Şimdi Ara

Sony DSC- W120 Deneme Fotoğrafları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 gün önce almıştım. Bir kaç örnek fotoğarf çektim. Bi ara alacakaranlıkta tripotla çekilmiş fotoğrafları da eklerim.

• evet dostum fotoğrafların çok güzel özellikle köpek olan fotoğraflardaki netlik çok iyi.
  • ben size bir öneride bulunayım. fotoğrafları P modunda, iso 100 ve renk ayarı da rich/zengin moduna getirerek çekerseniz çok daha güzel fotolar çekebilirsiniz. incelediğim 3 sony kompact makinede de bu sonuç çıktı.

ek: ikinci bir öneri eklediğiniz resimlerin boyutunu küçültür yada ön izlemeli eklerseniz daha iyi olur. imageshack taki en altta bulunan linki burada simage arasına yazınca ön izlemeli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 5 Temmuz 2008; 15:02:42 >
  • Teşekkürler arkadaşlar. Yarın birsürü fotoğraf çekiyorum. Arabayı kaçırıp dağa çıkacam Hepsini koymaya çalışırım.

merulaalba
    dediklerini yapıp o şekildede şekeceğim Teşekkür ederim.
  • Öncelikle makineniz hayırlı olsun,

Ancak söylemem gerekir ki Sony w120 ile ilgili daha önce açılmış olan ve kullanılmaya devam eden bir forum zaten var. Mesajlarınızı oraya yönlendirirseniz memnun oluruz.

Bahsekonu adres:http://forum.donanimhaber.com/m_23075558/mpage_2/tm.htm

Saygılarımla...

Edit: Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gone With The Wind -- 5 Temmuz 2008; 23:37:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.