Şimdi Ara

Sony'e Dava Açtım - KAZANDIM GÜNCEL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
13.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
135 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz zaten sıkıntılı idi ve Sony de itiraz edemezdi.
    Mediatek yıl 2017 oldu hala TR altyapısına uyum sağlayamadı konuşma sıkıntısı mevcut olabiliyor. O sebeple kurtarmışsınız.
    Ama bazı şirketler var dava açıyorlar kullanıcıya ona göre uyanıklık seviyesine de atlamayın.(Kamu spotu mesajı hocam sizin için değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty28 -- 19 Kasım 2017; 23:55:33 >
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    Sürekli

"Teknik servisin verdiği karar en nihai karardır"

diyen müşteri hizmetlerine de

"Tüketici hakem heyetinin verdiği karar en nihai karardır." diye mail attım.

Sizin başvuru noldu?

Gidin bi sorun kaymakamlığa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Xperia Z3 cihazımı iki kere servise gönderdim. Birincisinde arka kapak çatladı. Forma direk ısınmadan dolayı çatladı dedim. 1 hafta içinde değiştirip gönderdiler. Gönderdiler ama kasanın içinde birşeyi tam oturtadılar mı sıkmadılar mı bilmem bildiğin oynuyordu birşeyler. Salladıkça ses geliyordu. Başta çok önemsemedim çünkü herhangi bir engel yaratmıyordu. Ama 7-8 ay sonra yandaki açma-kapama tuşu içe doğru gömüldü. Bu sefer yine gönderdim komple kasayı değiştirip gönderdiler. İkisinde de beş kuruş para ödemedim.

İşlemi yapan teleservice. Ama sanırım bu başımın ağrımamasındaki tek neden vodafone red kullanmam. İkisindede servise red asistant ile gönderdim. Ama koskoca sony markası işini taşeronlara yaptırıyor. Büyük bir eksiklik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

Aklıma bu geldi

quote:

Arkadaşlar tekefon almaya gittim işte bi tane adam dedim iphone6 işte teelfon adam dedi 5s ve para üstüne dedi 800 tl kabul ettim tabi istiyodum çünkü iphone 6 aradım buluşcagımız gün bekledim işte kısıklı caddesi dedi bekledim işte orda aradım dedim nerdesin abim yapma dedi dedi bende nasıl yani neden geldin o zaman dedim pardon kabul ettin 1200 ver dedi yok ya nasıl olur inanmadı şaka zannettim yapma olum falan dedim seni öldürürüm benle doğru konui dedi abisine verdi dedi 1000 lira param var dedim 800 lira olmaz 1000 lira gibi söyledi içim elveriyor ama şimdi veriyim bana sanki dolandırıcı geldi inanmadım sizce nasıl yani?

Yorumlar efsaneydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

Şuan ne alsam diye düşünüyorum

Ben 0 telefona artik az para vermeye basladim.Sahibinden gibi yerlerde 2. El temiz garantili faturali cihaz tavsiye ederim

Marka olarak da huawei tavsiyemdir

• DeepestSea kullanıcısına yanıt
    Siz ne kullanıyorsunuz?

• quote:

Siz ne kullanıyorsunuz?

Suan sadece renginden dolayi 7 plus product red Ama mate 10 pro ve mi hosuma gitmiyor degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepestSea -- 20 Kasım 2017; 0:32:4 >
    Huawei P9 Lite baktım ama XA dan farkı yok. Hatta benim ön kamera daha iyi. Onun ön kamerası yapmacık gibi duruyor.

Z5 düşünüyorum

• Tedarikçisi belli başlı olan yerden alın kardeş. Öyle HB gibi bir ton tedarikçisi olan yerlerden değil HB den alsanız bile artık tedarikçiyi görebiliyorsunuz seçebiliyorsunuz Tedarikçi seçiminde dikkat edin neticede şanstır son haddeye kadar nerden alırsanız alın. Bunları riski minimum a indirgemek için söylüyorum. Almadan önce de bir ton yorum okuyun. Ürün hatasız diye çok iyi olacak diye bir kanun da yok.
  • Tüketici olarak sahip olduğunuz hakları bilmeniz ve bunların peşine düşüyor olmanıza sevindim; tebrik ederim.
  • Z5 P var bende canavar gibi fiyatıda düştü tam F/P yani.

Ha üstüne koyarsam dersen G6 ile XZ Premium var.

Z5 P Android 8 almayacak resmi yollardan fakat başka dağıtıcılardan gelcek dendi.

