Şimdi Ara

sony cs60 renk ve titreme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 100 hz olan bir tv de yazıların kanal logolarının "fıldır fıldır" hareket etmesi normalmi? ayrıca kırmızı rengin yoğun olduğu görüntülerde renk dağılması mevcut. star tv logosu "kanamış" gibi görünüyor.
    geometri sorununu servis ayarlarından hallettim %100 süper olmadı ama eskisinden iyi. bu sorunları nasıl halledebilirim bilgisi olan varmı bu tv yi kullananlarda bu sorunlar mevcutmu acaba?

• tv kesinlikle sorunlu. yazmış olduğunuz sorunlar normal değil.aynı tv veya aynı özelliklerde başka tv lere bakarakta anlayabilirsiniz.aldığınız yerle irtibata geçin.
  • servis gelmiş bi sorun yok diyip gitmiş birde azarlamış bunun içinmi çağırdınız diye. işten anlamayan yaşlı bi adam gelmiş o dönemde askerde olduğum benim elime iyiki düşmedi o iş bilmez ukala. neyse
    internetten okuduğum kadarıyla titreme sorunu var genel bir şikayet. onuda geçtim, renk dağılmasını önlemek için nerden ve nasıl ayar yapabilirim? servisten umudum kalmadı artık çağırmak istemiyorum o servisi evime. başka serviste gelmiyor bizim bölgemiz değil diye.
  • Garantisi devam ediyorsa hiç üşenmeden tüketici hakem heyetine başvurun, siz düşüneceğinize onlar düşünsün. Hakem heyeti televizyonda gerçekten bir sorun varsa ona göre rapor tutar ve televizyonunuzun tüpünü değiştirmek zorundalar. Benzer bir problemi ben philips ile yaşadım, adamlar kendi kendilerine neyin arıza olup neyin olmadığına karar vermişler ve tüm yetkililer aynı şeyleri söylüyordu, dilekçeyi verince kaymakamlığa iş hakem heyetine bile intikal etmeden televizyonu iade alıp paramı geri verdiler (ben alalı 15 gün olmuştu o yüzden para iadesi alabilmiştim). Siz alalı 1 ayı geçmiştir sanırım o yüzden dediğim gibi tüketici hakem heyetinin raporu ile televizyonun onarılmasını isteyin onarımı olmazsa tüpünü değiştirsinler.
  • Tv nin bulundugu yeri isterseniz bir degisin. Manyetik alanlar hatta binanın kolon ve krislerinin icindeki yogun demirler bile etkileyebiliyor. Basıma kac kere geldi. Mesela yıllar once pc monitorum cok titremeye baslamıstı artık miyadını doldurdu diye dusundum onemsemedim. Sonra bir sebepten dolayı yan odaya tasıdım titreme falan kalmamıstı. Yine enistenin siyah 56 ekran sony tv side renk atmaya basladı dairenin kolonuna yakındı belli mesafe uzaklastırdık bir sure sonra normale dondu. Renk karısması ve titreme bu sebeplerden olabilir. CRT lerin zayıflıklarında biridir bu konu. CS60 modelini babamda kullanıyor bir problem yok.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Garanti devam ediyor ama dediğim gibi servis pek tatmin edici bilgi vermiyor, birşey yok diyip gidiyor. 1 yıla yakın bir zaman oldu diyebilirim para iadesi isteyemem, yerini değiştirmeyi deneyeyim birde, sorunu çözeceğine inanmıyorum ama... Heyet işine girmek zor uğraş benim için. acaba kendim halledebilirmiyim diye açmıştım bu başlığı servis menusunden veya başka bir ayarla diye. Demekki Sony diye bir mala atlamamak lazımmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kaydı kalite problemi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.