Şimdi Ara

Sony Cybershot N1 ve N2'ciler BURAYA!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
854
Cevap
2
Favori
77.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada N1 almak isteyen arkadaşlar için haber vereyim dedim... Fiyat oldukça uygun...

Nakit; 672 YTL... Taksit secenekleride çok uygun...

http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=905&k_id=0&ref=nekadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakisikliasterik

slm arkadaşlar bu hafıza kartları hakkında bir iki bişey söylemek istiyorum arkadaşlar bu hafıza kartları normalden daha kırılgan oluyorlar ben 2gb lık bu kartlardan elimle oynarkrn birden kırılıverdi aman siz siz olun bu tür kartlarla fazla ilişki kurmayın

hiç hafıza kartı ile oynayanı duymamıştım, hele oynarken kıranı bir daha duyamam herhalde

• arkadaşım oynama diil elime aldım pc ye takacaktım birden kırılıverdi bir sürü resmim videom vardı hepsi gitti ama saglık olsun...
  • arkadaşlar bu arada artık bilgisayarım garantiden geldi artık sık sık sizin başınızı agrıtacam kusura bakmayın...
  • quote:

arkadaşlar bu arada artık bilgisayarım garantiden geldi artık sık sık sizin başınızı agrıtacam kusura bakmayın...

Ne demek ''yakisikliasterik''... Her zaman bekleriz...
  • sagolasın hocam bu arada yeni rütben hayırlı olsun pc olmayınca biraz geç oldu.kusura bakma

n1 ile aran nasıl makinadan memnun musun?
  • Memnun olmammı ya... Çatır çatır çalışıyo maşallah... Özelliklede; özel gün ve gezilerde çok iyi oluyo ya... Bataryayı bir şarj ediyorum gün sonunda fazla fazla yetiyo... 2 GB'lıkta hafıza kartım var onuda dolduramıyorum bile... Valla şimdilik çok memnunum anlayacağın... Yakındada arşivdeki fotoğraflarımı bu topic'e eklemeye başlayacağım... ayrıca ''yüzbaşı''da olduk sonunda, darısı başına...
  • bir kaç foto daha paylaşayım sizinle daha makineye alışma aşamasındayım, iyi çekimler olmamış olabilir.

Sony Cybershot N1 ve N2'ciler BURAYA!!!

• Fotoğraflar güzel... özellikle renklerin canlılığı bakımından... Fakat biraz titretmişsin sanırım. Belki manuel ayarda çektiysen fotoğrafları, pozlama süresini biraz uzun tutmuşsundur yada elin titremiş olabilir fotoğrafı çekerken...

Bu arada bendende bikaç fotoğraf... Umarım beğenirsiniz...

Bodrum Gümbet'ten bir görünüm...

Bodrum Türkbükü'nden görünüm...

• eliminator ve digitaldelisi resimler gayet güzel devamını bekleriz bir tane de ben ekleyim buyrun tadına bakın....

DAHASI İÇİN ISRARLA İSTEYİNİZ!!!!
  • resimleriniz gerçekten çok güzel.
    ben manuel ayarda öekmiştim o 2 fotoyu ve elimi titretmiş olabilirim ama benim anlamadığım bu makinede stabilizator yokmu ?
  • hocam stabilizator derken zaten isodan bahsedilir yani fotolar neden bulanık çıkar pozlama süresini uzattıgımızdan peki niye poz süresini uzatırız ışık duyarlılıgını artırmak için yani stabilizator : poz süresini uzatmadan isoyu yükselt resimlerr net çıksın onun dışında bir sistem oldugunu sanmıyorum.
  • quote:

hocam stabilizator derken zaten isodan bahsedilir yani fotolar neden bulanık çıkar pozlama süresini uzattıgımızdan peki niye poz süresini uzatırız ışık duyarlılıgını artırmak için yani stabilizator : poz süresini uzatmadan isoyu yükselt resimlerr net çıksın onun dışında bir sistem oldugunu sanmıyorum.

galiba ben yanlış terim kullandım.
    makinenin titreşimi düzeltme özelliğinden bahsetmek istemiştim.
  • tamam hocam anladım da öyle bi özellik oldugunu sanmıyorum çünkü o özellikten bahsederken iso degerini kullanıyorlar.
  • merhaba arkadaşlar...
    acaba n1 nin türkçe kataloğunu bulan oldu mu?
  • bu makinaya bu kadar bayılana kadar ,eğer taşımak sorun yaşatmıyorsa profosyenel nikon 8800 ve canon alternatiflerine bakmakta yarar var .Çünkü bu makinaları düşürmeniz akabinde doğru çöp kutusuna gidiyor .
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentuf

bu makinaya bu kadar bayılana kadar ,eğer taşımak sorun yaşatmıyorsa profosyenel nikon 8800 ve canon alternatiflerine bakmakta yarar var .Çünkü bu makinaları düşürmeniz akabinde doğru çöp kutusuna gidiyor .

SONUÇTA BUDA NİKON VE CANON GİBİ TEKNOLOJİK BİR ALET ONLAR GİBİ DÜŞÜNCE KIRILIR... DÜŞÜNCE KIRILMAK SADECE N1 E HAS BİR ÖZELLİK DEĞİL ŞİDDETLE KINIYORUM

• canonla nikon düşünce akabinde fuara mı müzeyemi çıkıyor !!!???
    quote:

bu makinaya bu kadar bayılana kadar ,eğer taşımak sorun yaşatmıyorsa profosyenel nikon 8800 ve canon alternatiflerine bakmakta yarar var .Çünkü bu makinaları düşürmeniz akabinde doğru çöp kutusuna gidiyor .
  • quote:

Orjinalden alıntı: enjoy_76

canonla nikon düşünce akabinde fuara mı müzeyemi çıkıyor !!!???
    quote:

onlar kırılmaz, dizinde bile sektirebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitaldelisi

T9 ile N1 arasında teknik olarak fazla fark yok. Fark N1'in göze çarpan en önemli özelliği lensinin büyüklüğü ve 3'' LCD ekranı... Bunun dışında taşınabilirlik açısından T9 son daha üstün. Ayrıca N1'dede "Optical Image Stabilization" (yani; el titreme ve el hareketlerinden kaynaklanan ve çoğu fotoğraflarda bulanıklık ve odaklama zayıflığını engelleme) özelliğine sahip... Bunun dışında ''mustafalx'' sorusu içinde yardımcı olmak isterdim ama maalesef bende şuana kadar hiçbir yerde 'Orjinal' sarjlı pillere rastlamadım. Ve son olarak ben ideefixe'ten aldım, içinden hem türkçe sorun giderme kılavuzu hemde türkçe dahil 7 dilde kullanma kılavuzu çıktı... Fakat maalesef türkçe kullanma kılavuzu hakkındada verebileceğim bir link yok...:-( fakat makine hakkında sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım... Hepinize iyi fotoğraflar...

işte bahsettiğim özellik bu
    böyle bir özellik varsa niye özellikle gece çekimlerinde el titremesinden kaynaklanan bulanıklık oluyor ??

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.