Şimdi Ara

Sony'e Dava Açtım - KAZANDIM GÜNCEL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
13.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
135 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hakem heyetinde dava açılmaz

Paranı almana sevindim ama
  • Bol tuketen topluluk olarak gercekten tuketici hakli oluyor cogu zaman bir de elinde koz oluyor sizi THHye veririm gibi ordan da tirstirip isi erken kapatanlar var. kendisi bozup yaptiran ucret iadesi alan var adamlar da o yuzden isi yokusa suruyor, su zamana kadar bi AOC monitorde basima geldi yapmadilar 5 piksel olcakmis 3 sayilmazmis. Sonra ben monitoru gotururken kirdim sans iste. Onun disinda kullandigim kilif kaynakli iphone 5 tusu bozulmustu ilk haftada belki de hataliydi gercekten bilemiyorum degisip yollamislardi. Mouse desen onu da degistiler genelde sansliyim ben bir de akillik ettim eve gitmeden ya da hemen gidince aciyorum bakiyorum test ediyorum bisey varsa ariyorum tak degisiyolar. Telefon da var artik elinizde video cekin delil olur isler uzarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gecenlerde bir sony c4 un garantisi bittikden sonra ucret iadesini aldim cok kebap olmuştu :)

• Arkadaşlar genel itibari ile sizin hatanız yoksa kazanırsınız. 1-2 defa 2. yollamamda sorun çıkan cihazlarda iade aldılar. ücretini ödediler. Şuan sony kullanmıyorum ancak, teleservice nin en az sorun çıkarttığı marka bence. Sorup soruşturuncada genelde öyle diyor kullanıcılar. Bunun yanında tabi büyük şehirde olmanın avantajlarıda var. Mesela teleservice cihazı verip bazen 1-2 saat sonra aldığım oldu veya ertesi gün verdiler.

@yusufc2012 Ben hep sony kullandım bu sefer huawei alayım dedim ve inan çok memnunum. Ha yine sony bazı şeylerde daha profesyonel ama huawei ninde altta kalır yanı yok. Foto özelliği bence sonyden daha iyi şuan. Zira almadan önce 2-3 ay inceleyerek bu kanıya vardım. Karşılaştırdığım tel ise p10 plus ve xperia premium. Şimdi sen manyakmısın premiumu geçemez şöyle böyle derler. Ama kesinlikle defalarca deneme sonucu bu kanıya vardım. Mesela Xz premium çok dikkat istiyor. yoksa bulanık. Hava hafif kararıksa yine performansı kötü. Yavaş çekim modu ise başka hiçbir cihazda yok. Huawei ile aynı yeri çektim yakınlaştırınca görüntü bulanıklığı p10 plusta daha az. Bunun yanında pil ömrü daha uzun. Ayrıca internetten p10 plus aldım. ilk defa netten telefon aldım ve sorun çıkmadı. yaklaşık 1200 tl daha ucuza aldım garantisi var. Siyah ile beyaz arasında çok fiyat farkı var sebebini anlayamadığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahors84 -- 20 Kasım 2017; 10:21:51 >

• Sony gibi bir leşten paranı aldıysan bravo...

zamanında z2 telefonu 3 kez servise yolladım, her seferinde bir yerini bozup gönderdiler. 3. seferden sonra sattım da kurtuldum

Hayır ekran jelatini duran telefona, kullanıma bağlı çizikler mevcut diye de not eklemişler ki nokta çizik yoktu!

• Benimde sürüyor davam z3+ vard ı 4 kez garantiye gitti her seferinde farklı sorunla birlikte geri geldi. Bozuk olan yeri düzeltip sağlam yeri bozuyorlar. Şu an garantide bitti fakat bitmeden önce thh ye verdim. en son geldiğinde kasa açık kalmıştı onun için tekrar yolladım şimdide hoparlöre verince karşıya ses gitmiyor birde normal aramada karşı taradın sesi geri kendine gidiyor her operatörle denedim. AYrıca acayip ısınıyor hatta video çekerken ısındığı için kamera yı kapatıyor. Bazen yeniden başlatıyor falan. Daha önce note edge vardı thhden parasını almıştım samsungdan bundada sıkıntı çıkmaz inşallah.
  • Dava hakkinda biraz ayrinti verirseniz daha aydinlatici olur

• Bide kac ay surdu bu islem toplamda

• KARDES bn telefon içindeyım gıt ıphone al derımm
  • Gidin 3310 telefon kullanın sony kullanmayın. Bu kadar kötü bu kadar berbat bir telefon markası görmedim.

2 yıl önce kendime sony z3 compact almışdım. Almama bin pişman oldum. Üçünci haftanın sonunda ekranı kalktı kamerası da ayrı leşti zaten

• Tüketici mahkemesine itiraz etse Sony geri alır parasını

• Ellerine kollarına sağlık hocam Sony gibi tüketici düşmanı bir markanın anlayacağı tek yol hukuksal yollar. Bende de Xperia Z3 var ve bu telefonunda kronik ekran sararması gibi problemler var.Telefon değişimi için her başvurduğumda ekranı değiştirip geri yolladılar. En sonunda yeni Z3 ile değiştirdiler. Açıkcası Sony telefon alanında 5 para etmez ve bundan sonra telefon alırken kesinlikle tercihim olmayacak bir markadır kendisi..
  • Maalesef param yok hocam. Sağolun öneri için

• abdullahors84 kullanıcısına yanıt
    Huawei paraları P9 Lite denedim ben.

Elimdeki XA daha iyi gibi geldi bana kamera olarak ama detaylı olarak bakacağız daha sonra

• DeepestSea kullanıcısına yanıt
    3-4 götürür mü beni Z5?

• ardaturco A kullanıcısına yanıt
    Sebep?

• ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmanız gereken tek şey belgeleri verip beklemek.

4,5 ay sürdü benimki

• Kardeş çok sevinme muhtemelen iadeyi yapmazlar, asliye hukuk mahkemesine dava açarlar temyiz ederek demedi deme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nva Bx

Gidin 3310 telefon kullanın sony kullanmayın. Bu kadar kötü bu kadar berbat bir telefon markası görmedim.

2 yıl önce kendime sony z3 compact almışdım. Almama bin pişman oldum. Üçünci haftanın sonunda ekranı kalktı kamerası da ayrı leşti zaten

2013 haziranda xperia z aldım, 0 sorun 0 problem sadece birkere batarya değiştirdim
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?

Açar mısınız biraz

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.