Bildirim
sony dav dz530
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Sisteminizde optik veya koaksiyel dijital ses girişi olsaydı daha iyi olurdu, çok daha iyi ses alırdınız ama sanırım sadece analog giriş var. Dolayısıyla digiturk receiverdan bu analog girişlere (kırmızı-beyaz RCA jaklı kablolar ile) bağlantı yapmanız gerekir.
Scart üzerinden de ses girişi oluyor diyor teknik özelliklerinde ama bu daha karmaşık bi düzen olur, yani "Sesi scartla ses sistemine aktar, görüntüyü tv'ye nerden aktaracaksınız?" gibi sorular.. en iyisi üstteki şekilde.. -
SAOL VALLAH DENEYİM BAKAYIM AKŞAMA -
İkinci el aldım bu cihazı. Samsun ue40h6470as smart tv kullanıyorum. Scart bağlantıdan tv sesi kolonlardan alıyorum ama youtube, netflix yada Webbrowser sesini alamıyorum. Sırf bu yüzden hdmi 1.4 kablo aldım. Hdmi arc girişinden bağlantısını yaptım. Sadece ses açıp kapıyorum. Kullanan birileri var mı? Youtube dan nasıl ses alırım. Fikirleriniz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X