Şimdi Ara

Sony DVD kumanda ses kontrol sorunu (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. Bu gün mediamarkttan almış olduğum Sony DVP-SR760H dvd player'ımın kumandasındaki ses açma/kısma tuşları işlev görmüyor. Ama onlar dışında tüm tuşlar çalışıyor. Ben dvd'yi sadece albüm cd'lerimi dinlemek için aldım o yüzden sadece hi-fi hoparlörlere bağlı. ses sadece hoparlörler üzerinden açıp kapatabiliyorum. Kumandadan yapınca bir değişme olmuyor. hatta televizyona hdmi ile bağlayıp film açtıgımda bile hiç bir ses ibaresi veya seste değişme olmuyor. kumandayı telefonun kamerasına tutup belirttiğim tuşlara basınca ışık yandığını görebiliyorum. Ne yapmalıyım? direk media markt ile görüşsem kumanda değişimi falan mı yapmam lazım?

• aynı ürün bende de var ve aynı sorun bende de var, coaxial cıkıştan dac bağlayıp amfi sürüyorum fakat ses kumandadan ayarlanmıyor . sorunu çözebildiniz mi acaba
  • ürünün manualini inceledim de o ses ayarı cihazın sesini kontrol etmiyormuş. dvd playerin bağlı olduğu televizyonun sesini kontrol edebiliyor.
    bunun için televizyonun markasına göre eşleştirme yapıyor kumanda. nasıl yapıldığı manualde mevcut. ben samsung tv ile eşleştirdim ses ayar tuşu tv nin sesi ni açıp kapatabiliyor şu an ama bu şekilde benim işime yaramaz cihaz çünki ben tv den ses alıyorum kolay gelsin
  • Yanlış anlamışsınız. SONY marka TV'ni olsaydı sesini o tuşlardan kumanda edecektiniz. DVD oynatıcı ile ilgisi yok o tuşların.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.