"CDX-GT414U flashh bellekteki muzikleride calar mi arkadaslar yoksa illaki mp3 calar mi olmasi lazim !
calar tabi neden calmasın
sony nin sitesine girdimde desteklenen formatlarda flash bellekler yoktu sadece mp3 çalarlar vardi ondan sordum kardesim
kardeş bu cihazı aldım kullanıyorum on numara.bende sandisk 2 gb flaş var gayet güzel okuyor.bencce mp3 cd lerin bile zamanı geçti.hergün listemi güncelleyip sıkıldıklarımı siliyor yeni şarkıları ekliyorum.ayrıca bir güzel özelliği de cd de klasör okuması.görüntü değilde özellik isteyenlere tavsiye olur.
sorumun yeri burası değil ama giresun da sony bayisinde 380ytl diyorlar peşin fiyatına 12 taksit olurmuş,peşinde bu fiyat uçuk bi rakam da taksitli fiyatı normal mi?
quote:
Orjinalden alıntı: alihace
sorumun yeri burası değil ama giresun da sony bayisinde 380ytl diyorlar peşin fiyatına 12 taksit olurmuş,peşinde bu fiyat uçuk bi rakam da taksitli fiyatı normal mi?
Hocam aynı teypten bendede var. 1 GB lik bellekle muzik dinliyorum cd unuttum mp3 olmasına gerek yok.
quote:
Orjinalden alıntı: silversurfer05
"CDX-GT414U flashh bellekteki muzikleride calar mi arkadaslar yoksa illaki mp3 calar mi olmasi lazim !
quote:
Orjinalden alıntı: alihace