Şimdi Ara

SONY CMT-BX5, SONY CMT-GS10, PHILIPS MCM138D/12...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    16-18 m2 civarı bir salonum var ve olabildiğince kaliteli müzik dinlemek isiyorum.. forumda biraz gezindim, makaleleri okudum, önce çok heycanlandım fakat genelde bahsi gecen parçaların fiatlarını görünce açıkçası moralim boozuldu.. 300 tl civarı bütçe ayırdım bu işe. sanırım bu paraya ancak hazır mikro ses sistemlerinden alabiliyorum:( eğer buraya kadar yanılmıyorsam incelediğim birkaç ürün arasında tercih yapmama yardımcı olabilirsiniz. ha yok arkadaş o paraya da ufak çaplı birşeyler alınır derseniz mutlu olurum tabi:) neyse ürünler şunlar..

SONY CMT-BX5,
    SONY CMT-GS10,
    PHILIPS MCM138D/12
    Sony MHC-EC68USB
    Sony CMT-NEZ50
    Sony MHC-EC77
    Philips MCM277/12

bunlar benim bulabildiklerim.. başka önerileriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.. saygılarımla...

edit: sony modellerini buradan inceleyebilirsiniz...
    http://www.morfare.com/asp/listgroup.asp?group=Ec-Mini%20Mikro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauron88 -- 16 Nisan 2009; 9:33:45 >

• Bende seninle aynı durumdayım bu seviyede be 200-250tl arasında az yer kaplayan kısık seste kaliteli müzi dinletebilen bir müzik seti arıyorum tafsiyeler gelsede bizde faydalansak
  • dün uzun süre teknosa da "SONY MHC-GZR5D" dinleme şansı buldum mp3 çalarımı usb den taktım ve sorunsuzca açtı ve parçaları dinleme şansı buldum uzun bi süre biraz ön panelden ses ayarı yaptım genelde başarılı buldum sesi hoşuma gitti bas lar kuvvetli ve vurgulu tizlerde canlıydı yani parasına göre iyi diyebilirim
    ancak malzeme yapısı için bunları söyleyemem ürün ben burdayım diyemiyor biraz kalitesiz geldi bana neyse kısacası genel değerlendirmemde alınabilinir diye düşünüyorum
  • Sony cmt btr x 50 kullanıyorum tavsiye aderim. Sadece muzik dinlemek için guzel cihaz. Bluetooth ,usd,cd ipod dock ile cok yonlu. Birde ilgilenirsen LG FB 163 var .LG de DVD var ve divx oynatabliyor.Ancak firmware guncellemesi varmı bilmiyorum. Sony ile ilgili soru olursa memnuniyetle cevaplandırırım..
  • philips'in bu iki sistemini deneyen varmı?
  • söylediğin modellerin hiçbirini kullanmadım ama okadar çok farklı sony dinledim ve hayal kırıklığına uğradımki inanamazsın öyle dünya markası falan olduğuna aldanma hi-fi konusunda kesinlikle sony i düşünme bence çünkü ölçüsüz bas tan başka bişey duyamazsın.en azında benim kullandıklarım öyleydi.eğer bulabilirsen Panasonic SC-NS 55 al bence herşeyden önce tasarımı süper sirkeci enplus ta 300 tl civarında fiyatı.
  • arkadaşlar elimde cmt-gs10 vardır acil satılık almak isteyen bana ulaşsın lütfen piyasa fiyatının altında olduğundan pişman olmazsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Realme11 vs Samsung A34 vs A35
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ??
  • sundugun modeller arasında Sony MHC-EC77 bu model güzel ama alıcaksanız ev sinema sistemi alsanız daha iyi olur bence daha kullanışlı fln
    ev sinema sistemi düşünürseniz
    philips hts5520/12
    lg ht353sd
    lg HT503TH
    lg HT904TA
    gibi modelleri tercih edebilrisiniz
    saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.