Şimdi Ara

Sony Dsc-RX 100 ( I-II-III-IV-V ) Kullananlar Kulübü - Fotoğraf Paylaşımı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
15
Favori
24.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgi ve önerinize teşekkür ederim. Yalnız anlıyamadığım öneriniz canon yönünde oldu gibi sanki. Sony RX 100 M4'ü tavsiye etmez misiniz yoksa fiyatından dolayı mı negatif baktınız.
  • Rx100m3 kullananlar hangi formatta video çekiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Photography_GT kullanıcısına yanıt
    fiyat/performans yönünden kendi tercihim, Canon yönünde olurdu, evet.

RX100 m4 ve m3, teknik özellikler yönünden, muadili olan Canon modellerinden daha öndeler.. bu ilave özelliklere sahip olmak için ödenecek ilave fiyata deyip deymeyeceği ise, sizin o özelliklere ne kadar ihtiyacınızın olduğuna bağlıdır. Örneğin, M3 de elektronik bakaç var, G7X de ise yok, bakaç vazgeçilmeziniz ise, G7X i elemeniz gerekir.. M4, video çekim özellikleri yönünden şu anda rakipsiz. 4K video çekimi yapmanız gerekiyorsa, 1" sensörü olan, gidebileceğiniz başka bir ürün bulunmuyor.
  • Bu ürünün tek eksiği mikrofon çıkışı olmaması ve 4k'da 5 dakika sonra ısınmadan ötürü kapanması. SAnırım bir sonraki nesile bunlar koyacaklar o zaman efsane olacaklar :)
  • HasHoşaf kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için güzel bir aydınlatma oldu. Şuan için düşüneceğim çünkü 5 dakikalık 4K çekimi gerçekten soğutuyor ama ufak introlar için tarafımca yeterlidir diye de düşünüyorum.
  • xavc s ile kayıt yapıyorum 2.5 dakikalık video 1gb yer kaplıyor 4k ne kadar yer kaplar artık bilmiyorum

• İkinci makine olarak aldim bunu. Hani 5d agir geliyor trekking aile ici vb buhu kullanirim diye ve hayran kaldim... Rx100 iv kucuk ama harika bir makine

• PCkopat065 kullanıcısına yanıt
    İkisi de kalsin hocam kullanim yerleri farkli :)

Uzun yuruyus aile ici seyahat es dost vs dersen rx, sadece fitograf icin cikiyorsan veya hava bozuksa sartlar zorluysa canon

• Sony RX-100 IV çok güzel ama pahalı. Temmuz'da daha uygun fiyatlı güçlü rakipleri çıkacak. Özellikle Canon GX7 Mark II tanıtılmışken eski modeli almak çok mantıklı değil. Ayrıca Haziran ayında yine aynı kategoride Nikon'da DL serisi altında 3 farklı model çıkarıyor. 24-85 veya 18-50 hepimize uyabilir. Ben bekleyip yeni ürünleri gördükten sonra karar vereceğim.
  • su an teknosa.com'da 2429 tl
    şube teslimi seçerseniz 100 tl indirim yapıyor;
    200 tl hediye çeki ve 3 aylık digitürk hediye vermektedir.
  • kod adı çökertme K kullanıcısına yanıt
    Cok cok uygun bir fiyat

Ben makine cantasi ve yedek pili 3.100 e aldim gecen hafta

• Yeni alacaklar ya da almış olan dostlar, cihazın "ekranı" çok çabuk çiziliyor benimki çizildi :( Siz aldıysanız, ya da alacaksanız hemen ekrana bir bir şey yapıştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

su an teknosa.com'da 2429 tl
    şube teslimi seçerseniz 100 tl indirim yapıyor;
    200 tl hediye çeki ve 3 aylık digitürk hediye vermektedir.

Evet iyiymiş fiyat gerçekten. Amerika'dan ucuz bu durumda.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Ben aldim 50 tl ye ekran koruyucu taktim istadim

Simdi akillardaki zihni sinir soru. Bu makine varken canin mark iii ve 24-70 e gerek kaldi mi amatore....

• quote:

Orijinalden alıntı: Aedan

Ben aldim 50 tl ye ekran koruyucu taktim istadim

Simdi akillardaki zihni sinir soru. Bu makine varken canin mark iii ve 24-70 e gerek kaldi mi amatore....

Bu makineyi aldıktan sonra benim de olympus omd vardı, kenarda çürüyor :)
  • Teknosa'da ki kampanya bitti mi? 2.999,-TL diyor şimdi:(

• Arkadaslar ben satmaya veya canon genis aci ile takasa karar verdim
    İki makine fazla canonu satmaya kiyamadim

Makine 1 haftalik + 64 gb lexar 4k kart + original kahverengi kilif + yedek pil + arka camda orijinals sert korumasi + ek olarak harici sarj cihazi bana 3.500 e maloldu hepsi 2.750 e veriyorum

Pesin almak istemeyenlere hayyamdan objektif alacagimdan bulusup tajsit yapabiliriz ya da saat alabilirim taksitle bulusup
    Yani satis takas taksit hepsi var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aedan -- 27 Mart 2016; 10:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mohawknife

Teknosa'da ki kampanya bitti mi? 2.999,-TL diyor şimdi:(

Tüh be kaçırmışız gerçekten.

• Ara @flickr

Bunun yanına bir de RX10 M3 alırsam

• Arkadaşlar Rx100 M2 cihazımı satıyorum. Orjinal Kılıf ve ekran koruyucu ile beraber. Fiyat 700 lira. İlgilenenler mesaj atabilir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.