Şimdi Ara

Sony Cybershot N1 ve N2'ciler BURAYA!!! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
854
Cevap
2
Favori
77.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çamlıcadan ve kuzuncuktan boğaz köprüsü manzaraları...
    (yanlız optik zoom yaptığım halde kalite biraz gidiyor.)

• selam...
  • sony n1 sahibiyim 1 senederi kullanıyorum çok memnunum.forumdali n1ci arkadaşlardan şu su damlası çekimlerinin ayarlarını burada mümkünse yayınlamalarını rica edeceğim.ayrıca dün ankara mavibilgisayardan bir arkadaşıma t200 aldık 650ytl.made in japan 12 taksit haftasonuna özel kampanya yapmışlar yalnız SONY MS PRO DUO 4GB.hafıza kartına ihtiyacımız oldu.eğer elinde olan varsa pm atarsa almak istiyoruz.tşk.ler
  • arkadaşlar bende burada sony n1 le çektiğim fotoğrafları paylaşmıştım zamanında sizinle.
    ama makinem yere düştü ve yardımınızı bekliyorum.
    bunun için yeni konu açtım bi bakın lütfen.yardımlarınızı bekliyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22697448/mpage_1/key_//tm.htm#22697448
  • merhaba dsc-w70 war da flashı bir seferde 4.5 sefer patlıyo batarya cabuk bitiyo onu nasl ayarlıycamı yardımcı olursanız eger sevinirim.
  • Öncelikle herkese mrbalar . bende 1 senedir dsc n2 kullanıcısıyım ;maalesef türkçe kullanım kılavuzu olmadığından makinamın özelliklerinden tam manasıyla bir türlü faydalanamadım.

Dün tevafuken bu sayfaya rastladım,gerçekten çok güzel bir konu olmuş.Dün uzun uzun ilgimi çeken bilgileri okumaya çalıştım.

sayfaları dolduran fotoğraflar sayesinde dün ilgimi çeken mesajları bugün yeniden bulmakta bi hayli zorlanmış olsam da,her şey güzel

quote:

Orjinalden alıntı: remus

SONY N2

Makro / ISO 100 / F2.8 / Enstantane 1/1000 / Flaşlı (photoshopta biraz keskinleştirdim.)

"remus" size bir kaç sorum var ;

bu fotoğrafta vermiş olduğunz ayarları makinenin hangi özelliğini seçip o özellik altında seçicez?( manuel ,high sensitivity,program,auto ??)manueli seçip bu ayarları yaptım ,enstantane hariç öyle bir ayar bulamadım çünkü .çektiğim fotoğrafta su damlası değil,boş bir beyazlık oldu :S

enstantaneyi nereden ayarlayacağım??

ve de pozlama süresini nereden ayarlayacağım??

cevaplarsanız çok memnun olurum..

mesajı yazan arkadaş dışında da ,sorularım hakkında bilgisi olan arkadaşlar ,cevaplayabilirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b12b -- 29 Nisan 2008; 19:51:24 >

• iyiiimiş
  • espiye gülburnu köyünden birkaç görüntü

• yardıma ihtiyacım var !! basit bişydir sanırım... özel bi günüm için bi arkadaştn cybershot özellikli sony 7.1 mp bi makine almıştım modelini bilmiorm.makinedeki cybershot la çekilen fotoları bilgisayarımda tek kare içinde küçük küçük kareler halinde 16 tane foto olarak görüyorum(fragman şeklinde yani). o fotoların o küçük küçük halleri hiç bir işime yaramaz !! onların ayrı ayrı büyük hallerine erişebilme imkanım yok mu ?? makinenin sahibi arkadaşm bilmediğini soyledi , yardm LTFN !!!
  • SLM ARKADAŞLAR BENDE BİR N1 Cİ OLARAK ARANIZA YENİ GELDİM UMARIM DOĞRU YERDEYİMDİR
  • ya arkadaslar bu enstantane nerden ayarlanıo ya? bnde n 1 var iso yu F yi falan manuel modda ayarlıyorumda enstantaneyi bi anlamadım ya?
  • manuel ayarları tamamladıktan sonra menü tuşuna bas görürsün
  • Merhabalar

Bana cok acil uygun fiyata Sony N1 satacak olan yada alacagim yeri bildirebilecek biri varmı acaba
    Haftasonu yakın arkadasımın makinesini kaybettim ve bir an once almam gerekiyor
    Tesekkurler
  • Arkadaşlar araya bir duyuru için giriyorum , kusura bakmayın

TIKLAYINIZ ------>http://forum.donanimhaber.com/m_26402650/tm.htm
  • SONY N1 İLE TÜRKİYENİN BİRKAÇ KÖŞESİNDEN ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLASI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

http://img393.imageshack.us/my.php?image=dsc00111ju3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEN-NET-PC -- 22 Eylül 2008; 19:02:19 >
  • Arkadaşlar Merhaba.Benim bir sorum olacak.Sony 8GB Pro Duo (MSX-M8GS/X) modeli DSC N1 modeline uygun mu? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar Merhaba.Benim bir sorum olacak.Sony 8GB Pro Duo (MSX-M8GS/X) modeli DSC N1 modeline uygun mu? Teşekkürler.
  • arkadaslar benim bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim. benim n2 fotograf makinem var 1.5 yıl önce aldım ve oldukca memnunum.
    falat video cekerken arkadan sonic bir ses, cızırtı veya hışırtı gibi bir ses geliyor . garantisi de yok. yazılımla veya ayarları ile düzeltilerbilirmi??
    veya daah önce karsılasan oldumu?
  • arkadaşlar n1 türkçe kullanma kılavuzu ihtiyacım var linklerden indiremedim olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.