Şimdi Ara

Sony dz 330 hoparelörlerine avr önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar dz 330 un dvd playerini devreden cikarip daha güncel ses formatlarına uygun bir çözücü almak istiyorum ne önerirsiniz. hoparlörleri ona bağlamayı düsünüyorum. 800 liraya kadar limitim var.

• Arkadaslar merhaba cok cahilim muzik sistemleri konusunda yapacagim hareket mantikli olur mu onu da bilmiyorum. O yuzden yardımlarınız için şimdiden cok teşekkür ederim.

Elimde eskilerden kalma bir Sony DAV-DZ330 5+1 Ev Sinema Sistemi var. Bu cihazin dvd playerin maalesef tasinma sirasinda calismaz hale geldi. Elimde 6 tane calisir durumda kalan hoparlör kaldi. Aslinda dvd playerin bozulmasina hic uzulmedim. Dvd playerin kullanissizligindan dolayi tv ile kullanamiyorduk ses ayari, bas ayari icin dvd playerin menusune girmek gerekiyordu surekli. O yuzden pc'de kullandik yillarca. Hal boyle olunca ben bu haporlorleri hayata gecirip Tv ile kullanmak istiyorum. Sifirdan yeni bir sistem almaktansa bir avr almanin daha mantikli oldugunu dusundum cunku hatirladigim kadariyla tv'de dts destekli film izledigimde benim icin yeterliydi. Sorum sizce bu hoparlörlerini kullanarak kendime bir ses sistemi yapabilirmiyim acaba ? Simdiden cok tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ediyorum bu konuyu
  • AP Shaco Pentakill A kullanıcısına yanıt
    bilen olsa keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.