Şimdi Ara

Sony Cybershot N1 ve N2'ciler BURAYA!!! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
854
Cevap
2
Favori
77.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende kullnama klavuzu var. buraya upload edebilirim... ama suanda yanımda değil.. en kısa zamanda eklicem....
  • ARKİDEŞLER SONY N1 TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZU ....

KILAVUZU UPLOAD ETTİĞİM LİNKLER SÜREKLİ SİLİNDİĞİ İÇİN UPLOAD ETMEK EZİYET OLMAYA BAŞLADI... TÜRKÇE KLAVUZU İSTEYEN OLURSA ŞAYET ÖZELDEN PM ATSIN... KLAVUZU MAİLİNİZE YOLLAYACAĞIM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumefc -- 21 Nisan 2009; 15:16:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gr_avci

Arkadaşlar Merhaba.Benim bir sorum olacak.Sony 8GB Pro Duo (MSX-M8GS/X) modeli DSC N1 modeline uygun mu? Teşekkürler.

bende 4 gb sony orjinal duo var.. daha önce 512 mb vardı.... 4gb da şöyle bir durum var makinayı her açtığımda 4gb ı okuması için bekletiyor.. 8gb da durum oldukça vahim olabilir... 512 mb da hiç böyle bir ddurum yoktu açtığımda hemen çekme konumuna geliyordu...

quote:

Orjinalden alıntı: conqueror77

arkadaslar benim bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim. benim n2 fotograf makinem var 1.5 yıl önce aldım ve oldukca memnunum.
    falat video cekerken arkadan sonic bir ses, cızırtı veya hışırtı gibi bir ses geliyor . garantisi de yok. yazılımla veya ayarları ile düzeltilerbilirmi??
    veya daah önce karsılasan oldumu?

bendede sonic ses geliyor ama her seferinde değil.. makinayı tutus şeklinden kaynaklanıyor örnek vermek gerekirse son elimle makinayı tutarak çektiğim videoloardan sonic ses geliyor... benim tahminin vücudumuzdaki statik elektrikten oluşuyor.

• bir soruda ben sorayım bari.. geçenlerde mangal yapmaya gittik, tripotumuda aldım yanıma toplu çekim yaparken rahatlık oluyor diye... 15 dakkalık video çekim yaptım tripot ile sabitleyerek... akşam eve gittiğimde bilgisayara attım, videoyu izlediğimde gözlerime inanamadım... en iyi kalitede çektiğim video çok kötü çıkmş üstelik sabitlediğim halde... görüntülerde karelenmeler vardı.. elime tekrar aldım bir videoda evde çektim.. sonradan çektiklerimde görüntü mükemmel.... sizlerinde başına geldimi hiç böyle birşey... ?
  • res

Sony Cybershot N1 ve N2'ciler BURAYA!!!

• N1 ile çektiğim son foto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 6 Eylül 2009; 2:43:14 >
  • 2. el bir tane n2 aldım.bu hafta ulasıcak bana.. en fazla kaclık memory takılabılıyor?sony sayfasında 4 un ustunu desteklemıyor gorunuyor..

bır de klavuz calısmasıyla ılgılı bılgı alabılırmıyımz? yazılımla mk yı turkcelestırmek mumukunmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkit

2. el bir tane n2 aldım.bu hafta ulasıcak bana.. en fazla kaclık memory takılabılıyor?sony sayfasında 4 un ustunu desteklemıyor gorunuyor..

bır de klavuz calısmasıyla ılgılı bılgı alabılırmıyımz? yazılımla mk yı turkcelestırmek mumukunmudur?

bende suanda 4 gb takılı ama söyle bir şey var.. hafıza nekadar artarsa makinanın açılışı ve okadar yavaşlıyor... en fazla nekadar takılır bilemiyorum. türkçe klavuz bende var... mail adresini verissen yollarım.... yazılımı türkçeleştirmeye gerek yok bence... bizdekilerde ingilizce zaten.... fazla karmaşık ayarı yok zaten... hemencecik alışıyor insan menüsüne...
  • Merhaba arkadaşlar bende DSC-N1 hafızasındaki fotoları hafıza kartına nasıl atabilirim öyle bir seçenek göremedim yardımcı olur musunuz lütfen?.(Menü ingilizce)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asigenc -- 27 Haziran 2010; 0:57:50 >
  • asigenç öyle bir özellik yok malesef usb üzerinden atabilirsin pc ne
  • N1 makinemi satıp daha iyi bir şey almayı düşünüyorum. slr like modeller üzerinde duruyorum ama halen karar verebilmiş değilim.
  • n1 zamanın en iyi makinalarıydı bence satmayın
  • sony n1 ciler n2 ciler nerdesiniz bu makinalar efsane arkadaşlar niye yorum yazmıyorsunuz foto eklemiyorsunuz
  • mrb bnde de sony cybershot dsc-n1 var ama kardeşim ekranını kırdı nerden bulabilirim yardımcı olursanız çook sevinirim.!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: matsuhita

sony n1 ciler n2 ciler nerdesiniz bu makinalar efsane arkadaşlar niye yorum yazmıyorsunuz foto eklemiyorsunuz

Aslında çok tatil fotosu birikti ama eklemeyi pek düşünemiyorum, sanırım eski heyecanı kaybettik. İlk fırsatımda ben ekleyeceğim.
  • ekranı kırılan arkadaş sony teknik servisine git onlar sana bilgi verir............
  • yaklaşık 5 senedir kullanıyorum... Hala çok memnunum. Bazen ilham geliyorda çok güzel resimler çekmeyi beceriyorum

Satmakmı!? Asla. Yeni çıkan çoğu makinedende çok özelliği var. Ben Burst çekimleri çok seviyorum ve eğlenceli oluyo...

Tek keske şöyle olsaydı dediğim konu, flashsız ve manuel, özel çekimlerde elin titremesini önliyebilen bi olayı olsaymış. Haliyle yaşlandık el titriyor ve resimler bozuk çıkıyor. Tek çare ya tripod kullanmak yada bi cismin üzerine koyup makinenin kendi kendine çekim yapması...
  • ya dsn-n1 amerikadan getirtmiştim menü de türkçe dil seçeneği yok bu bir yazılımla veya frimware le türkçe dil desteği eklenirmi.bilgi veririseniz sevinirim.
  •  Sony Cybershot N1 ve N2'ciler BURAYA!!!

•  Sony Cybershot N1 ve N2'ciler BURAYA!!!

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.