Şimdi Ara

Sony Cybershot N1 ve N2'ciler BURAYA!!! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
854
Cevap
2
Favori
77.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bettyboop81

Selamlar,
    Burayi gorunce ben de uye oldum.. DSC N1 cilerin boyle bir arada olmasi ve bilgi paylasiminda bulunmasi cok guzel:) Ben de bir DSC N1 makinası kullanicisiyim ve cok memnunum.. Benim de tek sorunum makinanin ozelliklerini tam anlamıyla bilmemek:( Turkce kullanım kılavuzu konusunda en son ne durumdasiniz?
    Herkese sevgiler..

bu topic içerisinde türkçeye çevrilmiş kitapçık ss leri var
  • quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

Evet arkadaşlar 2 hafta boyunca Sony N2 ve Canon ixus 900 arasında secim yaparak ;
    Sony N2 modelini siparis verdim.Bu sebete önemli etken Bu konuda cekmiş olduğunuz resimler oldu.
    Artık gelince sorularımı cevaplarsınız sevinirim

Tasarım ixus, teknikte hemen hemen aynı sınıfta makinalar. Gule gule kullan
  • arkadaşlar; uzun zamandır ben de dfm araştırıyorum; slr like'larla başladığım yolculukta kompaktlara geri döndüm gibi; makinede istediğim ilk iki şey "kesinlikle" "renklerin parlak çıkması" (dolayısıyla yüksek görüntü kalitesi) (bana hayatın gerçek renklerini sunduğunu iddia etmesin; ben daha keskin renkler istiyorum) ve "makro çekim başarısı" (özellikle 1 cm makro tercihimdi) ancak 5-6 cm lik makrosuna rağmen N serisi gerçekten özellikle görüntü kalitesiyle dikkat çekiyor...

arkadaşlar yanlış anlamayın; sadece size de öyle gelip gelmediğini merak ettiğim için soruyorum; muhtemelen ben de N2 alıcam; ancak bu forumun "her sayfasını" okumama sebep olan ilk fotoğraflar harikaydı gerçekten; ve N1 e aitlerdi; N2 nin fotoğrafları da güzel; ancak çekenden mi; yapılan ayarlardan mı bilmiyorum; ama tam tersi olması gerekirken N1 in çektiği resimler göze daha hoş geliyor gibi; pek çok resimde N1 le çekildiğini güzelliğinden anlıyorum ve gerçekten N1 le çekilmiş çıkıyor... size de öyle geldi mi?

bir de bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse "çok" sevinirim; ben özellikle makro çekim istiyodum; ve manuel ayarlara izin versin istiyodum makine;
    http://www.flickr.com/photos/3mre
    bu linki tıklarsanız (her ne kadar resimlerle biraz oynanmış olsa da) yaklaşık böyle resimler çekebilmek istiyodum; (linkteki resimler panasonic lumix fz50 ile çekilmiş); benzeri kaliteyi N2 ile yakalayabilir miyim; yani N2 Slr-Like sınıfından bir makinenin çekimlerini çok aratır mı; ayrıca panasonic lumix serisi takip ettiğim kadarıyla gerçekten harika işlere imza atıyor; Sony N2- Panasonic Lumix Fz50- Panasonic Lumix LX2 arasında sizce hangisi alınır

• quote:

Orjinalden alıntı: ktu_ifc

digitaldelisi havayifişeh fotoğrafların muhteşem.. bir soru hemen sna.. bu fotolari tipot ilemi cektin?

ayrıca sony n1 türkçe klavuz için verdiğim link ölmüş.. yeni upload yapmaya açlışıyorum.... bitince ekliyecem....

