirsin
  • Birde Philips 52x32x52 nin siyah olanı var mı?
  • Cd yazıcı piyasasında en iyisi YAMAHA ve PLEXTOR dur geriye kalanın al birini vur ötekine hiç biri iyi değildir...
  • YAMAHA ve PLEXTOR çok pahalı. Ben 40 - 45$ arasında bir CD-writer almayı planlıyorum...

SONY CD-Writer kullanan yok mu? Varsa memnun mu değil mi?
  • Philips alacağına hiç alma ben beğenmedim, sen samsung al babalar gibi
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by GC</i>
    <br />YAMAHA ve PLEXTOR çok pahalı. Ben 40 - 45$ arasında bir CD-writer almayı planlıyorum...

SONY CD-Writer kullanan yok mu? Varsa memnun mu değil mi?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>ben kullandım:) ve hala kullanmaktayım. asus,samsung,lg ,aopen vs..bunların hepsinden çok daha kalite.bence plextorla diğer cd writerlar arasında geçiş noktasında bulunuyor kalite olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aopen writer kullanmadan aopen ı lütfen kötülemeyin.
    testlerde (cdr labs) şu anda dünya 4. cüsü ve mükemmel bir üründür. Kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim.
    denediklerim arasında lite-on writer da iyidir. ama siyah tabanlı cd lere yazamadığı için sevmedim bu ürün 3. sırada. plextor ve yamaha ilk sıradalar ama yamaha üretilmiyor diğeri ise pahalı

samsung ve asus eş düzeydeler asus biraz daha iyi ama denediğim asus yine siyah cd lere yazamamıştı yazanlarda var şansınıza kalıyor. samsunglarında sorunu yüksek hızda yüksek hata oranı olarak yazılmaktadır denemedim.
    lg writer lar başlangıçta sorunsuzlar ama ömürleri kısa ben yaklaşık 1000. cd den itibaren hatalı yazma sonuçları ile karşılaşıyorum. (sadece 40x12x40 ve 52x24x52 yi denedim 52x32x52 ler ile ilgili bilgim yok)
    tüm tecribelerim şimdilik bunlar aopen'ı tavsiye ederim memnun kalmayacağınız tek yanı eject tuşu olacaktır hatasız yazma oranları çok çok iyi
    saygılar

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yurt</i>
    <br />aopen writer kullanmadan aopen ı lütfen kötülemeyin.
    testlerde (cdr labs) şu anda dünya 4. cüsü ve mükemmel bir üründür. Kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim.
    denediklerim arasında lite-on writer da iyidir. ama siyah tabanlı cd lere yazamadığı için sevmedim bu ürün 3. sırada. plextor ve yamaha ilk sıradalar ama yamaha üretilmiyor diğeri ise pahalı

samsung ve asus eş düzeydeler asus biraz daha iyi ama denediğim asus yine siyah cd lere yazamamıştı yazanlarda var şansınıza kalıyor. samsunglarında sorunu yüksek hızda yüksek hata oranı olarak yazılmaktadır denemedim.
    lg writer lar başlangıçta sorunsuzlar ama ömürleri kısa ben yaklaşık 1000. cd den itibaren hatalı yazma sonuçları ile karşılaşıyorum. (sadece 40x12x40 ve 52x24x52 yi denedim 52x32x52 ler ile ilgili bilgim yok)
    tüm tecribelerim şimdilik bunlar aopen'ı tavsiye ederim memnun kalmayacağınız tek yanı eject tuşu olacaktır hatasız yazma oranları çok çok iyi
    saygılar
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>aopenı kötüleyen yok dostum,bende kullandım hemde birçok modelini, gayet başarılı .asus ve samsungtan bencede daha iyi ama sonyden daha iyi değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.