Şimdi Ara

'sony CDX-GT414U flash bellek ile calisiyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "CDX-GT414U flashh bellekteki muzikleride calar mi arkadaslar yoksa illaki mp3 calar mi olmasi lazim !

• calar tabi neden calmasın
  • sony nin sitesine girdimde desteklenen formatlarda flash bellekler yoktu sadece mp3 çalarlar vardi ondan sordum kardesim
  • kardeş bu cihazı aldım kullanıyorum on numara.bende sandisk 2 gb flaş var gayet güzel okuyor.bencce mp3 cd lerin bile zamanı geçti.hergün listemi güncelleyip sıkıldıklarımı siliyor yeni şarkıları ekliyorum.ayrıca bir güzel özelliği de cd de klasör okuması.görüntü değilde özellik isteyenlere tavsiye olur.
  • sorumun yeri burası değil ama giresun da sony bayisinde 380ytl diyorlar peşin fiyatına 12 taksit olurmuş,peşinde bu fiyat uçuk bi rakam da taksitli fiyatı normal mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: alihace

sorumun yeri burası değil ama giresun da sony bayisinde 380ytl diyorlar peşin fiyatına 12 taksit olurmuş,peşinde bu fiyat uçuk bi rakam da taksitli fiyatı normal mi?

burda aynı ürün 330 ytl

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=CDX-GT414U
  • Hocam aynı teypten bendede var. 1 GB lik bellekle muzik dinliyorum cd unuttum mp3 olmasına gerek yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: silversurfer05

"CDX-GT414U flashh bellekteki muzikleride calar mi arkadaslar yoksa illaki mp3 calar mi olmasi lazim !
  • quote:

sorumun yeri burası değil ama giresun da sony bayisinde 380ytl diyorlar peşin fiyatına 12 taksit olurmuş,peşinde bu fiyat uçuk bi rakam da taksitli fiyatı normal mi?

selam huzur magazalarında 300 ytl artı 12 taksit peşin fiyatına dün aldım çok mükemmel
  • quote:

Orjinalden alıntı: honda4ever

quote:

selam huzur magazalarında 300 ytl artı 12 taksit peşin fiyatına dün aldım çok mükemmel

İstanbulda varmı bu huzur mağazalarından acaba çok iyiymiş fiyatı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.