Abi kusura bakma uzun zamandır çok yoğundum topice pek göz atamadım, o yüzden cvp gecikti... O fotoğrafları tripodsuz, ayakta ve elimde çektim... Okuduğum üniversitenin şenliklerinde fotoğraflamıştım onları... Fakat ortam çok kalabalık olduğu için biraz titreme oldu maalesef yine... Fakat beğenmene sevindim... Teşekkürler...
  • N1 ile çektiğim video'ları nero vcd'ye encode edemiyor, yani vcd yapamıyorum, bunu yapabileceğim encoding programı yada başka bir yolu hakkında bilgisi olandan yardım bekliyorum...
    Şimdiden teşşekkürler...

edit :VideoConvertMaster ile halletim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoOLMuSTi -- 26 Ağustos 2007; 20:18:01 >
  • Arkadaşlar birisi bana Sony DSC-N1 hafızasında yer alan albümde bulunan resimleri nasıl alacağımı tarif edebilirmi?
    Albümde bir sürü resim var..memory den de sildim..ben albüm diyip görebiliyorum ama bilgisayara nasıl alacağım?
    İnternal memory olarak gördüğü zaman içinde resim yok..Ama cihazın kendi ekranında görüyorum resimleri..
    Acil yardım ederseniz sevinirim..
  • SET UP a gir
    2 aşağı yapınca " Memory stick" ayarları çıkacak
    orada ekranın en altında " Copy" seçeneği var ona bas
    iki seçenek çıkacak "internal memory" ve " Album" diye
    ALbum ü seç
    sonra " OK" de
    artık Albumdeki resimlerin hafıza kartına kopyalandı
    yalnız Albumdeki resimler VGA boyutunda olduğu için hafıza kartında o boyutta geçecek
    istersen makinanın " Resize" özelliğini kullanıp Boyutu büyütebilirsin ama çok iyi kalitede olmayacaktır
    saygılar...
  • semih56 üstad çok tşk ederim ilgi ve alakanızdan dolayı..hemen deniyorum...
  • yardımcı olabilidiysem ne mutlu
  • ark.lar araştırmalarım sonucu bende bu ürünü almak istiyorum,ürünü en uygun fiyata nerden bulabişiriz.yakın zamanda bu ürünü alan yok mu fiyatını yazsa...şimdiden bilgileriniz için teşekürler...
  • tatum kardeşim sana Pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih56 -- 22 Eylül 2007; 1:57:49 >
  • Bayramdan hemen sonra bir makina almayı düşünüyorum
    N2 canon s3 arasında kaldım.N2 dış görünümü çok şık.Ama asıl soru hangisinin daha iyi foto çektiği.N2 nin megapikselininde daha iyi olduğunu biliyorum ama tüm yönlerden (Makro gece gündüz vs..) hangisi daha iyi?
  • ya bu makinalarda vesika cekebiliyomuyuz acaba t50 var bende :)
  • N1 bağlantı kablosu ve programını nerden temin edeblrz acaba ?
  • bende şu an n2 kullanıyorum ama en önemli sorunu yakın çekimlerde zor fokuslanması eski kullandığım t50 bence daha iyiydi. tabi n2 sadece manuel özelliği olması avantajlı yapıyor yoksa bir esprisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexedemical -- 7 Ekim 2007; 9:08:15 >
  • bende dün bir iki resim ekleyecektim ama ŞEHİT haberleri cok canımı sıktı. ne olur tepkisiz kalmayalım ya, gidip savaşamıyoruz bari susmayalım. herkese saygılar. KADİR GECEMİZ mübarek olsun....
  • Güncel !
  • Bende N1'de karar kıldım.
    Büyük olasılıkla ikinci el almayı planlıyorum.
    Aldığımda burada olacağım :D
  • Arkadaşlar makinam geldi :) azıcık çektiğim fotolarla çok güzel izlenimi bıraktı.
    Benim de şu türkçe kullanım klavuzuna ihtiyacım var özellikle manuel ayarlarını öğrenmede :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

Evet arkadaşlar 2 hafta boyunca Sony N2 ve Canon ixus 900 arasında secim yaparak ;
    Sony N2 modelini siparis verdim.Bu sebete önemli etken Bu konuda cekmiş olduğunuz resimler oldu.
    Artık gelince sorularımı cevaplarsınız sevinirim

Hayırlı olsun güle güle kullan
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.