Şimdi Ara

Sony dsx40 mı yoksa pioneer deh 1500 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracıma sony dsx 40 model Teyp alacağım bu teybi kullanan varmı? Bu Teyp mi yoksa pioneer deh 1500 mu almalıyım
    Sony kullananlar şiddetle tavsiye ediyorum diyorlar ama forumlarda da pioneer daha iyi fakat çıkmaları var deniyor. Çakma pioneer e denk gelmemek için sony daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.
    Sony de Android desteği olmasıda aayrı bi tercih sebebimi oluşturuyor.
    Sizce hangisini almalıyım?
    Birde Teyp alırken hoparlör almam gerekir diye düşündüm fakat çevremde montaj kaca yaparlar diye sormaya gittiğim birkaç oto teypci senin kolonlar güzel kolon alma Teyp işini görür dediler. Kolon alacaksan JBL Componant alman lazım yoksa hiç alma dediler.
    Benim almak istediğim on kapılara 16 Cm , arka kkapılara da 13 Cm pioneer hoparlör dü.
    Fikir aldigim ustalar Componant harici NORMAL iki yollu hoparlör takmaya değmez, senin hoparlore göre çok farketmez, asıl Teyp degistmi ses farkedecek dediler. Aracım g kasa Astra, 2006 model.
    Sizce Teyp alırken hoparlör de alayım mi yoksa sadece Teyp yeterli mi?
    (kolonlarımda patlaklık cizirti filan yok, sadece yeni kolon daha iyi olur düşüncesiyle değiştirmek istiyorum.)
    Yardimlariniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: balabanpictures

Arkadaşlar aracıma sony dsx 40 model Teyp alacağım bu teybi kullanan varmı? Bu Teyp mi yoksa pioneer deh 1500 mu almalıyım
    Sony kullananlar şiddetle tavsiye ediyorum diyorlar ama forumlarda da pioneer daha iyi fakat çıkmaları var deniyor. Çakma pioneer e denk gelmemek için sony daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.
    Sony de Android desteği olmasıda aayrı bi tercih sebebimi oluşturuyor.
    Sizce hangisini almalıyım?
    Birde Teyp alırken hoparlör almam gerekir diye düşündüm fakat çevremde montaj kaca yaparlar diye sormaya gittiğim birkaç oto teypci senin kolonlar güzel kolon alma Teyp işini görür dediler. Kolon alacaksan JBL Componant alman lazım yoksa hiç alma dediler.
    Benim almak istediğim on kapılara 16 Cm , arka kkapılara da 13 Cm pioneer hoparlör dü.
    Fikir aldigim ustalar Componant harici NORMAL iki yollu hoparlör takmaya değmez, senin hoparlore göre çok farketmez, asıl Teyp degistmi ses farkedecek dediler. Aracım g kasa Astra, 2006 model.
    Sizce Teyp alırken hoparlör de alayım mi yoksa sadece Teyp yeterli mi?
    (kolonlarımda patlaklık cizirti filan yok, sadece yeni kolon daha iyi olur düşüncesiyle değiştirmek istiyorum.)
    Yardimlariniz için şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisi yada fikri olan yok mu?

• Şu forumda her konu tartışılır, konuşulur da bu Teyp lerden alan yokmu hiç? Bi fakir benmiyim bu forumda, herkes pahalı pioneer yada sony kullanıyor, ucuzlari hakkında kimsenin fikri yok :)

• balabanpictures B kullanıcısına yanıt
    Merak etme fakir arkadaşım. Yalnız değilsin.

Arkadaşım merhabalar öncelikle. Bahsettiğin teybi yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Gerçi medya oynatıcı desek daha doğru olur. Hatta resimlerini falan çektim, mini bir inceleme yapamayı bile düşünüyordum.

Neyse, sorunuza cevap vermeye çalışayım. Eğer cihazı tavsiye eder misin diye soruyorsan, evet tavsiye ederim. Teybi alırken çok fazla kaliteli ses veya özellik beklentim yoktu zaten, ki, teybi 92 model tempra arabanın stok hoparlörleriyle kullanıyorum. Öne 2 tane yeni hoparlör alayın dedim ama montajı yapan arkadaş, gerek yok, bunlar işini görür deyince ben de hoparlör almaktan Vazgeçtim. Zaten dijital göğüs olduğu için sokmesi de zahmetli. Ama bu haliyle bile is görüyor diyebilirim. Bu aleti almadan önce, bu cihazla pioneer mvh-150ub arasında çok olmasa da biraz düşündüm. Dışardan bakıldığı zaman 2 cihaz arasında teknik olarak bazı farklılıklar olabilir. Ama ben bunun 2 cihaz arasında tercih sebebi olabilecek kadar büyük olduğunu sanmiyorum. Zaten bu cihazlardan almak isteyen kişinin bütçesi ve amacı bellidir. Stok teyp yerine USB, aux ve/veya sd kart üzerinden muzik çalabilen bir cihaza sahip olmak. Sony dsx-a40 bu acıdan işinizi görebilecek bir ürün diyebiliriz.

Sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: superminator

Merak etme fakir arkadaşım. Yalnız değilsin.

Arkadaşım merhabalar öncelikle. Bahsettiğin teybi yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Gerçi medya oynatıcı desek daha doğru olur. Hatta resimlerini falan çektim, mini bir inceleme yapamayı bile düşünüyordum.

Neyse, sorunuza cevap vermeye çalışayım. Eğer cihazı tavsiye eder misin diye soruyorsan, evet tavsiye ederim. Teybi alırken çok fazla kaliteli ses veya özellik beklentim yoktu zaten, ki, teybi 92 model tempra arabanın stok hoparlörleriyle kullanıyorum. Öne 2 tane yeni hoparlör alayın dedim ama montajı yapan arkadaş, gerek yok, bunlar işini görür deyince ben de hoparlör almaktan Vazgeçtim. Zaten dijital göğüs olduğu için sokmesi de zahmetli. Ama bu haliyle bile is görüyor diyebilirim. Bu aleti almadan önce, bu cihazla pioneer mvh-150ub arasında çok olmasa da biraz düşündüm. Dışardan bakıldığı zaman 2 cihaz arasında teknik olarak bazı farklılıklar olabilir. Ama ben bunun 2 cihaz arasında tercih sebebi olabilecek kadar büyük olduğunu sanmiyorum. Zaten bu cihazlardan almak isteyen kişinin bütçesi ve amacı bellidir. Stok teyp yerine USB, aux ve/veya sd kart üzerinden muzik çalabilen bir cihaza sahip olmak. Sony dsx-a40 bu acıdan işinizi görebilecek bir ürün diyebiliriz.

Sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Cevap için teşekkür ederim. Yanlız olmadığımı bilmek güzel :-)
    Şuanda kullandığım Teyp aracın önceki sahibi tarafından takılmış Sunny marka bir Teyp. Bu Teyp bile bana yettiğinden yeni alacağım ne marka olursa olsun bundan daha iyi olacaktır.
    Bende sizin gibi tercihimi sony den yana kullanacağım. Sony de öğrenmek istediğim iki şey var, birincisi Teyp de klasör atlama özelliği var mı? Ikincisi ekran ve düğme ışıkları çok canlı yanıp gece göz alıyor mu?
    Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

• Gece ışık nedeniyle göz alma olayı yok. Abartı bir parlaklık yok, normal. Klasör atlama olayını ise henüz usb takmadığım için bilmiyorum. O konuda da deneyip size bilgi veririm.

• quote:

Gece ışık nedeniyle göz alma olayı yok. Abartı bir parlaklık yok, normal. Klasör atlama olayını ise henüz usb takmadığım için bilmiyorum. O konuda da deneyip size bilgi veririm.

İlgin için teşekkürler. Klasör atlama da varsa alacağım insallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Gece ışık nedeniyle göz alma olayı yok. Abartı bir parlaklık yok, normal. Klasör atlama olayını ise henüz usb takmadığım için bilmiyorum. O konuda da deneyip size bilgi veririm.

Alıntıları Göster
    yaklaşık 2 aydır sony dsx- a40 kullanıyorum. parasına göre gayet güzel teyp. birde sony 8x12 oval hop aldım kabin yaptırdım gayet güzel ikili oldu. kumandası özellikleri ses çıkışları ile kesinlikle parasını hak ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: meciteren

yaklaşık 2 aydır sony dsx- a40 kullanıyorum. parasına göre gayet güzel teyp. birde sony 8x12 oval hop aldım kabin yaptırdım gayet güzel ikili oldu. kumandası özellikleri ses çıkışları ile kesinlikle parasını hak ediyor

Teyp ozellikelrinde direk subwofer çıkışı yazıyor. Bu çıkışa evde kullanmadığım ses sisteminin wooferını taksam çalışır mı yoksa bu sadece anfi ile bağlantı yapmak için mi?
    4x55 Watt çıkış kapı hoparlörlerine bağlanacak, sub çıkışı anfisiz kullanılır mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meciteren

