Şimdi Ara

SONY CYBERSHOT DSC W55 7.2 MP HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SONY CYBERSHOT DSC W55 7.2 MP DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ almayı düşünüyorum. Bu makina sizce nasıl? artıları ve eksileri nelerdir? birde bu makinanın pili standart kalem pil tarzı mı yoksa ceptelefon bataryası gibi mi ? Şİmdiden teşekkürler....

• kardeş aynı makineyi bende almayı düşünüyorum. henüz almadım.
    pili cep tel. pili gibi. türkçe menü . ama fotoğraflara tarih atmıyor.
  • fotografa tarih atılması önemli bişey degildir takılmayın öyle seylere sonucta alacagınız makine slr like bi makine kullanmayı ögrendikten sonra az cok profesyonel çekimler ypmaya baslacaksınız ozman zaten tarihle işiniz olmayacak
  • mrb bende buna karar kıldım yanlız pil özelliği nasıl 2aa pilmi lion mu belli değil bi sitede üstede pil türüne lion demiş altaki yorumda pil 2xaa olarak demiş hangisi şimdi şarj edilebiliyor mu yoksa bakkaldan :) kalem pil mi alacağız.

alıntı:Güç Seçenekleri Li-ion Şarj Edilebilir Pil (alışveriş site bilgisi)

alıntı:Merhaba... bence kompakt makinalarda sony bir numara cekim kalitesi ve kullanimi da cok başit en avanrajli olajı ise AA yani Kalem pil ile calişması. (yorum)
  • şarj edilebilir batarya kullanıyor.Kalem pil değil yani bilgininize...
  • li-Ion yani bakkal usulü degil geniş bilgi için TIKLA
  • benimde hoşuma giden bir makine, acayip küçük ve şık bir cihaz.
  • Teknosa'da 296 lira ilgilenenlere duyrulur !!!
  • Bu modeli almaya karar verdim. son 2 gun. Olumsuz bir gorus bildiren var mi?
  • ben w55 de şunu gördüm.. video çekimi yaptım ama video yu izlerken tam ekranda değilde.. quick time player de izliyormuşum gibi izledim.. belki ayarlarını oynaamk alzım.. yanibunun yaniında sana fx12 panasonic leica yı öneririm iso 1250 den 3200 e kadar bunda w55 sanırım 1000 ...fx12 de video çekimi çok üstün w 55 e göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 10 Mart 2008; 22:50:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz34

Bu modeli almaya karar verdim. son 2 gun. Olumsuz bir gorus bildiren var mi?

bende w55 ile casio Z8 arasında kaldım. Büyük ihtimalle casio alıcam.

Sony fotoğraflara tarih atmıyor.
    Hafıza kartı çok pahalı 1 gb 60ytl
    Yüz tanıma özelleği yok.

ama lens i dünyaca ünlü lens. optik vizörü var. çok büyük pil avantajı sağlıyor. şık bir görünüme sahip
  • w55 sony
    z75 casio
    samsung l730

arkadaşlar yarın bu 3 makinadan birini almak istiyorum feci kararsınızım sizce ???
  • Bu 3 makine içinde w55 tartışmasız en iyisi. Hatta çok ilginç ama daha önce kullandığım 3 makineyi sormuşsun.

İçlerinde en iyisi W55 , 2. samsung l730 , son sırada ise casio z75.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.