Şimdi Ara

sony den hddvd sahiblerine ilginc teklif!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biliyorsunuz soy medya savasini kazaninca piysayi daha hizli ele gecirebilmek icin ne yapacagini sasirdi :)
    yasadigim ulkede (isvicre) baslattigi bir kampanyayla hddvd sahiblerini maduriyetten kurtarmak icin degisim kampanyasi baslatmis. hddvd sini getirene blueray alirken 200 sfr indirim yapiyor birde yaninda 7 blueray film hediye ediyor. bakalim kampanyadan faydalanacak cok kisi olacakmi.

• degıstıyor bıde ındırırım yapıyor haa.. blu ray okuyucunun fıyatı nekadarda 7 tane blu ray fılm hedıye edıyormus..zaten bı blu ray fılm dunyanın parası hocam
  • İsviçreye gidiyoruz yarın toplanın millet
  • Biz gidene kadar malları kaparlar valla boşuna kürek çekmiş oluruz oralara kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Biz gidene kadar malları kaparlar valla boşuna kürek çekmiş oluruz oralara kadar.

AUhudsfhfudshf

Biz Gidene Kadar Sony 'in kökünü Kuruturlar Bizede yalayacağımız Güzel bir Avuç kalır
  • İşte kampanya dediğin böyle olurBizde nerdeeeee böyle kampanya,olan kampanyaların çoğu da yalandan zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim sülalenin yarısı isviçre ve belçikada ;
    şansımı denemeyi düşünüyorum eğer getirtebilirsem;
    güzel paralara okuturum burda yoksa blu-ray neyime benim canavar gibi alahımıza çok şükür dvx'simiz var.
  • Ben olsam değiştirirdim. Çoğu kişi de değiştirecektir zaten. Ne yapacak ki HD-DVD sürücüyü bu saatten sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Ben olsam değiştirirdim. Çoğu kişi de değiştirecektir zaten. Ne yapacak ki HD-DVD sürücüyü bu saatten sonra.

ne yapılacağına dair öneriler:
    -sürücü kapağı açık bırakılmak suretiyle küçük saksıda çiçek yetiştirebiliriz,
    -arabamıza monte ederek yine sürücü kapağı açık bırakılmak suretiyle bardak vb..meteryallerimizi koyabiliriz
    -saat dedinde şık bir tasarımla kapak kısmı nazar boncuklu bir saatede dönüştürebiliriz,
    -en olmadı duvara monte edip(sürücü kapağı açık bırakılacak ama kızmaya başlıyorum artık) küçük mini toplarla basket oynayıp stres atabiliriz,
    vb.....vs...

• quote:

Orjinalden alıntı: mx44

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Ben olsam değiştirirdim. Çoğu kişi de değiştirecektir zaten. Ne yapacak ki HD-DVD sürücüyü bu saatten sonra.

ne yapılacağına dair öneriler:
    -sürücü kapağı açık bırakılmak suretiyle küçük saksıda çiçek yetiştirebiliriz,
    -arabamıza monte ederek yine sürücü kapağı açık bırakılmak suretiyle bardak vb..meteryallerimizi koyabiliriz
    -saat dedinde şık bir tasarımla kapak kısmı nazar boncuklu bir saatede dönüştürebiliriz,
    -en olmadı duvara monte edip(sürücü kapağı açık bırakılacak ama kızmaya başlıyorum artık) küçük mini toplarla basket oynayıp stres atabiliriz,
    vb.....vs...

O kadar para verip sonra bu dediklerini yapsa eleman kafayı kırar kesinlikle.

• Sony i kutluyorum,resmen hd dvd mağdurlarına kıyak geçmiş
    Ve kullanıcı dostu olduğunu birkez daha ıspatlamışKonsolunu üretip hd dvd ye destek veren ama içine dahil etmeyip harici satarak ek gelir elde etmek isteyen microfosssss okumuşmudur acaba bu haberi
  • Sony birebir bluray i üreten firma, miki nin hddvd ile uzaktan-yakından ilgisi yok, sadece destekleyen firma konumunda idi.. (Film şirketleri gibi). Hal böyle olunca daha ne yapsın, addon bile çıkarttı...

İkinci olarak miki ye bir oyuncu olarak hak veriyorum, ben film izlemek istiyorsam, gider istediğim player ı alırım(blu veya hd). sony isteyen-istemeyene zorla bluray aldırtıyordu, (zorla değil, mecburi yani) microsoft bunu isteyenlerin seçimine bıraktı işi...

Bir üçüncüsü ise fiyatlarda belli anlatmama gerek yok, eğer 360 ta da hddvd olsa fiyatı ps3 ten kalır yanı olmazdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurulke

yanlis yazmisim 6 filmmis :)
    http://www.sony.ch/view/ShowArticle.action?article=1203501615314&site=odw_de_CH&source=rss

7 degilmiymiş ...... yuh sony e ayip etmıs...

• Başlığa baktım da sony ahlaksız teklif yaptı sandım

Gayet güzel bir teklif
  • quote:

Orjinalden alıntı: MY55

Başlığa baktım da sony ahlaksız teklif yaptı sandım

Gayet güzel bir teklif

İşte gayet te ahlaksız bi teklif HD-DVD yi tamamen kökünden silmek için son darbesi daha ne olsun
  • hadi vicrossoft sen seversin böyle sol kroşeleri çıkar piyasaya birden 20 tane gear.o.w. ayarında oyunda bu iş bitsin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: necipfazil2041

Sony birebir bluray i üreten firma, miki nin hddvd ile uzaktan-yakından ilgisi yok, sadece destekleyen firma konumunda idi.. (Film şirketleri gibi). Hal böyle olunca daha ne yapsın, addon bile çıkarttı...

İkinci olarak miki ye bir oyuncu olarak hak veriyorum, ben film izlemek istiyorsam, gider istediğim player ı alırım(blu veya hd). sony isteyen-istemeyene zorla bluray aldırtıyordu, (zorla değil, mecburi yani) microsoft bunu isteyenlerin seçimine bıraktı işi...

Bir üçüncüsü ise fiyatlarda belli anlatmama gerek yok, eğer 360 ta da hddvd olsa fiyatı ps3 ten kalır yanı olmazdı

Şu anda ps3 ün fiyatı çok makul seviyelerde,bizim ps3 ü alamama sebebimiz back up olmaması yoksa çoktan almıştım ben ps3 ü

• Sony'den ahlaksız teklif
  • Noluyo yawNeeee 6 adet Bluray film mi I LOVE U SONY , I LOVE U SONY ; I LOVE U SONY
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.