Teyp ozellikelrinde direk subwofer çıkışı yazıyor. Bu çıkışa evde kullanmadığım ses sisteminin wooferını taksam çalışır mı yoksa bu sadece anfi ile bağlantı yapmak için mi?
    4x55 Watt çıkış kapı hoparlörlerine bağlanacak, sub çıkışı anfisiz kullanılır mı

VALLA O KONUYU BEN ÇOK ARAŞTIRDIM ANCAK SUB ÇIKIŞI OLSADA ANFİSİZ SUB BAĞLAMANIN YARARSIZ OLACAĞI BU İŞİN UZMANLARI TARAFINDAN ÇOK SÖYLENDİĞİ İÇİN BU SEVDADAN VAZGEÇTİM. ONUN YERİNE BASS AĞIRLIKLI OVAL HOP ALDIM GAYETTE GÜZEL OLDU

• quote:

quote:

Hocam 2 gündür USB ile kullanıyorum cihazı. Dediğimiz gibi klasör atlama olayı var. Usbyi takıyorsun, hızlı bir şekilde okuyor ve alfabetik olarak ilk klasorden çalmaya başlıyor. İsterseniz usbnin ana dizininden başlayarak tüm klasorleri gezebiliyorsun. İnşallah teybin incelemesini tamamlayıp burada yazarsam daha detaylıca değinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superminator -- 25 Şubat 2014; 16:48:58 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam 2 gündür USB ile kullanıyorum cihazı. Dediğimiz gibi klasör atlama olayı var. Usbyi takıyorsun, hızlı bir şekilde okuyor ve alfabetik olarak ilk klasorden çalmaya başlıyor. İsterseniz usbnin ana dizininden başlayarak tüm klasorleri gezebiliyorsun. İnşallah teybin incelemesini tamamlayıp burada yazarsam daha detaylıca değinirim.

Teşekkür ederim cevaplar için. Teybi almaya karar verdim. Bi siteden hediye çeki yüklenmesi gerekiyor onunla alacağım içim 5-10 beklemedeyim. Incelemesini yaptığınız zaman konu linkini bu konudada paylasirsaniz sevinirim

• quote:

quote:

quote:

Usb yi en cok kac gb taktiniz? 16 gb kabul ediyor mu?

Şu anda 8lik kullanıyorum. 16 yok ama 32 var. Olmazsa onunla bir denerim.

• quote:

Şu anda 8lik kullanıyorum. 16 yok ama 32 var. Olmazsa onunla bir denerim.

Cevabınızı bekliyorum, teşekkür ederim.

Hocam merhaba. Cevap biraz geç oldu, kusura bakmayın. Bugün 32 gblık USB 3.0 bir flash bellek ile denedim. Sorunsuz çaldı.

• quote:

Hocam merhaba. Cevap biraz geç oldu, kusura bakmayın. Bugün 32 gblık USB 3.0 bir flash bellek ile denedim. Sorunsuz çaldı.

Rica ederim, asıl siz kusura bakmayın vakit ayırıp cevap yazıyorsunuz, teşekkür ederim.
    Cevap iiçin acelem yok zaten. Bi siteden puan kazanmıştım teybi onunla alacağımdan şuanda beklemedeyim.Bikaç güne hediye puanlarım hesabıma tanımlanacak ve 16 lık USB ile alacağım inşallah.
    Cevap ve yardımlar içinttekrar teşekkür ederim

• Bıde şu konuyu aydınlatrmısınz usb mp3 okumalarında pioner daha hzlı denıyor sonyde nasl yanı parça geçısleri felan bide kumanda sagdan soldan çekim durumu iyımi onu merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanbaba0470

Bıde şu konuyu aydınlatrmısınz usb mp3 okumalarında pioner daha hzlı denıyor sonyde nasl yanı parça geçısleri felan bide kumanda sagdan soldan çekim durumu iyımi onu merak ettim
    Bu teypten arabama taktım. her şey çok iyi ama arabanın anahtarını çıkardıktan sonra gelen bir uyarı sesi var. Nasıl iptal edilir bilmiyorum.
  • Kontagi kapattiktan sonra gelen uyari sesi. Teyp kafasini cikartin uyarisidir hirsizliga karsi. Onun icin yapilabilecek birsey yok. Teyp in ekran isigi iki kademelidir. Orta ses acma kapama tusuna uzun basinca farkli bir menu cikacaktir karsiniza orda farkli ayarlar vardir. Loud,ekran kaydirma vb gibi. Usb sine gelirsek flash bellek degil 500 gb lik 2.5 inc hdd taksanizda sorunsuz calistirir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.