Şimdi Ara

Sony Cihaz Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir kullandığım iphone 6 macerasından sonra tekrardan android dünyasına dönmeye karar verdim. Açıkçası IOS kullanınca kendimi zindana atılmış mahkum gibi hissediyorum. Android telefonlardan sistemi en az yoran arayüze sahip sony almayı düşünüyorum. Ama bu evrede sizden model yardımı rica ediyorum. Kafamdaki modeller;

-z3
    -z3 plus
    -z5 compact

Açıkçası z3 plus hakkında birçok olumsuz yorum okudum. Genel şikayet malum cihazın cayır cayır yanması. Bu yüzden biraz soğudum bir de size danışayım dedim

Z3 artık eskidi diyenler var sizce 2-3 sene rahat götürür mü?

z5 compact için de ısınma ve ebatlarının kalın olması gibi yorumlar okudum

Sizce en alınabilir model hangisidir tavsiyelerinizi bekliyorum. Farklı model önerileri de yapabilirsiniz.

• Bunlar içinden en uygun olanı tabiki z3dür her türlü idare eder, sorun çıkarmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Bunlar içinden en uygun olanı tabiki z3dür her türlü idare eder, sorun çıkarmaz.

z5 compact iyi değil mi hocam o da kafamı karıştırıyor biraz
  • Ben tüm etkenlerin ortalamasına alarak belirttim onu; fiyat, stabilite, deneyim vs. etkenlerin senteziyle öyle dedim.

Elbette z5c z3den iyidir ama ben z3 kullanıyorum, z5c de olup da z3cde olmayan ne var, mesela neden daha fazla para vereyim, sonuçta hepsi aynı işlevi görüyor. Klasik bir telefon kullanıcısı değilseniz o ayrı bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 8 Şubat 2016; 13:25:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    z5c z3'den daha ucuz görünyor hocam piyasada o yüzden ikilemde kaldım
  • Z3+ kullanmış z5'e geçiş yapmış biri olarak söyleyim,kesinlikle abartıldığı gibi bi ısınma yok.seri hızlı stabil bir cihaz aslında z5'e boşuna geçtim.snap dragon 810 işlemci 64 bit 8 çekirdek ikiside kamera sadece daha iyi.z3+ gönül rahatlığı ile alablirsin güzel cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Şimdi en başa döndüm z3 plus da işin içine girdi :) Isınma yoksa gerçekten benim gözümde de harika özellikleri olan bir cihaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminyildiz74

Şimdi en başa döndüm z3 plus da işin içine girdi :) Isınma yoksa gerçekten benim gözümde de harika özellikleri olan bir cihaz

Her cihazda ısınma olur hocam yani ısınma öyle abartıldığı gibi değil. Z5'e geçtim ama öyle aman aman fark yok. Çok güzel cihaz.

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    z5 compact sence nasıl hocam alınır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androios -- 8 Şubat 2016; 14:05:07 >
  • Hocam bütçen varsa z5 yoksa z3+.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.