Şimdi Ara

Sony Cybershot N1 ve N2'ciler BURAYA!!! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
854
Cevap
2
Favori
77.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar usb kablosuyla resimleri alamıyorum içinden

tam anlatmak gerekirse albumde gösterdiği 17 resim var bunları ben çekmedim nasıl çekim yaptılar bilmiyorum hafıza kartını çıkarttığımda dahi resimleri görüyorum sanırım makinanın kendi hafızasına kaydedildi ancak bu resimleri bilgisayara bağladığımda göremiyorum nasıl bi ayar yapmam lazım çıkan menuden lütfen yardımcı olun
  • Merhaba Arkadaşlar
    Sony Cybershot N2 alarak aranıza bende katıldım.
    Acilen Türkçe kullanım kılavuzu lazım.
    Hiçbirşey yapamıyorum.
    herkese selam
  • Türkçe kullanım kılavuzuna ihtiyaç duyan arkadaşlar ''topicin ilk sayfalarına göz atsınlar'' Orada eklenmişti aylar önce... Sanırım ordan temin edebilirsiniz... Ama yinede kafanıza takılan sorularınızı buradan sorabilirsiniz, hep beraber yardımcı olmaya çalışırız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitaldelisi

Türkçe kullanım kılavuzuna ihtiyaç duyan arkadaşlar ''topicin ilk sayfalarına göz atsınlar'' Orada eklenmişti aylar önce... Sanırım ordan temin edebilirsiniz... Ama yinede kafanıza takılan sorularınızı buradan sorabilirsiniz, hep beraber yardımcı olmaya çalışırız...

evet bu topicte 8.ve 13. sayfada arkadaş türkçe kullanma klavuzunu vermiş çok sevindik fakat linkler SİLİNMİŞ,çok ama çok lazım elinde olan arkadaşlar tekrar eklerse çok memnun oluruz.....saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muroz -- 24 Kasım 2007; 22:51:06 >
  • türkçe kullanım klavuzlarının linklerini tekrar verirmisiniz linkler ölmüş
  • Arkadaslar onceki sayfalarda 300ytl'e aldım diyende var - 640ytl'e aldım diyende

Uygun fiyata nereden temin edebiliriz yardımcı olurmusunuz...

T200-N2 arasında kararsızım macro mesafesinden dolayı ama size hangisi diye sormayacagım tabi(;
  • Merhaba arkadaş benim ufak bir sorum olacak. N2 ile çektiğim videonun bazı bölümlerini kesip makinaya geri koymak istiyorum. Ne yaptıysam bir çözüm bulamadım. Makine bir türlü değiştirilen videoyu çalıştırmıyor. Bu konuda bilgisi olan biri bana yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • Merhabalar,
    Ben N2 mi gecen haziran ayinda 340 usd ye New York tan almistim.
  • arkadaşlar türkçe kullanım klavuzlarının linklerini tekrar verirmisiniz , linkler çalışmıyor
  • nordor ,

bence s3 ile n2 arasındaki tercihini belirleyecek şey fotoğraf makinasını nerede kullanacağın.

eğer yanında taşıması kolay olsun günlük resimlerimi çekeyim, diyorsan n2 üstüne yok ama ben hobi olarak
    resim çekmek istiyorum. resimlerim daha profösyonel olsun ,yanımda bir fotoğraf makinası çantası taşımak zor olmaz diyorsan s3 tevsiye edrim ama s3 bulman zor ben s5 kullnıyorum yeni aldım. çok da memnunum. n2 ile fotoğraf kalitesi olarak ve video çekim kalitesi olarak bence kıyaslanmaz.
  • 450ytl ye n2+4gb hafiza karti aldim gittigidiyordan.bence o siteyi arastirin.
  • mumkunse turkce kullanım klavuzunu ıstıyorum lınkler olu tesekkurler
  • arkadaşlar benim bir sorunum var.sony n2 nin içinde fotolarım var.makinayı pc ye takınca gözükmüyor ama n2 nin içinden bakınca fotolar orada gözüküyor.yani fotolar hafıza kartının içinde değil de makinanın kendi hafızasında fakat onları pc ye nasıl aktaracağım bulamadım .pc ye taktığım zaman gözükmüyor çünkü. lütfen yardım.
  • arkadaşlar bi zahmet şu türkçe kullanma klavuzlarının linklerini yenilermisiniz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahweto

arkadaşlar bi zahmet şu türkçe kullanma klavuzlarının linklerini yenilermisiniz

Daha önceki sayfalarda ''Türkçe Kullanım Kılavuzunu'' topice ekleyen arkadaşlara PM atıp özel olarak bi rica edin arkadaşlar...
  • yaaa arkdaslar
    arkadasimin dusurmesiyle sony n2 onunde obje gitti sanirim. Obje acikken dusstu kapatmaya calistigimda kapanmiyor yada acilmiyor zorluyor ama olmuyor sallayinca icinden tikir tikir ses geliyor icinden birsey kirildi :(
    tek. serviste ki adam komple degistirmek lazim dedi fakat icini acmadan soyledi
    sizceee ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertcansenel

yaaa arkdaslar
    arkadasimin dusurmesiyle sony n2 onunde obje gitti sanirim. Obje acikken dusstu kapatmaya calistigimda kapanmiyor yada acilmiyor zorluyor ama olmuyor sallayinca icinden tikir tikir ses geliyor icinden birsey kirildi :(
    tek. serviste ki adam komple degistirmek lazim dedi fakat icini acmadan soyledi
    sizceee ????

Cihazın en hassas olan yeri yani ''Lens''i arızalanmıştır muhtemelen... Ve orasıda zaten cihazın en pahalı yeri... Eğer tamir için istedikleri fiyata yeni bir makine alabiliyorsan hiç tamir ettirmeye gerek yok... Yeni bir DSC-N2 almam iyi olur sanırım...

Eğer imkanın varsa yurtdışından veya gittigidiyor'dan uygun fiyata DSC-N2 bulabilirsin...

• arkadaşlar T70 ile N2 arasında kaldım hangisini önerirsiniz?
  • arkadaşlar N2 modelinde Super Steady Shot yani titremeyi önleyici özellik yok mu???
  • merhaba arkadaşlar, tesadüfen bu siteye ras geldim ve çok beğendim bende n1 sahibiyim size iki tane fotoğraf gönderiyorum birisi kayseri atatürk anıtı diğeri adıyaman nemrut dağı...

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.