Sonyden sorun yaşayan bi daha almam derdi şaşırdım aslında 2018 Sony modellerini beklemek lazımda XZ P nin ekran kasa oranı çok kötü

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Z5 1450 olmuş, o fiyata harika gerçekten.

Üstüne maalesef şuan koyamam.

XZ Premium u da gördüm geçen iğrenç olmuş tasarımı

Sony'e Dava Açtım - KAZANDIM GÜNCEL

• mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın hocam gece gece güldüm :) hele yorumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Huawei P9 Lite baktım ama XA dan farkı yok. Hatta benim ön kamera daha iyi. Onun ön kamerası yapmacık gibi duruyor.

Z5 düşünüyorum

Ben z2 ve z3 faciasindan sonra sony’den uzak duruyorum.Sattigimiz xa’larin buyuk bolumu sikintili cikti

Sony kullanan arkadaslar dikkat ettimi yada onlarda sorun var mi bilemiyorum ama foto cekerken tam merkez focuslanmis merkez haricinde kalan yerler flu gozukuyordu

Z5 eskide kaldi.Ben yerinde olsam farkli cihaz bakarim

• İşin en boktan tarafı şu biraz da...

Her nereden bir android telefon alırsanız alın. Sorun çıktığı zaman garanti kapsamında tamir ettireceğiniz tek şirket TELESERVICE. Bu adamlar " Arvato Bertelsmann " isimli bir Alman şirket.

Zaten dananın kuyruğunun koptuğu kısım burası. Bu adamlara iki kere telefon götürdüm ve her defasında da sıra dışı bir fırsatçılıkla karşılaştım. İlk araştırdığım da " tamam yahu alman teknoloji şirketi ise yaparlar " dedim. İşin sıkıntılı kısmı biz de aslında. Bu şirketin Türkiye'de ki hakları kimdedir bilmiyorum ama telefonum bozulmasın diye dua ediyorum çünkü yine gideceğimiz adamlar bunlar...

Tabii burada kabahat adamlar da değil bu adamlara bu ülke de çalışma izni verenler de. Yeri geldiğinde mangal da kül bırakmayan bizi yöneten insanlar şu ülke de android telefon tamiri, servisi yapabilecek Türk şirket bulamıyorlar mı ? Bu kadar mı aciz durumdayız her şeyimize yabancı servisler bakıyor ? Yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 20 Kasım 2017; 2:12:22 >

O fiyata bulduğumun en iyisi

• quote:

O fiyata bulduğumun en iyisi

32 rom 3 ram.Islemcinin artisi var sadece.Kamera sensoru kismi sonylerde (bence) facia

Sony her firmaya sensor verir ve kendi cihazlarinda da kullanir ama farkli firmalar sony’lerden daha iyi foto ceker (?).Yazilim olayini adamlar beceremiyor

En basit ornegi s7 ve edge de kullanilan sensor.S7 edge de muthis fotolar cekerken sonyler ? Ozellikle focus olaylari berbat

Islemci disinda bir artisi yok bence hocam.Ama yine de sen bilirsin

Bu arada beni elestirecek arkadaslara hitaben; yazdiklarim tamamen kendi gorusum ve deneyimimdir.Herkezin kendi gorusleri ve deneyimleri olabilir

• pirmes kullanıcısına yanıt
    Hocam uyarınız için teşekkür ederim ancak dikkat ederseniz net konuşmadım ve konu sahibine sordum. Yanlış anlayanlar olmuş olabilir tabi ki sizin de dikkat ederek paylaşmanız iyi oldu :)

• Birçok örneği mevcut. Sony kendi ayağına sıkıyor bu şekilde. Hani bir şirket duruşu politikası vs olur da, bize bunları yaparlar. İşin garibi THH ye başvuran Sonylerin büyük bir çoğunluğu kabul görüyor. Z3 para iadesi aldım, kronik ekran sararması ve ekranın kasadan ayrılması. Bunu yurt dışı belgelerle servise anlatmaya çalıştığımda gene kullanıcı hatası dediler. Eeee öyle tencereye böyle kapak dedirtiyolar kendilerine.
  • bende ttneti verdim ve kazandım hızım düşmüştü artık vdsl veremiyorlardı bende tek taraflı anlaşmayı bozmak için hakem heyetine başvurdum ttnet müşteri hizmetlisi ötüyordu verirseniz verin gibisinden verdim savunma istediler savunmaya bile gitmedi mahkeme de beni haklı bulmuş bedelsiz iptaline ve masrafların kargo ve evrak her şeyi de ttnete kitlemiş sorun şu ki hızım düzeldi ama vermiş bulundum iyi oldu artistlik yapmasalardı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.